Пазаруване от френски сайтове - 4

• 57 953
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте искам да поръчам от Бялата порта използвам код 113500 дава ми безплатна доставка и после ми начисли още някъде около 10евро.Какъв начин на доставка да избера?Ще мога ли да ги избегна тези 10 евро.И да попитам на полетата за улица първо ID и после адреса на превозвача ли се пише,че нещо съвсем се обърках.Тоя дядо Коледа ще ме съсипе.Много ще съм благодарна някой да ми помогне.Благодаря

# 691
  • София
в суивито няма нищо - само експеди, няма фактура, няма списък на артикулите, ей сега ще кача снимка

получих само прахосмукачката, веднъж късмета ми да проработи  Joy

ПП Сега остава да разберем, как работи  Mr. Green

# 692
Дзвер съъ Смарта ли ?

# 693
  • София
да Peace

# 694
  • София
Браво, Дзвер! Честито!  Да кажеш после дали си доволна.  Wink

# 695
Сега погледнах май и аз ще получа само прахосмукачка ,ще видим в понеделник.
А робота получи ли го някой?

# 696
  • Под звездите

аз ще го взема в понеделник от еконт днес ме домързя да излизам  Embarassed и аз да си призная нямам никаква нужда от него  Grinning

# 697

аз ще го взема в понеделник от еконт днес ме домързя да излизам  Embarassed и аз да си призная нямам никаква нужда от него  Grinning
Ако решиш да го разменяш ми пиши.Имам излишни доста неща. Peace

# 698
# 699
  • София
прахосмукачката не върши никаква работа, само дето дадохме 6 лева за батерии, голяма далаве  Joy Joy Joy

# 700
Що бе слаба ли е ?

# 701
  • София
ами аз имах идеята евентуално с нея да събирам трохите от дивана след ядене на децата - не става за тази работа, нямам идея, за какво може да стане  Peace

# 702
-20% предколедно намаление на всичко в С&А с код  XMAS20 Peace

# 703
-20% предколедно намаление на всичко в С&А с код  XMAS20 Peace
благодаря за кода   bouquet
Аз все още се чудя дали да поръчам от сайта - хересала съм едно екипче, суитчер и джинси и понеже наскоро за пръв път влязох в този сайт, не знам има ли смисъл да чакам коледни намаления или 20% е добро намаление  newsm78

# 704
anbibian,ако не ти е спешно изчакай,намалят сезонно 40 до 50 %,а кодче за 20% почти винаги има някакво,така че няма да го изпуснеш

Общи условия

Активация на акаунт