за кафенцето,Бабче
за закуската,Вера за среднощния сценарий
На мен ми хареса.
Гледах пак целувките между Е и Ф и Е и Е ,и поне за мен има разлика. 

за кафенцето,Бабче
На мен ми хареса.

Ама мн сме писали,че то фрагмана ни провокира.

за кафенцето,Бабче
На мен ми хареса.

Ама мн сме писали,че то фрагмана ни провокира. 

Разпъват локуми просто. 

и да каже Фериха и на оная да и потънат гемиите
абе ако е дублиора му ще е супер за нас
аз пък очаквах, щото клюките точно това ни подсказваха. 

аз пък очаквах, щото клюките точно това ни подсказваха. 

Ужас!Значи Едже спечели,защото за мен това и беше целта!Тя се върна за Емир,откри го и направи всичко възможно да си го върне,и както каза Явуз,тя е много добра артистка!През цялото време казваше на Емир,че ще пречи на неговата връзка,а в същото време непрекъснато го търсеше и флиртуваше,винаги когато имаше възможност!А възможности,колкото искаш,той беше винаги до нея,не до жена си!Емир,за него много писахме и го оплювахме,но той си заслужава всичко това!До последно се надявах,че ще се стресне от думите на Фериха и ще се върне при нея,но уви!За него е по-важно да докаже на Явуз,че той е по-силния и можещия с цената на загърбване на любовта им с Фериха!Да докаже на баща си,че може и без него да се справи.Може би и Фериха сгреши,когато го притисна толкова силно,но за нея друг начин нямаше!Тя знаеше,че винаги,когато Емир почувства,че я губи се завръщаше при нея,но уви,този път не се получи!Той избра работата и Едже ,загърби любовта на живота си и всичко,което преживяха,за да бъдат заедно!Далеч съм от мисълта,че обича Едже,но това е Емир.Той по тоя начин си отмъщава на Фериха,защото си мисли,че той е правия ,че тя няма право да му поставя такъв ултиматум и да го изостави.Явно,че се чувства предаден от нея,егоизма ,егото му и големите амбиции са по-силни от любота му към Фериха и това го виждахме непрекъснато в последните серии!Колкото до Фериха,не вярвам да има нещо общо с Левент.Той е човека,на който тя винаги е имала голямо доверие,който нито веднъж не я предаде,който винаги беше до нея в най-трудните моменти и държеше ръката и!Много жалко,че ги разделиха,но не виждам и смисъл да ги събират отново!Никоя,ама никоя жена,уважаваща себе си,не би простила това,което Емир направи!За пореден път показа на Фериха,че не държи на нея!Фериха беше притисната от обстоятелствата,баща му,майка му и накрая Явуз,който и разказа всичко за Едже и затвърди съмненията в нея.Защото,колкото и да вярваше на Емир,в нея винаги имаше съмнение относно Едже!Така и не можа да разбере и да приеме,това,че Емир непрекъснато защитаваше Едже,рискувайки живота си!Аз също не бих приела такова нещо и много по-рано бих поставила това условие и бих си стегнала багажа!Затова не искам да ги събират отново,искам Фериха да е щастлива с човек,който винаги ще бъде до нея и ще се съобразява с нейните желания и чувства!Само дано не намесят и дете,че много сложно става!Емир я видя с Левент и побесня!Сега ще направи всичко възможно да си я върне,но какво са решили сценаристите ще видим в останалите 3 епизода.Само не мога да разбера Едже,как може да бъде с човек за който знае,че обича друга и ще я обича цял живот.Но явно тя е готова да преглътне всичко,само за да бъде с Емир!Диди,Звезде,много благодаря за закуската и кафенцето!
Препоръчани теми