Професионални серии за коса - тема 35

• 52 494
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
От мен положителен глас за слънцезащитната на Лакме- чудесна серия, косата ми е много хидратирана след нея.

# 721
От мен положителен глас за слънцезащитната на Лакме- чудесна серия, косата ми е много хидратирана след нея.

+1 за слънцезащитната серия на Лакме  Peace

# 722
Аз също съм я ползвала в комплект. Не мога да кажа, че е лоша, но не е и УАУ.

# 723
Аз съм доволна от KERASTASE Soleil

# 724
  • Somewhere over the Rainbow
Някой ползвал ли е тази успокояваща маска http://zlatnaribka.com/uspokoqvashta-maska-za-chuvstvitelen-skal … ml-340-3807.html? Дали хидратира добре косата  newsm78?

Чудя се още и за този комплект на Филип Кингсли: http://zlatnaribka.com/komplekt-za-silno-hidratirane-moisture-ex … set-317-2727.html
Косата ми има нужда от сериозно хидратиране, обаче е слаба и тънка, а на упътването пише, че е- цитирам: "за изключително порьозна и гъста коса, за афро коси, за синтетична, перманентно изправена или накъдрена коса, както и за естествено къдрави коси"
Дали няма да ми я утежнява и омазнява и да я "залепя" за скалпа  newsm78

# 725
  • в 1001-та нощ
може би съм споменавала, не помня, но бих те насочила към обикновения еластисайзер - има дозички, шампоан беин сатин, ботокс серум ....

за хидратиране е отлична и seah серията на Шварцкопф - с масло от амарант, ползвала съм кашмирената и перлената маски

първата е - освен с малото - и с кашмирени фибри и морски колаген, а втората е с бели перли (богати на минерали) и деривати на хиалуроновата киселина, със сигурност не утежняват  Peace

не утежнява и инфра маската на ЧИ

но за хидратирана и тежко-падаща коса - ботоксът ми е идеален

# 726
Момичета,този шампоан е за тънка и необемна коса http://www.enzo.bg/kozmetika/wella-professionals/wella-professio … e-shampoo-250-ml/  чудя се дали е хидратиращ или по-скоро протеиносъдържащ?  Чела съм хубави отзиви за него....до колкото си спомням.

# 727
  • в 1001-та нощ
хубав е и добре балансиран, косата нито остава суха, нито клепнала, нито мазна, нито твърда; лек и приятен, на мен ми харесва много

имаше и един кофти отзив, в крайна сметка -  финална дума има косата и нейният каприз  Heart Eyes

# 728
  • Пловдив
За подхранване и хидратиране на скалпа не мога да намеря продукти. Търсих, но видях само за раздразнен скалп и такива за стимулиране на растежа. Приемам всякакви предложения   bouquet

# 729
  • в 1001-та нощ
повечето съвременни маски съдържат такива в-ва - например пантенол, витамини ....

разгледай и противокосопадната серия на лакме  Peace

# 730
Благодаря, a.l.e.n.a Hug! Ботокс терапията си я правих два пъти (като по учебник - ампула+ запечатка), но не съм особено впечатлена Rolling Eyes. Косата ми става жива и подхранена, но това чувство е само първия ден след терапията Thinking. На следващите два дни(мия я през 3 дни)  е суха и безформена. Между ботокс-терапията ползвам двуминутния реконструктор на Афоджий. И там - подобен резултат - след измиване - УАУ - и следващите дни пак не си я харесвам - една такава твърда и суха я усещам. Затова си мисля, че трябва да хидратирам newsm78. Не разбрах точно какво мислиш за комплекта на Филип Кингсли за силно хидратиране - той съдържа 3 дози еластисайзър+ хидратиращ шампоан+хидр.маска.

# 731
  • в 1001-та нощ
при мен също в деня на измиването косата е супер, на втория по-малко и на третия я мия и не виждам нищо странно в това

какво ползваш след ботокса (запечатване и финиш  Rolling Eyes)

не съм ползвала другите продукти в комплекта, пробвай ги  Peace че хидратират е сигурно, може би не бива да прекаляваш, за да няма отежняване  Peace

но като цяло ми се струва, че косата очава миене - през ден  Peace

при мен този негативен ефект липсва, ако съм в планината, в града просто е много мръсно и всичко се лепи по косата  Peace

# 732

какво ползваш след ботокса (запечатване и финиш  :roll

Ето този термоспрей: http://zlatnaribka.com/termo-spreji-za-stilizirane-i-blqsyk-apho … -ml-424-3414.html ползвам, след което изчаквам да изсъхне косата добре и слагам "вафлички" в корените за обем. А откакто слънцето се засили, преди да изляза, пръскам и малко от това: http://zlatnaribka.com/slyncezashtiten-spreji-s-blestqshti-chast … -ml-301-3720.html
Според теб, пропускам ли нещо newsm78?

# 733
  • в 1001-та нощ
струва ми се, че е вероятно да на са подходящите стилизанти или може би дозите  newsm78

с какво запечатваш ботокса  Rolling Eyes

# 734
струва ми се, че е вероятно да на са подходящите стилизанти или може би дозите  newsm78

с какво запечатваш ботокса  Rolling Eyes

Ами със запечатващата маска на Фиберсютик (която се препоръчва към серията). Благодаря ти за съветите, сега ще се поровя да разбера нещо повече за тази серия на Шварцкопф, която ми препоръчваш   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт