Професионални серии за коса - тема 35

• 52 497
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
сега се сещам, че имам и една грижа без отмиване - за море, басейн ... на ЕКС - никак не омазнява; но тези на лореал, керастаз и лакме ми изглеждат мазни, като "идея"  Mr. Green

маската на лореал не омазнява  Peace

# 91
Момичета може ли съвет?
това http://www.enzo.bg/kozmetika/wella-professionals/wella-professio … o-protect-150-ml/ и това http://www.enzo.bg/kozmetika/wella-professionals/wella-professio … shing-care-40-ml/ добри ли са? заслужават ли си инвестицията?

# 92
Наминавам с първи впечатления от дълбоко възстановящата маска Макадамиа.
Разкошна, разкошна!   Heart Eyes
По-гъста е отколкото ми се стори първоначално. Много икономична, макар да се стремях да мажа повечко.   Crazy

Амиаз още преди две теми казах за тази маска!
Много подходяща за коси като нашите!
Мис Нели ми я препоръча! 
Мис Нели,
bouquet  bouquet  bouquet

# 93
Melany99, явно съм пропуснала поста ти.   Blush
Аз я гледам поне от половин година във ФЮ, но там е около 21 паунда.   Shocked
Май ще излезе, че е подходяща за широк спектър от коси - дами, с тънки коси също бяха впечатлени.   Heart Eyes
След неколкократна употреба ще реша със сигурност, но засега нещата май отиват към попълване на цялата серия.   Heart Eyes
Нямам търпение да тествам и Мароканойл, възлагам големи надежди и на него.   Flutter

tochica11, добре е да споделиш някои неща, защото само така зададен въпрос, има вероятност да бъде подминат.  Peace
Какъв е косъмът(плътен, фин), как се грижиш за него(с какво), как третираш косата си(боядисване, сушене, изправяне - всичко е важно), какво очакваш от продуктите, за които питаш?

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 19:05 от Feeling

# 94
  • София
сега се сещам, че имам и една грижа без отмиване - за море, басейн ... на ЕКС - никак не омазнява; но тези на лореал, керастаз и лакме ми изглеждат мазни, като "идея"  Mr. Green

маската на лореал не омазнява  Peace
Благодаря ти  Hug
Спести ми няколко излишни продукта.

# 95
Мен ме интересува въпросните продукти за слънцезащита омазняват ли косата?

Лореала не омазняват косата и миришат много хубаво  Peace

# 96
  • в 1001-та нощ
кое на лореал  Rolling Eyes

# 97
Сюблийм

# 98
  • в 1001-та нощ
зная коя е серията  Peace за кой продукт от нея става въпрос  Peace

# 99
  • Варна

Термозащитният на Вела е двуфазен.Предпазва много добре косата,но на мен ми мазнее.Трябва да се слага по малко и да се пръска от повечко разстояние.Ниска фиксация.Ароматът е приятен.Второто не съм го ползвала,но съм чувала,че е много добро.До сега не ме е разочаровал продукт на Вела СП.

# 100
Термозащитният на Вела е двуфазен.Предпазва много добре косата,но на мен ми мазнее.Трябва да се слага по малко и да се пръска от повечко разстояние.Ниска фиксация.Ароматът е приятен.Второто не съм го ползвала,но съм чувала,че е много добро.До сега не ме е разочаровал продукт на Вела СП.
благодаря, това за омазняването ми помогна Simple Smile

tochica11, добре е да споделиш някои неща, защото само така зададен въпрос, има вероятност да бъде подминат.  Peace
Какъв е косъмът(плътен, фин), как се грижиш за него(с какво), как третираш косата си(боядисване, сушене, изправяне - всичко е важно), какво очакваш от продуктите, за които питаш?
косата ми по принцип е тънка и една такава като перушинка става като се измие  Embarassed
грижата ми се свежда до шампоан, балсам и маска от магазина (обикновено си вземам да ги нарека среден клас неща, последно бях най-доволна от сери серията за боядисана коса, сега започнах керанов за боядисана и не е зле, но ще минавам на професионални в момента, в който приключа това, което имам). Реших да си сменя продуктите, защото от както си взех преса и маша и краищата ми изгоряха, опадаха, разцъФфФфнаха (а слагам кристали имах и някакъв термо спрей на сайос) Cry разредих къдренето и изправянето в ежедневието, суша с четка и сешоар или само сешоар, когато излизам, иначе я оставям ей така, ако съм си у дома и и си поръчах ето това http://zlatnaribka.com/keratinov-2minuten-rekonstruktor-aphogee- … -ml-424-3404.html за начало. Целта ми е да си оправя крайчетата на косицата  Praynig затова се спрях на серума на вела сп, но като, че ли искам и нещо за предпазване при сушене. А след около две седмици ще сменям и основните (шампоан, балсам и маска). Иначе съм си натурална блондинка с кичури (два пъти в годината  Simple Smile ) амиии това е май стана много подробно, но ще съм благодарна за съветите ви. Определено са ценни  Hug

# 101
Момичета,днес направих следното:направих си маската с тривитаминола,сложих в нея и зехтин,след това измих с шампоана за мазна коса Loreal Pure Resource,после нанесох Ботокс маската за тънка и фина коса Loreal Fiberceutic,след това на влажна коса сложих от коприната.Косата стана добре хидратирана,със страхотен блясък,но ужасно се заплита,досега не ми се е заплитала така,възможно ли е да е от шампоана?  Thinking (исползвах го за първи път)

# 102
  • в 1001-та нощ
след ботокса не сложи ли маска  Rolling Eyes

# 103
ами не,сложих само балсам,ботокса нали се води маска newsm78

# 104
  • в 1001-та нощ
ботокс серум ли ползва или ботокс маска  Rolling Eyes и кой балсам ползва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт