и сега на къде....

• 39 037
  • 650
  •   1
Отговори
# 135
браво,много се радвам,че си взела правилното решение,за нищо на света не му давай да признае детето,имай впредвид,че най вероятно скоро ще те потърси и ще ти прави мили очи,не му се поддавай,мъжете като него са такива в момента който видят,че можеш без тях започват да търчат след тебе,но само докато не се подадеш,и после пак същата история...тегли му една майна и точка,повече не си контактувай с него по никъкъв повод,

# 136
zizy 11 той продължава да си ме търси да чуе "как съм"!
Вчера гледах необходимите документи за името на бебето и честно малко ми стана криво като прочетох,че ако детето не се признае от баща си в графата Баща се записва "НЕИЗВЕСТЕН"!
Това е много неприятно за едно дете предполагам.А ако пък го признае трябвало да се запише,че има и сестра .....та се обърках още повече Confused

# 137
Къде трябва да се запише , че има сестра ? Rolling Eyes

И доколкото съм чела тук , май вече не се пише неизвестен , а просто графата за баща е празна .

# 138
Ами вчера се рових в нета и попаднах на тези документи ще се опитам да  да ги сложа да видиш.И точно защото не съм много сигурна какво се пише съм още по объркана.
Аз търсих да видя как ще вземе моето име защото е много нестандартно и може да се окаже,че ще трябва да се запише на баща ми Cry

# 139
просто го отсвири и не му вдигай тел.,но първо си вземи картата от него задължително,какви пари ще му връщаш той ще ти върне ли нервите и ядовете....да не ти пука в каква графа какво пише,признае ли го после има пълни права като тебе,ти как ще понесеш мисълта да си дадеш някой да ти вземе детето като по отрасне,и да не знаеш къде го води,какво правят и.т.н.  особено ако този някой е искал да го убие още в 6ият.месец....повярвай и ми и си спести нервите,а и утре ако решиш да имаш друга връзка,той няма да ти позволи,без значение дали сте заедно или не ,и тогава ще те манипулира и заплашва с детето....

# 140
http://www.grao.bg/metodology/NovObrazetz-TDS1.pdf ето тук прочетох тези неща!
Картата ще си я взема без проблем....по-точно той ще си ми е върне.Исках да му върна парите,който вложи в оправянето на стаята за бебето все пак той изхарчи пари (аз все още не получавах) но и той казваше,че е отделил 3000 лв за да може да посрещнем детето независимо дали в тях в нас или на квартира!
Преди да се признае от него ако се признае все още водя борба със себе си ще се консултирам с адвокат!Предпочитам да имаме заверен договор в който да съм сигурна,че няма да претендира за това дете и ако го запише ще ни остави на мира!

# 141
никъде не искат братя и сестри,бащата на моето дете също има син,за който впоследствие разбрах,но никъде не е написан,ако ще го признава трябва само да завери нотариално че признава това дете и това е,

# 142
Благодаря за инфото. сега остана да видим с него какво ще се разберем окончателно! Simple Smile

# 143
Извинявай ама ти докато се ч....е със женен мъж , къде ти беше акъла  Mr. Green Mr. Green Аз съм самотна майка от 7мия месец от бременоста си , от тогава са минали 5 години и всеки път когато подсвирна на мъжа си дотичва на колене и  плаче  Laughing Laughing Laughing
Като си е свършил работата / направил е дете на добра майка/ сега си гледа кефа с други.
Въпросът е и другите да си свършат работата, пък ако може заедно с кефа, още по- добре.

# 144
миличка,ти си знаеш най-добре,но аз лично в момента си имам много ядове само поради тази причина,че детето е с неговото име,не дава една стотинка,но ме притеснява ,следи и тормози,не ми дава да се виждам с други мъже,заплашваме,че като порасне детето ще ми го върне многократно....и.т.н  ако ,можех сега да имам твоят избор,колко по лесно щеше да ми е всичко

# 145
Ами вчера се рових в нета и попаднах на тези документи ще се опитам да  да ги сложа да видиш.И точно защото не съм много сигурна какво се пише съм още по объркана.
Аз търсих да видя как ще вземе моето име защото е много нестандартно и може да се окаже,че ще трябва да се запише на баща ми Cry

Не зная дали има ново изменение на закона, но това не е така.
Детето може да се запише с второ и трето твое име или с второ и трето името на баща ти, като от него се изисква декларация за съгласие.
Мястото на баща е празно. Няма никакво "неизвестен".
За записване на сестра не съм чула / в акта за раждане няма как/ , а при припознаване това може би се изисква за информация по други параграфи.

# 146
Това е съобщение за раждане, а акт за раждане е друго.
Законът дава права на бащата които никой не може да отнеме, дори да му отнемат гражданските права. Актът за раждане остава, дори и при смяна на името, дори и бащата да е масов убиец.

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 09:49 от Снежа63

# 147
Извинявай ама ти докато се ч....е със женен мъж , къде ти беше акъла  Mr. Green Mr. Green Аз съм самотна майка от 7мия месец от бременоста си , от тогава са минали 5 години и всеки път когато подсвирна на мъжа си дотичва на колене и  плаче  Laughing Laughing Laughing
Като си е свършил работата / направил е дете на добра майка/ сега си гледа кефа с други.
Въпросът е и другите да си свършат работата, пък ако може заедно с кефа, още по- добре.
Снеже не знам на кой му е кеф и на кой не , ама той доста си поплаква за мен и аз започвам да го карам да прави какви ли не неща и изпълнява като кученце (много съм доволна от което ) и после си го натирвам отново и така и така ... проумял е , какво ми причини и много съжалява за мен , а аз сега си го връщам тъпкано (превърна добрата жена в гадна кучка )
Елфче моят съвет е да не записваш детето на негово име  Naughty ако искаш да продължиш живота си без него по-добре е да не му вземаш имената за едно излизане в чужбина примерно ще трябва да го търсиш за подписи  Naughty
Да ви кажа една друга история , един познат 33 годишен, разведен с дете което си отглежда сам срещна една глупаво девойче на 19 което дори му гледаше детето и му чистеше къщата , но в момента в който бившата му жена (36 годишна) се прибра от чужбина и заряза любовника си , моят познат хукна след  бившата си и брутално изгони влюбената девойка .
Изводът е че може и да са се мразили да са се били, карали ,но имат ли дълги години зад гърба си заедно и имат ли дете никога не се знае кога отново ще се съберат .
Вуйчо ми и вуйна ми се разведоха и разделиха децата по между си , после се омъжиха за други хора и накрая какво стана отново двамата вдигнаха сватба  :е:

# 148
Снеже не знам на кой му е кеф и на кой не , ама той доста си поплаква за мен и аз започвам да го карам
Дано да е за теб защото такива плачат за себе си, някои и за децата си защото са част от тях, но по принцип за себе си.
Ще ревея. Колко е хубаво да имаш семейство и всичко да ти е наведнъж. Деца гледани, жена под ръка - за решаване на проблеми, за гледане на деца, когато си болен, когато те сърби тук и там...
А другото какво? Отишъл някъде като бездомник, времянка, нито детето му е при него, нито другата ще го гледа както той иска, нито ще го търпи с номера, особено без дете...
Хората са го казали "Разбирателство в къщи, любов извън къщи". Който не може да ги съчетава да мисли отначало.
Същото и с познатия ти. Такава да му гледа детето ще намери, но не се знае дали ще го гледа и когато има свое и то един и същи начин, пък и него дали ще търпи след години и като приятел /любовник/. Прав е човека- взема до дето може и бяга преди него да напуснат.

# 149
  • Ispania
Изобщо даже не е неприятно за едно дете да пише баща "неизвестен", кога ще е способно това дете да си про4ете акта за раждане newsm78,за какво ще му е  да го 4ете?
Когато порастне и стигне до момента да му трябв акта за нещо, ве4е отдавна ще знае какьв донор е имало.
За сестрата и аз не разбрах Thinking, кьде се пише подобно нещо.Не сьм много в 4ас с бьлгарски документи, но на времето нямаше такива неща.
Елф4е, а защо все още му вдигаш телефона newsm78,какво има да си кажете или разберете?Нали той се е прибрал при жена си, ти какво общо имаш ве4е с него Thinking.Не използвай само детето за извинение.
Аз не бих му искала нищо, пари пьк най -малко.Сьс сигурност и нищо не бих му вьрнала Naughty, просто за мен той би бил минало.Настоящето е бебето,и индивида няма нищо с него.

Общи условия

Активация на акаунт