Любители на Котки Тема 62

• 34 133
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
  • София
Ах, какви сте красивииии.Танче, снимките  ти са страхотни - и като изпълнение и като качество.
 Прочетох за Оникс.Стискам палци да се оправи без сериозни последици, но горещо препоръчвам да държите настрана котките от необезопасени балкони.Котарака на съседката( веднъж ви споменах за него) падна от четвъртия етаж ( той е третия им поред котарак, който пада  Shocked ), но за щастие травмите бяха леки и се възстанови за около месец.Офиса, в който работя е в гаражно помещение на пет-етажен блок и веднъж пред мен падна котка от него, но нямаше късмета на съседския белчо.След кратки конвулсии почина милото.Много красиво коте, така и не разбрах от кой етаж падна и кой беше собственика му.Нкой не се появи  Sad Затова бъдете много внимателни- лошите неща бързо се случват.
Целувки на всички пухчета и скромен данък от мен.

# 33
# 34
Sabah, на това му се вика "поглед от близо" Simple Smile

Разкошни очи!

# 35
Със синеоки котки ли ще се цакаме ааа? Я да видим, кой помни Мустакан, котарака на майка ми:

# 36
Мис Нели, удари ме в земята. Не бях виждала черна котка с бели мустаКи и сини очи!

Ето вторите 50% от моя данък. Рижик винаги спи по гръб, ама се събуди, докато го дебнах с телефона:

# 37
Ааааай,какви са тези красоти.Божествени котаци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Верно котките ни стават все по-красиви  Peace
MissNellie ,благодаря ти за новата тема   bouquet  Този Мустакан е страхотен красавец  Heart Eyes 
Танче,не мога да не отбележа този манекен Мъро,че ми обра точките Hug  Hug  Hug
Фея,да му нагушкаш гушкавото коремче на Рижко,мамин пух златен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и новото рекламно лице на марка пури  Crazy Кутийката става за страхотна играчка  Peace
А ние пък по време на мачовете отмаряме с ментичка  Mr. Green  hahaha
Още снимки тук:
http://elizabethmartin.snimka.bg/animals/garfild.665587.27338807

А това е новата чесалка за ноктите на Гарфилд  Mr. Green Ако хазаите ни знаеха,че и котарак ще им доведем,едва ли щяха да ни дадат точно тази масичка  Laughing  Как без да знаят са помислили и за наш Гарфилд  Blush

И последно...дворните котараци,тип ала Гарфилд,които са с доста удължени муцуни,но със сини очи,които не можах да хвана.Плюс една пъстро сива мацка Flutter
 http://elizabethmartin.snimka.bg/animals/garfild.665587.27510159

# 38
Олеее, невероятни сини очи!

sabah, MissNellie, с какъв апарт е снимано?

Ето и една снимка от мен. Бебенцето се нуждаеше от майка и ние помагахме на стопанина докато
мъника се поусвести

Ето и една току-що направна снимка на едната ми котка. Не е толкова красива (снимката) като вашите, но можете да я видите и да придобиете представа каква е (котката).

Намерих ви и една стара снимка докато двете бяха малки. Много ми е любима Simple Smile Надявам се и вие да я харесате

Фея Кръстница, много разглезено го раздавате:)

SunshineMery, имате си сладурче. Масата е много оригинална, специално ли я правихте?

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 04:58 от kiara

# 39
Я, Мустакан! Помня разбира се, такава физиономия забравя ли се!  Grinning

sabah прекрасни очета, като мехурчета минерална вода  Laughing

Дидитка,а вие сърчице ли си имате на гушката?Много сладко стои,а тя как го търпи?
Не е баш сърчице, просто кръгло медальонче с информацията (и звънчето, разбира се  Laughing). Ами не се е съпротивлявала, просто й го сложихме и си остана. Изобщо не му обръща внимание.

За Оникс и аз мисля че просто се е покатерил от любопитство и е паднал. Но може и да е подушил разгонена мацка, не е нужно да е била точно тая малката, може друга да е имало наблизо (а и тя може просто да е недорасла на големина, но иначе разгонена). Мъжките котараци не се разгонват, те са винаги готови и просто реагират на разгонената женска (MissNellie, това можем ли да го заковем някъде сред основната информация? Мине се не мине страница и някой пита...)

kiara, тези сладури целуват ли се, хапят ли се  Laughing Голяма игра пада!

А, щях да забравя - модното ревю на Мъро е един път!  hahaha Отива му така. Какъв търпелив котарак, направо мечтата на всяко дете!

За обличането - не сме я обличали нашата, виждам че не й е приятно (слагала съм й шапка за снимка и се дразни) така че не съм насилвала нещата. Ако чакат, хубаво, но и според мен е тормоз ако видимо не му е приятно на животното да му се нанизват дрехи.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 05:27 от Дидитка

# 40
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
SunshineMery Naughty я стига сте учили дИтетУ на вредни навици! Ще ми развалите любимеца. Има тоооолкова невинна муцунка  Heart Eyes, а вие ... Naughty ! Засрамете се!  Laughing
Фея, благодарско! Като видя оранжево с бяло коремче направо се разпадам! Crazy И ти завиждам на телефона. Laughing
Синеочковците и синеочките са извънземни!  Пък с бледо розов нос съвсем! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и една току-що направна снимка на едната ми котка. Не е толкова красива (снимката) като вашите, но можете да я видите и да придобиете представа каква е (котката).

Придобихме  Laughing - музикална!  Hug Laughing

# 41
  • София
Оооо, Мис Нели, аз съм най- верния, запален и предан почитател на Мустакан от много време. Имам  негови снимки и дълго време ми седя като десктоп, на телефона също. Crazy Така ми се иска да го видя на живо..
kiara, апарата е съвсем обикновена Praktica, 7,1MP  ,режим макро снимка.Най- хубавото е, че и Шели и Каси винаги позират с удоволствие.
Колкото до котешката красота- всяка е уникална сма по себе си ако не външно, то с неповторим темперамент.На село преди години имахме едно съвсем обикновено коте с разцветки като твоята, което беше най- умното коте, което съм срещала.Винаги търсеше начин да се качи на мен или възможно най- близо до главата ми и да се гали, следваше ме навсякъде като сянка Heart Eyes Ако не беше живяло на двора щях да си го взема при мен в апартамента, но то веднъж видяло свобода не исках да го затварям завинаги в "затвор".

# 42
  • До хладилника, който обичам
"Най-безопасно е да хвърлите котката си от седмия етаж или по-високо. Както много малки животни и котката достигайки 100 км/ч теглото ѝ се изравнява с въздушното съпротивление и спира да ускорява. От 132 случая на паднали котки през 1987 година 90% оцелели, някои с тежки наранявания. Данните показват, че нараняванията на котки паднали от седмия етаж или по-високо драстично спадат."

Да ги мятаме освен.  Laughing

# 43
SunshineMery Naughty я стига сте учили дИтетУ на вредни навици! Ще ми развалите любимеца. Има тоооолкова невинна муцунка  Heart Eyes, а вие ... Naughty ! Засрамете се!  Laughing
Фея, благодарско! Като видя оранжево с бяло коремче направо се разпадам! Crazy И ти завиждам на телефона. Laughing
Синеочковците и синеочките са извънземни!  Пък с бледо розов нос съвсем! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен също много ми се иска да сложа плоча (визитка) на Мароко, но е много дългокосмест и ще стане сплъстено там, около вратлето.

# 44
Професорке,ми то дИтетУ няма да стане по-различно от родителите си  Mr. Green
Пуши,пие,сега го чакаме и по женски да тръгне  Laughing  Laughing  Laughing
А ти твоя умник златен,да го намачкаш хубаво и за мен smile3508 Снощи разказвах вкъщи как си е прехвърлял хапчето в купичките,та се посмяхме за ваша сметка  Laughing Умничета са ни те,малките косматковци  Grinning
kiara ,ама какъв музикант си имате само,колега  Wink   Hug 
Масата е на хазяите ни,не е наша  Peace  Работим на морето и това е някакъв вид морска маса може би  Laughing Обаче е страхотно забавление за Гарфилд Laughing

Общи условия

Активация на акаунт