и сега на къде....

• 39 060
  • 650
  •   1
Отговори
# 435
Имах предвид като осъзнаване на нещата.
Не ми е наясно доколко той осъзнава положението си и нещата за себе си.
Колебанията може да бъдат тактика от негова страна или самозаблуда. Оттук това се прехвърля върху нея.
Не, че ако той имаше точна позиция, тя няма да търси оправдание и да се самозаблуждава, но поне нямаше да има и кой да й "помага".

# 436
Благодаря ви на всички още веднъж.След един телефонен разговор вчера смея да кажа че изтрезнях. Не само че разбрах че не мога да разчитам на този човек, а и оправданията му вече ме вбесиха.Видях че детето го няма никъде в неговите мисли.Е това вече не мога да простя.

Дори и да го има, ти трябва да се научиш да разчиташ изцяло на себе си. Ще ти е трудно, но така е най-добре, ще си спестиш много нерви.

# 437
Днес съм с противното усещане , че няма да се справя сама.Чувствам се много зле.Иска ми се това дае кошмар от който се събуждам.Ще ме упрекнете , но не мога да продължа.

# 438
Какво означава "Не мога да продължа "? Rolling Eyes

# 439
Когато съм така лягам и чакам да мине времето като календарно. Просто нищо не правя.
Какво означава "Не мога да продължа "? Rolling Eyes
Това решение ли е някакво?

# 440
Това решение ли е някакво?

И на мен така ми прозвуча ?! Rolling Eyes

# 441
Психически съм много зле. Как да изляза от това състояние.

# 442
sama, стегни се. Вредиш на бебето! Моля те някак се взимай в ръце, разходи се малко, отиди в парка , пий един чай на слънце, виж цветовете на есенните листа ... Повечето от момичетата тук са минали през тежки раздели, останалите в момента минаваме през тях. За всяка нейната болка е най-голяма. Но разбери, че това е временно състояние и от теб зависи колко дълго ще продължи!

Не се чувай с него, не се виждайте, не си пишете, не гледай негови снимки. Отпиши го, все едно не го е имало. Опитай! Помага!

С теб сме!  Hug

# 443
Мисли за нещо хубаво независимо дали е възможно или не. Мечтай си нещо.

# 444
И аз това предложих преди време - да прекрати всякаква комуникация с него !
Да мисли единствено как , тя , без негово присъствие , ще организира живота си от тук нататък ! Peace
Има ли работа , доходи , кой я подкрепя по принцип ?

# 445
Доходите ми са минимални , работя , но през месец съм болнични.Имам подкрепата на майка си.И вашата.

# 446
Доходите ми са минимални , работя , но през месец съм болнични.Имам подкрепата на майка си.И вашата.
Това все пак е жизнения минимум.

# 447

Никак не е малко това ! Hug

# 448
Днес ми се искаше да сложа край на живота си.Ще ме упрекнете знам.Заради детето н его направих.Каза ми много тежки неща.Този човек е себичен и не заслужава нищо.Казахте ми го знам.

# 449
Днес ми се искаше да сложа край на живота си.

Защо??? Защото това, че си без него за теб е по-важно от това, че си жива и здрава и в теб расте живо и здраво дете ли ??? Наистина ли ??? Я си подреди приоритетите. Ти печелиш от тази ситуация разбери - навреме се отърваваш от мухльото, а същевременно те очаква най-щастливото събитие в живота на всяка жена!  Wink Не всичко е идеално в живота, мила, но трябва да се радваме на това, което имаме.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт