Пазаруване от френски сайтове - 4

• 58 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
А код за БД в Киаби има ли?
Кодовете за -15 Евро в Дамарт вече не работят. Явно се усетиха.  #2gunfire
Но, пък в Тати има ново намаление до 70 %. Hug

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 13:04 от shoppingaddict

# 241
  • В полето, под тепето.
В Киаби има БД е до пункт.
Рядко има сайтове с кодове за БД като ЛР. А кодовете в Дамарт просто са изтекли! Grinning Трябва да са луди по време на намаление да имат кодове - 15 е.

За Тати няколко пъти пробвах да си ползвам кода за спонсорство и не ми се получава. Има ли срок или минимална сума на поръчката newsm78  Става въпрос преди намаленията, сега не съм пробвала.

# 242
В Киаби има БД е до пункт.
Рядко има сайтове с кодове за БД като ЛР. А кодовете в Дамарт просто са изтекли! Grinning Трябва да са луди по време на намаление да имат кодове - 15 е.

За Тати няколко пъти пробвах да си ползвам кода за спонсорство и не ми се получава. Има ли срок или минимална сума на поръчката newsm78  Става въпрос преди намаленията, сега не съм пробвала.

За да се хване кода от покана на приятел  стойността на поръчката трябва да е  минимум 30 Евро. Работят си и по намаленията. Преди малко пуснах поръчка така. Peace

# 243
  • Пирдоп
момичета, има ли тема за киаби, нещо не мога да се справя с поръчката

# 244
http://www.kiabi.com/020-RAYONS/10-10_rayon.asp?Niv1_ID=1&Vi … ;FromOrderClick=1
За стоките с този знак в Киаби- плащаш една, другите 3 са ти безплатни.
Mary Ch., попитай тук. Преди май имаше, но някъде изпадна.

# 245
  • В полето, под тепето.
  bouquet shoppingaddict

# 246
  • Пирдоп
точно такива неща съм сложила в кошницата и ми се струва доста изгодно. Спомням си, че имаше тема за киабито, търсих но не намерих.

# 247
# 248
  • Пирдоп
благодаря ти

# 249
Здравейте момичета,
моля за помощ - получих следния мейл за реимбурсиране от киаби, но не разбирам дали трябва да им пиша предпочитан начин за възстановяване на парите или да чакам те да ми изпратят.

Chère Mme
Nous avons bien reçu votre commande n° 44761070 en retour et vous confirmons le remboursement
comme suit :
1/ Récapitulatif de votre retour
2/ Mode de remboursement
Si vous avez réglé par carte bancaire, votre remboursement sera effectif sur votre compte d'ici 5 jours.
Si vous avez réglé par chèque, vous recevrez un chéque sous 10 jours environ.
Merci encore pour votre confiance et à bientôt sur kiabi.com
Благодаря предварително!   bouquet

# 250
Получих мейл за експедиция от Daniel Jouvance с моите имена и адреса на Франсето.

Номер на поръчка: 3941156060210

Тъй като не чакам нищо, моля ако някой си разпознае поръчката, да ми прати на ЛС какво е поръчал за сверка, след което ще уведомим ФТБ да я препратят директно към него.
Дoбре, че видях мейла, а не го изтрих като всички останали рекламни такива.  ooooh! Нямаше да знам, че на мое име пътува нещо, което не е мое, докато не ми се изпрати по пощата и батака да стане по-голям.  Rolling Eyes

# 251
За жалост не е моята злополучна поръчка  Confused
Тя е с номер  C12061819161.
Моля, този, който е получил втория мейл за експедирането й да ми пише  Hug
Платила съм с ПейПал и не ми се иска да пускам диспут, предпочитам да си получа нещата  Peace

# 252
Здравейте да споделя поръчки от Дамарт.Вчера взех прахосмукачката и фенерче с два артикула от дамарт.Със СД ми излезе 16 и нещо и 18евро мисля,че не е много изгодно.Взех прохусмукачката за свекървата,изглежда добре за размерите си е доста мощна.Вчера пуснах поръчка с два подаръка и БД код 30/16.Дано съм била полезна

# 253
Здравейте да споделя поръчки от Дамарт.Вчера взех прахосмукачката и фенерче с два артикула от дамарт.Със СД ми излезе 16 и нещо и 18евро мисля,че не е много изгодно.Взех прохусмукачката за свекървата,изглежда добре за размерите си е доста мощна.Вчера пуснах поръчка с два подаръка и БД код 30/16.Дано съм била полезна
От Дамарт ли си пуснала, и кой е този код 30/16 с какви подараци? Мерси предварително. Simple Smile

# 254
Някой получил ли е камерата от Дамарт да даде отзиви става ли за нещо

Общи условия

Активация на акаунт