(Някой да не разбра за какво иде реч?!) 
Ще се справиш! Ти си силна и знаеш какво искаш! 
Тук направо останах без дъх. Тя има само 2 и половина, айде закръглям ги на три! 

от годинките ще да е...

(особено с позитивността на Мартето , евала , много ме радваш и да знаеш , че много те обичам
. Винаги ми е изключително приятно да си комуникирам с теб )
За остането ви за лятото в БГ си мисля , че и аз бих правила същото ако съм на твое място. Обичам си родината въпреки , че не съм родена в нея
Стискам ви палци и се надявам всичко да се нареди при вас по възможно най-добрия начин 

. Като цяло не съм суеверна, не обръщам внимание на петъците на 13-ти, имала съм дни, в които всичко е с главата надолу, но рядко са били на такава дата, та не вярвам на такива неща.
Дано скоро си стъпите на краката и да не се тревожите за такива нещa. Иначе на 100% споделям мнението на БУБА, че мъжът ти не е длъжен да плаща за разходите, първо - доказано ли е, че бусът се е блъснал по негова вина? Второ, работодателят трябва да има застраховка. То наистина в наши дни не е лесно да се намери работа, но не може и да се търпят всички безумни прищевки на работодателя.
.
. С удоволствие и аз бих се присъединила.
, иначе обучението започва от 1 август/. Не знам как ще се оправим без него 4 месеца, нямам си абсолютно никого във Варна, който да може да ме отменя от време на време за малко... По принцип имах планове с Валентин да му отидем на гости за 1-2 месеца, обаче може и да не се случи, защото не се знае в каква квартира ще е настанен ММ и дали ще има условия за нас. При всички случаи ще разберем дали можем да отидем чак след като ММ е там. Сега за всеки случай изкарвам паспорт на малкия и ММ ще ми направи пълномощно, проучвам цени на билети, пък ще видим. Много ми се ходи, макар да знам, че пътят ще е убийствен с малко дете, пък и ще е свързан с не малко разходи, ама гледам да не се самонавивам много, че по-вероятно е да не заминем.
и притесненията ти да се окажат напразни 
Това беше най-безмислената покупка, която сме направили откакто се е родил Дани.
. Както си го описала, точно цвилене
. Ама и вие пък толкова да сте нетактични, ми жената планове за вечерта си имала
. В този ред на мисли и аз ще ви разкажа историйка с моето свеки от миналата седмица.
. За довечера съм поканила гости и реших да им правя едни патладжанчета, дето Гери и Мимето само ги говорят. Пека се на шиш около тигана, ама пусто ината глава, като си науми нещо, отърване няма. И за да ми е по-гадно освен тях изпекох и тиквички и пиперчета. Ами тъй и тъй се вмирисах, поне програмата да е пълна. Ще си правя душ с минерална вода после 
. всичко да е ОК, докато мъжа ти го няма, а пък и защо не да отидете при него.
(особено с позитивността на Мартето , евала , много ме радваш и да знаеш , че много те обичам
. Винаги ми е изключително приятно да си комуникирам с теб )

Аз я питам:" А, ако заминаваше на море- как щеше да го уредиш?", а тя ми отоговаря: " Ако заминавах-отдавна да си я бях пуснала, а за такова нещо като гледане-не е важно!!!" 
Не може децата да играят, защото ще смачкат цветята, не може и басейн да сложа, защото и пречи, не може да излеза да вечерям там, защото нейният мъж се дразни-та при двор съм без такъв!
Мога и да давам примери до утре за безумно поведение, но предпочитам да забележя някоя хубава постъпка и да си премълчавам, защото все пак трябва някак да съжителстваме! 

че да не се откажа и аз да им посещавам мястото

(мен явно не ме харесваш много,щот съм ти близко, пък не се обаждаш да се виждаме

Аз например правя спаначени кюфтенца, от тиквички,картофени.. двам, пиле с картофи, мусака и всякакви такива неща

Препоръчани теми