Жените и самоунижението

• 17 378
  • 181
  •   1
Отговори
# 90
  • Kопенхаген
Далеч съм от мисълта, че мъжът и компанията му трябва да се обслужват до края на мача или спортното състезание.
Да, ще помогна за салата или мезе и до тук, след което си грабвам детето или приятелката и се изнасям от вкъщи  Grinning

Ама хич няма да им седя като сервитьорка да масата за да получавам като благодарност шляпване по задника за всяка донесена поръчка  Grinning

# 91
  • София
Хахаха, леле, вчера на два пъти ходих до магазина за бира, ужас, добре, че някоя съфорумка не е била наоколо да пусне тема за мен  Joy
О, аз нямам нищо против ходенето за бира по няколко пъти, тъй като винаги си купувам и нещо за себе си. Или се размотавам по пазара, който е до блока ни. Тоест, купуването на бира за мен е вид почивка.  Grinning
В неделя мъжът ми искаше да ходи някъде навън да гледа мач, но аз се разфучах и съответно приятелят му беше поканен вкъщи, за да изгледат срещата. Ние с детето си легнахме.
Мъжът ми има готини приятели и не бих имала нищо против да им направя салатки, да си полафя с тях и после дискретно да се оттегля, че не обичам много-много мачове.  Grinning

# 92
Хм... според изказани мнения тук вие сте жени с ниска самооценка, как може да се самоунижавате така и да толерирате подобни просташки занимания на мъжете си и на компаниите им чак. Не стига това ами да им купувате бири, да им режете салати и мезета  hahaha hahaha

Нека си се наслаждават на хобито, лошо няма, но ако на нея не й е такова, по-логично е да използва свободното си време и да се занимава с нещо нейно Peace

Често тук се споменава за женските компании, но не съм чула на някоя мъжът й да тича с кекса и кафетата.

Ти да не ни бъркаш с английския кралски двор.

# 93
Нямам представа, може и да съм в грешка, моите компании са били все смесени, какво правите в женските за мен е тайна  Simple Smile

# 94
  Говорим за мъже, естествено. Присъствието на собствен такъв би било крайно неуместно, дори и като обслужващ персонал.

# 95
  • Бургас
От темата останах с впечатлението, че явно разсъждавам като стара мома.  Crazy
А по въпроса за кой е по-прецакан. Ами това мислене, ако го няма в началото на връзката, идва от факта, че единият прави много повече от другия и в един момент се усеща, че е будалата и се започва иначе грозното отстрани мерене. Това за безкрайното даване в любовта, без да се замисляш, е не по-малко незряло от "чакането на принца" като последното е поне красиво.  Peace

# 96
  • До морето :)
Леле, наистина, какво става в чуждите семейства си е лично тяхна работа. Затова аз ще говоря за моето: А пък моя мъж не гледа мачове, но вчера ходих два пъти до магазина, защото забравих да му взема Данонино  Sad Експлоатация от всякъде  Cry А той се беше опънал на леглото и гледаше филм..................

# 97
Често тук се споменава за женските компании, но не съм чула на някоя мъжът й да тича с кекса и кафетата.
Е, не точно с кекс.....    Laughing
Ела догодина на тортения семинар.И ще видиш как 20-25 жени 4 дни си угаждат на хобито, правят торти, китки и украса за тях, а мъжете гледат децата, хранят ги , че и на нас правят скаричка,режат салатките, принасят кафенца, биричка,винце,която каквото пие....    Grinning
И доколкото вече ги познавам, повечето мъже го правят не само веднъж в годината.    Peace

# 98
Леле Краси, после що сте по сто кила ,бири скари... Rolling Eyes

# 99
  • София
Леле, леле, каква футболна драма тук. Мачове, бира....
Някои жени просто обичат да се грижат за мъжете си, има и такива"будали" Wink

# 100
  • София
И аз днес погледах мач...Ми то не било лошо.... Mr. Green
Пратих мъжа си за шоколад, семки и Фанта.....Тръчна милия.... Grinning А той ми заръча да следя как се развива действиета и ако има гол да внимавам кой го е вкарал....А, да - и да му разкажа повторението!!! Joy

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 10:20 от GENTIL

# 101
Леле Краси, после що сте по сто кила ,бири скари... Rolling Eyes

# 102
  • Ямбол
Той говорел на диалект, а ти като махленска клюкарка.
Не знам как се самоунижават жените, обаче са ми на противни жени, които обичат да си врат носа в чужди работи и после да ги обсъждат по този начин.
Не може от един подслушан разговор да си направиш заключението за отношенията в едно семейство.
Ако ти се самоунижаваш - разкажи ни, ще те обсъдим.

# 103
Много вероятно женското "слугуване" и "самоунижение" идва от времето, когато жените са правили малки услуги на мъжете, а от вторите се е очаквало да загинат героично.

Ама нещо се е объркало и не изпълняват частта си от сделката. Иначе, ако съм уверена, че имам налице мъж, който е способен на големи мъжки работи, каквито аз не мога да правя- няма да му свалям тестостерона, като го карам да ми слугува за кафе и кекс.

# 104
Така ли се свалял  тестостерона? Не знаех, аз обичам мъжете да ми слугуват....на пък не съм усетила да са нетестостеронови - нова дума, нова думичка измислих Simple Smile Grinning

Общи условия

Активация на акаунт