и сега на къде....

• 39 026
  • 650
  •   1
Отговори
# 90
elfchetoo0 бягай далеч! Сама се вкарваш в латиноамерикански драми! (или сега е модно да са турски).

Ще ти наблегна на факта, че възлюбения, както се отнася с жена си, така ще се отнася и с теб! Искаш ли след година да бъдеш пребита заради новата му изгора?! Само не ми обяснява че те просто са си ударили по 2 шамара, е така за спорта, да разнообразят ежедневието. Посягал ли е на жена, по какъвто и да е подов - моля не ми го хвалете!

Оставете на мира жена му! Грозно е, изключително грозно! Доста от нейните "думи" минават през него. Бог знае какво точно е казала и дали изобщо е казвала нещо. Хубостника си ги върти и двете перфектно! Никой не знае какво е положението. И стига с тези 11 години - за последната година жената се е прибрала 2 пъти. Не е като да не са се виждали! Те си знаят какви са им уговорките. И за този прословут тест ... ако момичето иска да се запознае с брат си - тя ще го направи, не и е необходимо разрешение от майка и! След няколко години ще е пълнолетна. Пък и какъв е зора да се познават?!

elfchetoo0 няма и 1 година връзка, и бременост на 3-4 месец ... и аз съм категорична че това нито е сериозна връзка, нито любов ... нито нищо. Поемай живота си от тук насетне и бъди по-отговорна към него, защото вече ще сте и двама. "Момиче ти няма да имаш никога деца", изречено от гинеколог ей така (при положение че други двама по същото време не са казали такива неща) не ти е отменило отговорността да се пазиш. Такива "диагнози" се слагат след редица изследвания и на базата на много сериозни основания. Не се лъжи от такива доктори и от такива мъже, като твоят хубостник ... и действай напред.

Дай сега малко по-рационално, стига ровили в миналото - каквото станало, станало .... Работа имаш ли? Учиш ли? Как изобщо си представяш обозримото бъдеще?

# 91
Не съм се пазила не,защото доктора ми беше казал,а защото и двамата искахме дете!
Имам работа,но в момента съм болничен,а края на месеца излизам по майчинство.....
Бъдещето....бъдещето не мога да го видя,защото първо трябва да изтрия миналото за да мога да погледна утрешния ден с различни очи!
И както споменах преди малко може би от тази вечер аз,ще мога да бъда пак този човек,който бях преди няколко месеца.....на който усмивката не слизаше от лицето и се радваше и на малките неща,който имаше!Силно се надявам че пак,ще бъда  себе си!
Твърда и непоклатима!

# 92
  • На остров
Temp и аз писах по рано в темата да се гледа по практично от тук нататък върху нещата. Наистина е не сериал ами и аз не знам какво..станало станало, но да продължава да се рови там е безумие.

Бърди Морги Снежа и другите и казаха точно и ясно..но, не та не...Елфчето си знае неийното и това е..

Елфче стегни си на 24 си не си на 12..мисли и не пиши само че се вслучваш като си продължаваш да правиш твоето.

Как ще се справяш финансово?

# 93
  • Бургас
Елфче, тези двамата може и да са си приказвали за развод, но разделени не са били. Много вяра си възложила на възлюбения. Намирисва ми много неговата история, ама много.
И пак те съветвам да не припознава детето.  Peace
Моето дете го родих на 22. Жива съм, здрава, с професия и прилични доходи. Щастлива майка на 7 годишно диваненце. Въпреки, че бях женена, си го гледах сама и с помощ на майка ми. И той е най - хубавото нещо, което ми се е случвало.
Чак сега си имаме семейство. Както трябва да бъде. 7 години по - късно  Peace

# 94
ima нямам напредстава как,ще се справям финансово,знам,че ще е много трудно,защото не получавам почти никакви пари!Хубавото е че имам добра професия с която мога да си изкарвам допълнителни пари,но за да я започна отново,ще трябва да се финансирам...сложна работа!Ако успея да замина някъде би било най-добре,за мен и бебето но и това не може,защото ще трябва да съм сама,а няма как да стане!Така,че и идея си нямам какво ще правя!

Sesana
да била съм прекалено сляпа и глупава!Надявам се и аз някой ден да имам истинско семейство,макар че вече трудно,ще повярвам в който и да е било мъж!Радвам се,че ти вече си имаш семейството,което си искала независимо,че е след 7години Simple Smile

# 95
  • На остров
Това с заминаването с малко бебе някъде е просто в сферата на фантазиите Елфи. Това, че имаш добра професия е чудесно, концентрирай се там ако е нужно да повиши квалификациите си и да можеш да изкарваш повече. Все пак не си на улицата, гладна и жадна няма да останеш, само не прави повече грешки и говори с родителите ти за всичко.

За мъжете и други такива неща не ги мисли сега то ще си дойде времето само.

# 96
elfche, това семейство винаги ще си остане семейство. Имат прекалено много "минало" и интереси.
На "чисто" с този човек не можеш да започнеш и наистина се измъквай преди да се забъркаш още повече.
Като чета, че има и 14 годишно дете, то този човек въобще не е в младежка възраст. Как си и представяш връзка между деца с 14 години разлика?
Как си представяш въобще, ако той се разведе и омъжи за теб?

# 97
ima О най-малко сега мисля за мъже  Grinning освен за този който трябва да се появи скоро Simple Smile знам че всяко нещо си е с времето и че с малко дете ръцете са ти вързани,но за това се радвам,че имам подкрепата на най-близките ми хора Simple Smile
Но честно има неща който предпочитам да им спестя.....както предпочетох да се мъча цял месец без да споделя мъките си така и мисля,че понякога е по добре сама да поемам тежестта и болката от грешките си без да ранявам и другите около мен!

# 98
Снежа63 когато той ми говореше за семейството което може да имаме всичко изглеждаше идеално и много красиво....аз,той дъщеря му и сина ни,а и кучето което си взехме!Това бяха неговите представи за семейството!
А сега е само той и кучето в къщата,аз в нас,а дъщеря му в баба си и дядо си!

# 99
  • На остров
...така и мисля,че понякога е по добре сама да поемам тежестта и болката от грешките си без да ранявам и другите около мен!

Точно за постигнеш това е редно да разсъждаваш като голям човек и да си финансово независима   bouquet!

Снежа не съм съгласна че не може да има връзка между деца с 14 г разлика. Всичко може въпрос на желание е, което за съжаление не е двустранно в случая.

# 100
Снежа63 когато той ми говореше за семейството което може да имаме всичко изглеждаше идеално и много красиво....аз,той дъщеря му и сина ни,а и кучето което си взехме!Това бяха неговите представи за семейството!
А сега е само той и кучето в къщата,аз в нас,а дъщеря му в баба си и дядо си!
Изглеждаше. Този мъж няма сили да се пребори със себе си за своето щастие и това на дъщеря си.
Той не може да гледа сам 14 годишно дете и собствената си жена, та ще гледа бебе + майка му + дъщеря си + "сметките" натрупал за жена си + неизвестно какво. Този тип е некадърен себе си да гледа, а не друг. Никой не му е пречил, просто не може да надскочи своите възможности.
Тъй като си бременна ще премълча какво мисля за случая.
Този тип ти не трябва, независимо дали е свободен или не. Втълпи си, че детето е само твое и си живей живота по възможност много далече от него.

# 101
  • Ispania
Здравей отново,
Писах ти в на4алото на тази тема, после писах няколко поста ,но накрая ги изтривах вси4ките. Толквоа заслепена те виждам, за жалост(повярвай ми,без никакво желание да те обидя) все още НЕпорастнала.
Моят доста по-ужасен опит от твоя, все още не може да разбере защо искаш да обре4еш собственото си дете ,като направиш вси4ко вьзможно този 4овек(защото баща не е, и никога няма да бьде) да припознае ТОВЕТО дете(негово няма да бьде никога).
Видях, 4е си писала, 4е имаш желание да заминеш на някьде. Само ще ти напомня, 4е за да си вземеш детето с теб(в 4ужбина) вьпросният мьж трябва да ти подпише.Забрави за някакво бьдеще навьн , за теб и детето ако то бьде припознато.
На 21 години останах сама с бебе на месец и половина, в друга дьржава.Таткото който тоооолкова умираше за мен, изведньж реши 4е му се живее, аз да се оправям с детето сама. Осем години по кьсно си давам сметката,4е толкова лош кьсмет сьм имала този 4овек да припознае детето. Сега всеки пьт като си трьгна(всяка година) за БГ, е едно голямо изтезание докато ми се направи пьлномощтно.В на4алото беше вси4ко лесно, без проблеми.Но с годините се роди брат4ето на моето дете, майка му пьк от своя страна си гледа нейното дете.Аз за нея нищо не мога да кажа, каква вина има третият 4овек в слу4ая(както при вас "другата", другата в кави4ки, защото ти си другата вьв вашият слу4аи). Сега вси4ко се прави каквото каже  настоящата жена на бившият ми сьпруг hahaha.Не 4е ми изглежда смешно, ами жалко направо, вьзрастен 4овек,"бащата "на детето ми, да слуша като малко дете какво му се казва от друг 4овек за собственото му дете. Да де, но това за "собственото" са си само мои думи. Той отдавна е спрял да бьде истински баща.
Сама сьм се оправяла, малкото помощт която сьм имала е била по-скоро пре4ка. минаха много години-4ета какво пишеш и адски се радвам 4е сьм била много по разумна от теб. Само имах лошият кьсмет да реши 4е не иска да е баща ве4е когато се роди бебето....ако го беше решил преди това нямаше и да имам и половината тревоги и нерви които сьм имала през позследните години от живота ми.

Е минало е много време, и мен ме е боляло, и аз сьм 4акала и о4аквала, да не говорим 4е и втори шанс дадох Joy hahaha, абсолУтна глупост естествено, но вси4ко си е заслужавало. С бебе работех, у4ех, растях Wink.
Сега доста по- порастнала виждам слу4аи като твоя и зная 4е нищо не е невьзможно. За семейство-болката която ми при4иниха на мен нямаше граници, но сега си имам моето семейство, детето ми си има семейство.Даже пак бременея с усмивка.Важното е да се преодолее на4алната болка и шок, после ве4е вси4ко изглежда по-много разли4ен на4ин.
Хората са говорили....божееее колко са говорили, оба4е аз сьм много горда от себе си, бях и сьм майка когато е трябвало, това 4е някой не е бил достать4но порастнал за да бьде баща отдавна спря да бьде мой проблем(по повод  казаното някьде от теб, какво ще кажат хората).Можеш единствено да се гордееш, 4е си сериозен и отговорен 4овек и си искаш детето, друго да не те интересува.

П.с.-Това за сестрата на детето ти, ми изглежда адски инфалтилно и абсурдно.Ако някога някой(баща, майка, дете) поискат двете деца да се запознаят, нищо няма да ги спре.Какво общо има в слу4ая ДНК теста Thinking?

# 102
Снежа63 права си ДА! Както има един израз ако силно желаеш нещо,ще се бориш да го постигнеш независимо какво и колко,ще ти струва...
Аз имах смелостта да застана срещу всички и всичко,за да мога да имам него и детето....борих се с зъби и нокти и го постигнах!Само аз си знам колко много изгубих докато водих борбата и как бях на косъм да загубя и собствените си родители!Аз на 24г.успях....а той на 40 дори няма смелостта да се изправи и да ми каже истината в очите!Не съм горда от факта,че чакам дете от женен мъж,но съм благодарна,че съществува този форум и,че Вие много ми помогнахте да извадя главата си от земята и да си отворя очите преди да е станало твърде късно!
От днес нататък,няма да има мен и него .....ще има само мен и бебето!Както успях да се преборя,за нещо което не си е струвало сълзите,унижението и мъките така,ще се преборя и сина ми да има опората в мен както на майка така и на баща........

# 103
Не бе, тя Мортиша иска теста, щото я сърби отзад да се окаже, че детето е на някой друг! Да, ама не! Да духа супата!  Joy
Пък Елфчето е достатъчно разумна да реши и сама как да постъпи, без генералните команди, които се опитват някои да й дават. Вие ако сте добронамерени, й кажете какви са недостатъците и какви предимствата да се припознае детето. От там нататък тя има правото да вземе СВОЕ СОБСТВЕНО решение.
Какво й дуднете - глупава била, недорасла била....  ooooh!
За мен е страхотен човек - сляп трябва да е този, който не го види! Не й вкарвайте напрежение, достатъчно й е тежко в момента!

# 104
Val  ето поради тази причина споменах колко се радвам,че съществува този форум.....жени като теб който са минали по този път ми дават стимул и кураж.....да не се отчайвам!Много се радвам,за теб и че си се справила със всичките трудности.....желая ти една прекрасна бременност,и да родиш едно страхотно здраво детенце - много щастлив живот.....  bouquet на теб и всички около теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт