Слънчице, курорти и море , Майското дете дупето пече! - Тема 19

• 39 733
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ей ме на! Прибрахме се от най-горещия град за днес - цели 40,8 градуса. Бях оставила мис С. на бабин дом и като отидох да си я прибирам към 8 вечерта, беше гола по памперс, а от косата й течеше вода.  #Crazy

Та влизам да почерпя: веднъж за мен и още веднъж за бащатко ми:

А тук ви каня да изпием заедно по едно фрапе, 2 коктейлчета и т.н.и т.н.:

Да ви се "похваля" с какъв подарък се сдобих за рождения си ден след почти 2 години липса (ако трябва да съм педантична 23 месеца и 1 седмица). Е хич не ми липсваше! Crossing Arms (Някой да не разбра за какво иде реч?!)  Tired

Утре сме на преглед - стискайте палци!

Бубе, разбирам те напълно! Мисля, че трябва да си поживял далече от БГ, за да познаваш това усещане.  Hug Ще се справиш! Ти си силна и знаеш какво искаш!   bouquet

16 зъба  #Crazy #Crazy #Crazy Тук направо останах без дъх. Тя има само 2 и половина, айде закръглям ги на три!  Whistling

Стабилно ходене: като се има предвид, че се пусна преди седмица-две, бая стабилно си ходи. Също толкова стабилно и пада като забрави как се ходи.  Mr. Green

Мариетка, служебната кола, както и МТ трябва да имат застраховка по закон - независимо кой е виновен за ПТП-то. Докато е на работа, както по пътя към и от работа, работодателят носи отговорност за него. При случай на инцидент на работното място, застраховката покрива въпросния риск. Относно ПТП-то: ами ако е преуморен от работата си и затова е допуснал грешката... не могат да го накарат да плаща, ако все пак го направят, почти съм сигурна, че в съда няма да мине.

Термометър от разстояние: имаме такова нещо за около 50 лв, но аз лично не съм доволна.
Един път не е измерил еднаква Т, при 3 поредни измервания... newsm78

Друго-друго... newsm78 от годинките ще да е... Mr. Green
Айде лека мили мой и дано утре се похваля с добри новини! Praynig

# 571
  • До морето :)
Жива съм  Mr. Green

Мариетка, много неприятна ситуация, но ми е съвсем ясно, че дори да сте в правото си, в България могат да експлоатират работника както им дойда на акъла. Все пак се замислете дали си заслужава да теглите кредит, за това нещо, само и само да си запази ТМ работата. Не може ли да я смени?

Зъби 9 цели, 2 половинки и 2 подути. Вижда им се края. Ако трябва сега да изтърпя още 1 лапе, което да вади зъби, без мен  Naughty

За термометрите - имам дигитален, по който си правя справката дали въобще има Т, а с обикновен меря, когато заспи.

После пак, че Елена се заяжда с мен

# 572
  • София
А добро утро от нас!
Имах си доста за четене тая сутрин с кафето и ми беше много приятно Wink (особено с позитивността на Мартето , евала  , много ме радваш и да знаеш , че много те обичам  Hug . Винаги ми е изключително приятно да си комуникирам с теб )
Сега ви почвам една по една  Grinning

Бубе, сигурна съм , че тези раздели ви се  отразяват добре и  като се видите е много емоционален и незабравим момент за вас и децата Heart Eyes За остането ви за лятото в БГ си мисля , че и аз бих правила същото ако съм на твое място. Обичам си родината въпреки , че не съм родена в нея  Mr. Green А Варна е  един прекрасен град ( най-любимият ми)

Мариетка , предполагам , че шефа на МТ го е заплашил с уволнение или  нещо подобно за да се съгласи  да изплати щетите.  Ако все още не сте теглили заема виж както са те посъветвали момичетата какви са ви правата и дали няма да е по добре за вас МТ да смени работата , а защо не и местожителството . Мисля, че в Бургас ще имате много повече възможности  Peace Стискам ви палци и се надявам всичко да се нареди при вас по възможно най-добрия начин  Hug

Луси остави Венцулини да се развива, абсолютно нормално е да  се интересува от по големи деца. Те не са бебета (т.е. са по интересни) и в същото време на са възрастни които да правят забележки за какво ли не. Тичат, играят, смеят се викат .... какво по хубаво от това  Laughing В природта на човека е заложено да се стреми към повече и да се усъвършенства. Нормално е В да иска да бъде като тях , абе с две  думи бърза да порасне  Wink
Елена също се радва на децата  и повече на по-големите. От батко си се учи на какво ли не магарии  и най вече да играе с момчешки играчки  Mr. Green
За стабилното ходене  - ами с всеки изминал ден става все по добра и можеща  Wink
Хера вече е на морето нали , леле как завиждам  Mr. Green дано си изкарат хубаво   Hug

Герииииии , а дано ни зарадваш в края на месеца   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

П.П.: Чести рожден ден Жира , честит празник и на баща ти. Пожелавам ви много здраве, щастие и сбъднати мечти  Hug
Дано със Сияна всичко е наред  Praynig

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 12:44 от nellyli

# 573
  • Варна
Да взема да се разпиша, че напоследък време - никакво, ама като гледам, не съм единствената. Очаквах, че ще има да наваксвам стотина страници, а то само 5-6 сте изписали откакто последно съм чела Laughing.

Дано болничките деца са оздравели вече.

И при нас има проблем с неяденето - само като види манджа /супа, ориз, яхния или друго готвено/ и започва да се цупи, да извърта глава и отказва дори да опита, което направо ме вбесява. Яде само хляб, бисквити, плодове и кисело мляко. Не знам какво да го правя, ще заслабне горкото, едва мина 10-те кила и сега съвсем ще ми остане фин.

при нас - нищо ново под слънцето - не говорим,не ядем,не пием от чаша,не седим на гърне,не рисуваме,не имитираме,не изпълняваме команди,не слушаме........ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
е, сЯ ако нЕкой може ни се опре, шЪ го призная Mr. Green

Ей сЯ шЪ ви сА опрем - освен изброеното от теб, ние все още и не ходим. Останаха ли още неходещи деца, или ние пак сме най-бавнонапредващите?

Гледам петък 13-ти сте обсъждали - на мен на тази заветна дата НАП ми върнаха надвнесени данъци още от 2010 /че и от 2011/, демек получих "от умрял писмо" Laughing. Ама това само защото направих пълномощно на ММ да се разправя /че той ги умее тея неща/, че от НАП бяха решили, че не само че няма да ми върнат данъците, ами и аз трябвало да им дам 300 кинта Joy. Като цяло не съм суеверна, не обръщам внимание на петъците на 13-ти, имала съм дни, в които всичко е с главата надолу, но рядко са били на такава дата, та не вярвам на такива неща.

Мариетка, много неприятно се е случило Hug Дано скоро си стъпите на краката и да не се тревожите за такива нещa. Иначе на 100% споделям мнението на БУБА, че мъжът ти не е длъжен да плаща за разходите, първо - доказано ли е, че бусът се е блъснал по негова вина? Второ, работодателят трябва да има застраховка. То наистина в наши дни не е лесно да се намери работа, но не може и да се търпят всички безумни прищевки на работодателя.

Буба, дано времето без ТМ мине леко, т.е. децата да не се разболяват, да те слушат и от кафенца, плажчета и забавления времето да мине бързо Hug.

На въпроса на Лусинда - Валентин се страхува от по-големи деца, не знам защо, не са го били, не е имал проблеми, но от непознати хора /включително деца/ се страхува, или поне първите няколко минути се дърпа от тях, докато се отсрами и спре да си играе на криеница от тях. На малки бебета обаче много се радва.

Зъби имаме 11 броя, като последните 4 изникнаха за 2-3 седмици и ми се разказа играта от кривотията на Валентин. Но сега пак е спокойното ми усмихнато дете.

Барите са ми любимо място, и как няма - там беше сватбата ни Heart Eyes. С удоволствие и аз бих се присъединила.

Сега малко за нас: на ММ изненадващо преди няколко дни му сервираха, че го пращат на обучение за 4 месеца в САЩ. Трябва да замине след има-няма 10-тина дни /още не се знае точно на коя дата, защото заповедта му за командироване се движи по канален ред и още не е пристигнала #Cussing out, иначе обучението започва от 1 август/. Не знам как ще се оправим без него 4 месеца, нямам си абсолютно никого във Варна, който да може да ме отменя от време на време за малко... По принцип имах планове с Валентин да му отидем на гости за 1-2 месеца, обаче може и да не се случи, защото не се знае в каква квартира ще е настанен ММ и дали ще има условия за нас. При всички случаи ще разберем дали можем да отидем чак след като ММ е там. Сега за всеки случай изкарвам паспорт на малкия и ММ ще ми направи пълномощно, проучвам цени на билети, пък ще видим. Много ми се ходи, макар да знам, че пътят ще е убийствен с малко дете, пък и ще е свързан с не малко разходи, ама гледам да не се самонавивам много, че по-вероятно е да не заминем.

Ох, този пост го пиша от 3 дни, напоследък време за нищо не ми остава.

# 574
Жира, честит рожден ден! Да си много здрава, щастлива, обичана, винаги така прекрасна и усмихната! Ай честито за подаръка, няма само ние да се мъчим я Mr. Green
Честит празник и на баща ти! Желая и на него много здраве и само щастливи моменти с прекрасната му внучка!
Стискам палци за Сиянието  Praynig и притесненията ти да се окажат напразни  Hug

Растящите зъби и на нас са ни голям проблем. Дани си има 8 броя(резци), които се показаха доста късно, бързо и спокойно. След тях обаче започна големия зор. Записала съм си, че на 1 юни е пробил първия кътник. Спомням си, че преди това Дани беше вдигнал температура 2 дни, а венците си бяха надути от доста време. От тогава от другите 3 кътника се забелязват бели ръбчета, но така и не почва да дере, т.е. така и не пробиват. Та резултата е 9 зъба и 3 на старта.

За дигиталните термометри - закупихме и ние един за сумата от 47лв. Мери температурата на челото и в ухото. До тук добре, ама няма 2 поредни пъти с еднакво измерена температура, като дава разлики с по цяла единица понякога #Cussing out Това беше най-безмислената покупка, която сме направили откакто се е родил Дани.

За Барите - аз чух, че са затворени от хеи, защото се натровили група деца там. На 18 август сме канени на сватба там и даже се чудехме, дали това ще е мястото или ще го сменят. Но е възможно да са ги отворили пак, информацията ми е от преди повече от 2 седмици и е възможно вече да не е актуална. Бубе, Мушето каза, че ти се е обадила за кафенцето тази седмица и ще можем да обсъдим предложението ти.

Луси, не разбрах какво точно те притеснява в радостта на В. от по-големите деца newsm78. Както си го описала, точно цвилене Laughing е и като види Дани по-големи деца. Толкова са му интересни, че ги зяпва с отворена уста. За съжаление, в повечето случаи те не му обръщат никакво внимание, защото той пък не им е интересен и трябва само да търча да го пазя някой да не го удари. От наборчетата не се впечатлява твърде. Най-много да бръкне на някое в окото или в устата, в желанието си да ги гушне и погали.

Диде свекито ти си е за приз направо #2gunfire. Ама и вие пък толкова да сте нетактични, ми жената планове за вечерта си имала Joy. В този ред на мисли и аз ще ви разкажа историйка с моето свеки от миналата седмица.

Тя пак е в Испания, да гледа внучката си там. Даже този път замина без изобщо да ми каже (живеем в една къща все пак), докато бяхме на старозагорските бани. ММ ми каза по телефона, но това е тема на друг разговор.
Четвъртък вечерта, докато вечеряхме на двора, на ММ баща му се показа на терасата и вика "майка ти иска да види малкия на скайпа". ММ му отговори, че сега вечеряме и по-късно ще и се обадим, а той "ама те щели да излизат"
В петък на обед се чухме и видяхме с нея на скайпа.
В събота вечерта заведох Дани за малко при дядо му, за да мога да сложа масата, че щяхме да имаме гости. Той веднага включи компютъра да се обажда на жена си. От долу го чувах, че чакаше доста докато някой му вдигне. Явно и го наредиха, че пак се обажда (2 часа преди това ги чух да си говорят), а той "абе аз да ти покажа Дани, нали искаше да го видиш". Отговора беше "че ко да му гледам, аз вчера го видях"
И само да добавя, откакто е тръгнала този път, въпросното вчера, беше първия път, в който вижда внучето си.

За нас - Дани спинка, а аз яко се разписах тука. Сутринта беше с температура 37,3 но беше ужасно кисел и въпреки, че до сега не бях давала нищо при такава температура, му дадох нурофен, че не можах да го гледам как се мъчи. Определено се успокои, щом даже успя да си заспи самичък. Някакво сополче го тормози от няколко дни, съответно и аз го тормозя със сополарника, но за сега овладяваме положението.

Водата ни е спряла през нощтта и прочетох, че ще я пуснат чак в 19ч #Cussing out. За довечера съм поканила гости и реших да им правя едни патладжанчета, дето Гери и Мимето само ги говорят. Пека се на шиш около тигана, ама пусто ината глава, като си науми нещо, отърване няма. И за да ми е по-гадно освен тях изпекох и тиквички и пиперчета. Ами тъй и тъй се вмирисах, поне програмата да е пълна. Ще си правя душ с минерална вода после Rolling Eyes
Само се надявам мъничето да не се влоши Praynig

Мария, сега прочетох и твоя пост. За проблема с неяденето пробвай ако искаш съвета на Тони за хранене с ръце. Тя пусна във фейса много хубави рецепти за храни, които детето може да яде само. Ние така се справяме напоследък. Вярно кочината е ОГРОМНА, но пък има и едно голямо предимство. Дани седи спокойно в стола си за хранене близо час, занимава си се сам, а в това време ние вечеряме на спокойствие или сутрин си пия кафето пак на спокойствие. И не се притеснявам, че е останал гладен.
Стискам палци за следващите 4 месеца Praynig. всичко да е ОК, докато мъжа ти го няма, а пък и защо не да отидете при него.

# 575
  • София
А добро утро от нас!
Имах си доста за четене тая сутрин с кафето и ми беше много приятно Wink (особено с позитивността на Мартето , евала  , много ме радваш и да знаеш , че много те обичам  Hug . Винаги ми е изключително приятно да си комуникирам с теб )
Благодаря, благодаря-чувствата са взаимни, ама си ми много далече в тая Бистрица, иначе щях всеки ден да те кандардисвам да се разхождаме Peace Hug
 Виждам, че напоследък има масово увеличаване на големината на постовете-само така момичета, да има какво да четем, като са малко пишещите! Peace Hug
Сега най-важното:
Честит рожден ден на Жира-салдуркова!!! Бъди жива и здрава, много обичана и изпълнена с вдъхновение за бъдещи подвизи-останалото ти го пожелах във ФБ!
Честит празник и на твоя татко! Hug Peace  bouquet

Гери: Просто едно пиленце ми каза, че май Еди ще си има братче или сестриче-само чакам потвърждение!!! Laughing Peace Hug
За термометрите: Направо ме разколебахте, май до сега не съм намерила по-точен от живачния newsm78
Диди: -Аз нямам свекърва, но майка ми играе достойно нейната роля, така, че не ми се губят подобни моменти Mr. Green Онзи ден( в петък) аз трябваше да съм на работа, а ММ и КИКИ на снимки-съответно тя трябваше да е в отпуск, за да гледа Маги-та, звъни ми тя в четвъртък слетобяд и казва "Тук има проблем и аз отпуска не мога да си пусна-оправяй се!!" #Cussing out Аз я питам:" А, ако заминаваше на море- как щеше да го уредиш?", а тя ми отоговаря: " Ако заминавах-отдавна да си я бях пуснала, а за такова нещо като гледане-не е важно!!!" Twisted Evil-Резултатът е, че аз не ходих на работа,е...можеше да съм ядосана, но аз се зарадвах, че ще прекарам деня си с детето и с приятелката си! Peace
Друга случка: Имаме двор и майка ми и мъжът и го поддържат, постоянно садят цветенца, поливат и т.н.-дори ми отказва помощ за децата, за да оправя двора- но ние сме нежелани там Sad Не може децата да играят, защото ще смачкат цветята, не може и басейн да сложа, защото и пречи, не може да излеза да вечерям там, защото нейният мъж се дразни-та при двор съм без такъв! ooooh! Мога и да давам примери до утре за безумно поведение, но предпочитам да забележя някоя хубава постъпка и да си премълчавам, защото все пак трябва някак да съжителстваме! Hug
Последно оплакване: Докато бях на море-майка ми ЗАБРАВИЛА  да ми полива цветята, повечето едва ги спасих, но любимото ми семейно цвете май..май-няма да оцелее-ако някой разбира от цветя нека ми пише на лични как мога да захвана Аралия-има издънка, но е част от цялото и ме е страх да я изрежа, да не я изгубя и нея newsm78
Толкова от мен за днес и до скоро момичета! Hug

# 576
  • Варна
Честит рожден ден Jira! Много любов, щастие и късмет ти пожелавам!
Честит празник и на баща ти!

Дани, мерси за съвета, ще пробвам да давам храни, които може да си вземе, то напоследък по принуда все някакви корички хляб, бисквити и други подобни му давам да яде, колкото да знам, че е ял нещо, но ме притеснява, че повечето храни за вземане с ръка са тестени... Иначе вече докато му давам да яде, му давам и на него една лъжица в ръката да гребе, естествено, предимно разсипва, но поне хапва нещо.

Не знаех, че са затворили Барите, много жалко, ако е така, ние като сме ходили храната винаги е била отлична и проблеми не сме имали.

# 577
Жирааа, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве и много поводи за усмивки на лицето!

Честит Празник и на твоят баща! Нека е жив и здрав и още дълги години се радвате на щастие!

# 578
Jira, честит рожден ден на теб и татко ти! Много здраве и усмивки, а скоро да го зарадване с още едно внуче!  Wink

Ама вие както му завидяхте на Нико за зъбите, току виж сега спрели да растат. Laughing Шегувам се. До 3 годишна възраст обичайно децата имат пълен набор от зъбки, т.е. 20 бр. Рая на 2г и 3 м имаше вече 20 зъбчета, предполагам и Нико до тогава ще ги извади, защото и на двамата зъбките им растат накуп от по 7-8. НО както знаете децата са различни - на Рая астралното близначе все още е с 18 зъбки и очакват последните 2 за този период, макар че вече е почти на 3г и 5м. Та на едни зъбките растат по-рано и бързо, на други обратно. Wink

Имам още сумати неща да напиша, ама Нико е леко кисел и ми виси на крачола, та ставам да им мисля забавления, че тук както очаквате пак вали като изведро. #Cussing out

# 579
такааам,такааам,продължавайте в същия дух и току-виж скоро имам достойни заместнички Mr. Green

доволна съм,че Уеко провокирах у вас ораторските способности...сигурна съм обаче,че криете още потенциал   Naughty

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СКЪПА ЖИРА!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,ВСЕ ТАКА МИЛА И ПОЗИТИВНА, И МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВА С НАЙ-ЛЮБИМИТЕ СИ СЪЩЕСТВА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН И ЕДНА ОЩЕ ПО-ПРЕКРАСНА ГОДИНА!ЦЕЛУВКИ!

Честит рожден ден и на татко ти!Да ти е жив и здрав и още дълги години да се радва на прекрасната си внучка!

чакам резултатите на мис С. Peace

п.п.днес нещо не ми е ден - утре обаче ще ви отразя подобаващо Mr. Green

# 580

М'ичета  Laughing РазбраФ за срещата, ноо вие се гласите за без деца, а аз няма на кого да го оставя, пък и точно като спи (нали е обедна среща), аз уча  Crazy  Thinking  Crossing Arms

Оставям ви бойна задача да обсъдите без мен, после ще ми кажете, но дано са го отворили вече Барите и дано вече не тровят хората  Naughty че да не се откажа и аз да им посещавам мястото  Crossing Arms  Mr. Green

Мушка каза да ходим следобеда, че е много топло преди това и аз съм за, ще идем следобед, ще хапнем за вечеря и после една нощувка, направо кеф и рай  Blush

Жирка, ЧРД на теб и татко ти! Весело посрещане и наздраве!  Hug

Баси ква съм кратка  Crazy

# 581
Жира,честит ви двоен празник!От здраве и щастие да не се отървете!

Днес сменяхме вратите вкъщи.По-голяма цапаница не бях виждала.Понеже бях сама с Ина,се наложи да я разхождам в двора,за да не гълта прахоляк при къртенето и съответно не успявах да държа майсторите под око през цялото време.Едната врата така я демонтирали,че направо зяпнах като видях една голяма дупка на стената. #2gunfire #Cussing out
Монтираха новите каси,силиконизираха и препречиха всяка врата с 3-4 летви хоризонтално до утре сутрин.Абсолютно усилие е да влезеш или излезеш от някоя стая,без да си се сгънал порядъчно на осмица.ММ е особено смешен,понеже е доста висок и се спуквам да се хиля когато излиза на четири крака.Ина  ни гледа с  поглед тип"леле,тез'са полудели" hahaha

# 582
Жира, да си жива и здрава! И татко ти също! Да сте много щастливи и усмихнати! (Гледам, че си ми наборка Wink
Марте, много хубави неща говориш! Аз още не мога да го приложа тоя метод, но съм сигурна, че е успешен  Simple Smile (мен явно не ме харесваш много,щот съм ти близко, пък не се обаждаш да се виждаме   Mr. Green
Лусинда, кАжи честно, верно ли се притесни от това, че В. се радва на деца  #Crazy Crazy
Мариетка, другите момичета са ти казали! Търсете си правата до дупка! Късмет  Hug
Ние, горе долу сме добре. Имаме напредък с приспиването -лягаме двете на спалнята и я оставям да се върти, да слиза, да се качва, да ме скубе и търкаля върху мен, накрая се трупясва, понякога след 15 мин, понякога след час  Crazy
Мария, защо да са тестени повечето неща,които могат да се ядат с ръка  Thinking Аз например правя спаначени кюфтенца, от тиквички,картофени.. двам, пиле с картофи, мусака и всякакви такива неща  Peace

# 583
  • София
Благодаря ви за прекрасните пожелания! Обичам ви!  bouquet
На мис С. ѝ се размина за сега и въпреки, че трябва да пие АБ, съм една идея по-спокойна. Подробности утре, че през таблета ми е зор.   Heart Eyes

# 584
Жира, честит рожден ден на теб и на татко ти. Да сте живи и здрави!..макар и със закъснение.
Предполагам, че за цикъла си говореше.
Поли, радвам се, че имате напредък. Ние също имаме, по-лесно заспива напоследък. Нощем започна да пропуска храненето, през няколко нощи си изпива млякото, гледам да го гушкам повече и минава номера засега. Обаче как ми се спииииииии..от жегите ли е, от недоспиване ли е...Много се върти, с часове..по средата на нощта.
Мариети, надявам се да го измислите, предполагам, че шефа нещо го тормози. Нашият също уддържа напоследък за снимките, не се знае кой е карал колата, за това дружно плащат глобата. А ако някой удари кола му се стъжнява живота от викане, но не може да уддържа за ремонта, има си каско, който и да е виновен...всичко се случва. Доказано е, че най-често от преумора и недоспиване стават катастрофите, тъй че не му се сърди на ТМ.
При нас - едни гости си заминаха, сега дойдоха други от мойта страна. Ще бъде весело, обаче къде са ми силите..Тъй че Буба я разбирам, виждам го, при всяка възможност са тук, макар и не винаги всичко да е гладко. И те имат възможност да ходят на ваканции по света, но предпочитат да идват.
За зъбките - нямаме...
За дигиталните термометри, много се бях запалила да си купя, като видях колко трудно мерим температура, но се отказах, не били точни според това дето прочетох.
За свекитата, винаги е весело, покрай моята аз никога не мога да кажа нищо, тя знае всичко и само тя говори. Даже и за моето дете тя знае всичко най-добре. Но поне помага, ако излизам навън мога да й  го оставя, че по тези жеги не ми се взима навсякъде.
Марте, може да ни изнесеш някоя лекция за положителното в живота, понякога опитите ми са неуспешни. Но все пак гледам да не се ядосвам много напоследък. А това за двора, аз от скоро имам желание да излизам там, преди това само слушах коментари, не го оставяй тук - духа, не го мести там-има течение, както се оказа навсякъде духа, после дръж го ще падне, тичай след него..Изобщо напътствия всякакви. Сега като ходи по-стабилно се трае положението.
Мария, дано успеете да заминете и вие или ако останете тук да изкарате спокойно и после много да се гушкате с ТМ като се върне.
Очакваме да чуем от Гери има ли новини. Wink
Още имаше, но ви четох на етапи.

Общи условия

Активация на акаунт