Отговори
# 45
Добро утро Simple Smile
Илда   bouquetза кафенцето,Бабче  bouquetза закуската,Вера за среднощния сценарий  bouquetНа мен ми хареса. Simple SmileГледах пак целувките между Е и Ф и Е и Е ,и поне за мен има разлика. Peace
Добро утро бабе има разбира се как да няма  Whistling Whistling
Не е Ферито пред него липсва страста с която целува Фериха както казах в поста си Емир търси Фериха в Едже но няма да я намери  Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green

# 46
Добро утро Simple Smile
Илда   bouquetза кафенцето,Бабче  bouquetза закуската,Вера за среднощния сценарий  bouquetНа мен ми хареса. Simple SmileГледах пак целувките между Е и Ф и Е и Е ,и поне за мен има разлика. Peace
Не е Ферито пред него липсва страста с която целува Фериха както казах в поста си Емир търси Фериха в Едже но няма да я намери  Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green

Да,сега изчетох и твоя пост PeaceАма мн сме писали,че то фрагмана ни провокира. Simple Smile

# 47
Добро утро Simple Smile

Да,сега изчетох и твоя пост PeaceАма мн сме писали,че то фрагмана ни провокира. Simple Smile
Аз от снощи си мисля едно че казах че ще има е на 2-ра степен още като почнахме да коментираме канапето  Sick Sick
Незнам дали Едже седи като гръмната до Емир ама той седи като чужд до нея  Mr. Green

# 48
Добро утро. Hug Hug Hug
Тинче, благодаря за новата тема.   bouquet

Систър, страхотен колаж. Heart Eyes

Диди, мерси за закуската и кафето. Hug

А за фрагмана - не се косете, оти ке ви мине.  Joy Joy Joy Разпъват локуми просто.  Wink

Хубав ден на всички. Hug

# 49
  • в подножието на планината
Меги, Hug Hug Hug
Все още не мога да повярвам, че гледах такъв фрагман! ooooh! ooooh! ooooh!
И за мен има разлика в целувките, но има ли значение, в крайна сметка Емир целува Едже! Sick
Разделиха ги - добре, но защо трябваше да ни показват, че Емир е с Едже и в други сериали съм гледала раздели, но не си намират толкова бързо заместници, нали любовта им беше толкова голяма и истинска.
Фериха не ме дразни толкова, че е с Левент, но Едже не мога да я понасям и не мога да приема ,че е с Емир! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 50
Добро утро. Hug Hug Hug
Тинче, благодаря за новата тема.   bouquet

Систър, страхотен колаж. Heart Eyes

Диди, мерси за закуската и кафето. Hug

А за фрагмана - не се косете, оти ке ви мине.  Joy Joy Joy Разпъват локуми просто.  Wink

Хубав ден на всички. Hug

Снеже  Hug Hug Hug
и аз съм на това мнение но първоначалната ми реакция беше една щях да  Sick Sick Sick

# 51
Снежи здравей,маме Hug
Така е маме,ще ми мине.Просто не очаквах точно такъв фрагмент,ама както казваш може и да са локуми това тяхното Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 08:46 от megi7

# 52
Снежи здравей,маме Hug
Така е маме,ще ми мине.Просто не очаквах такъв фрагмент,ама както казваш може и да са локуми това тяхното Heart Eyes
Аз да ти кажа много ми се иска докато така се целува с тая русоглава барби да си представи Фериха се едно с нея се целува  hahaha hahaha и да каже Фериха и на оная да и потънат гемиите  Mr. Green Mr. Green

# 53
бабче,ама и ти как си са барнала провокативно LaughingСега ще гледаме как са целиват они цял ден Crossing Arms Laughing

# 54
Мамче,  Hug аз пък очаквах, щото клюките точно това ни подсказваха. Peace

Диди,  Hug

# 55
бабче,ама и ти как си са барнала провокативно LaughingСега ще гледаме как са целиват они цял ден Crossing Arms Laughing
Ама да ти кажа бабенце мислех да ги задраскам ама такава красота като Чагито може ли да се задраска  hahaha hahaha абе ако е дублиора му ще е супер за нас  Grinning Grinning

# 56
Мамче,  Hug аз пък очаквах, щото клюките точно това ни подсказваха. Peace

Диди,  Hug

Снеже  Hug Hug

# 57
Мамче,  Hug аз пък очаквах, щото клюките точно това ни подсказваха. Peace

Диди,  Hug

Явно на мен мн не са ми подсказали тея клюки,ама нейсе. Laughing

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 08:49 от megi7

# 58
Леле какви коментари чета само
по дизито  ooooh! ooooh!
Емир господ да те накаже
Емир вече те мразя заради теб Фериха е с Левент
Дано бог ви накаже  ooooh! ooooh! ooooh!
Има и по бесни от нас  hahaha hahaha

# 59
Добро утро,мили момичета!Пожелавам Ви слънчев и прекрасен ден!Отново гледах фрагмента и не мога да повярвам,че не сънувам!Емир целува Едже! Sick Sick SickУжас!Значи Едже спечели,защото за мен това и беше целта!Тя се върна за Емир,откри го и направи всичко възможно да си го върне,и както каза Явуз,тя е много добра артистка!През цялото време казваше на Емир,че ще пречи на неговата връзка,а в същото време непрекъснато го търсеше и флиртуваше,винаги когато имаше възможност!А възможности,колкото искаш,той беше винаги до нея,не до жена си!Емир,за него много писахме и го оплювахме,но той си заслужава всичко това!До последно се надявах,че ще се стресне от думите на Фериха и ще се върне при нея,но уви!За него е по-важно да докаже на Явуз,че той е по-силния и можещия с цената на загърбване на любовта им с Фериха!Да докаже на баща си,че може и без него да се справи.Може би и Фериха сгреши,когато го притисна толкова силно,но за нея друг начин нямаше!Тя знаеше,че винаги,когато Емир почувства,че я губи се завръщаше при нея,но уви,този път не се получи!Той избра работата и Едже ,загърби любовта на живота си и всичко,което преживяха,за да бъдат заедно!Далеч съм от мисълта,че обича Едже,но това е Емир.Той по тоя начин си отмъщава на Фериха,защото си мисли,че той е правия ,че тя няма право да му поставя такъв ултиматум и да го изостави.Явно,че се чувства предаден от нея,егоизма ,егото му и големите амбиции са по-силни от любота му към Фериха и това го виждахме непрекъснато в последните серии!Колкото до Фериха,не вярвам да има нещо общо с Левент.Той е човека,на който тя винаги е имала голямо доверие,който нито веднъж не я предаде,който винаги беше до нея в най-трудните моменти и държеше ръката и!Много жалко,че ги разделиха,но не виждам и смисъл да ги събират отново!Никоя,ама никоя жена,уважаваща себе си,не би простила това,което Емир направи!За пореден път показа на Фериха,че не държи на нея!Фериха беше притисната от обстоятелствата,баща му,майка му и накрая Явуз,който и разказа всичко за Едже и затвърди съмненията в нея.Защото,колкото и да вярваше на Емир,в нея винаги имаше съмнение относно Едже!Така и не можа да разбере и да приеме,това,че Емир непрекъснато защитаваше Едже,рискувайки живота си!Аз също не бих приела такова нещо и много по-рано бих поставила това условие и бих си стегнала багажа!Затова не искам да ги събират отново,искам Фериха да е щастлива с човек,който винаги ще бъде до нея и ще се съобразява с нейните желания и чувства!Само дано не намесят и дете,че много сложно става!Емир я видя с Левент и побесня!Сега ще направи всичко възможно да си я върне,но какво са решили сценаристите ще видим в останалите 3 епизода.Само не мога да разбера Едже,как може да бъде с човек за който знае,че обича друга и ще я обича цял живот.Но явно тя е готова да преглътне всичко,само за да бъде с Емир!Диди,Звезде,много благодаря за закуската и кафенцето!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт