и сега на къде....

• 39 063
  • 650
  •   1
Отговори
# 450
Днес ми се искаше да сложа край на живота си.Ще ме упрекнете знам.Заради детето н его направих.Каза ми много тежки неща.Този човек е себичен и не заслужава нищо.Казахте ми го знам.

Боже мили ! Shocked Shocked Shocked
И какво , ако си сложиш край на живота ?
Ще му накривиш шапката ?
Дали ще му трепне нещо за теб , как мислиш ?

Момиче мило , ЗАБРАВИ ГО , СПРИ всякаква комуникация , за втори път ти го пиша днес ! Peace
Помисли за майка си , която те обича и подкрепя !  bouquet
Няма мъж , който да е по-важен от теб , запомни го ! Peace
А носиш и дете !
Не си слагай двоен грях на душата ! Praynig Praynig Praynig

# 451
Трябва да обичаш малко поне себе си и да държиш на близките си / майка ти и детето/.
Животът ти не може да бъде само твоя собственост.
И какво? Не можеш ли поне да се вбесиш, че някой не зачита твоя живот и този на детето ти.

# 452
Струва ми се, че sama се чувства като в небрано лозе - неочаквано се е озовала в житейска позиция която не е и сънувала, съвсем други неща е предполагала за живота си.
И сега не може да се преориентира в ситуацията, да намери нов път за себе си напред - при наличните обстоятелства.
Толкова не вижда алтернатива напред- че предпочита да замижи и да си казва"искам това да не се е случвало", "искам да е кошмар от който да се събудя".....
Много е труден тоя рестарт в живота от ..... нищото, от място което не си искал, но си там...

Но е напълно възможно!!!!!И задължително!!!!

Sama,  ако сега успееш да си изградиш полека своя алтернатива измъквайки се от ситуацията....малко неща в бъдеще могат да те уплашат! Ще се справиш!
Започни да си мислиш за бъдещето, къде ще живееш, каква кариера искаш да имаш след като отрасне детенце, как ще си го гледаш като бебе, мечтай си, фантазирай си......хубави неща, желани неща.....така се изгражда алтернативата, от фантазиите ти произлиза....колкото и наивно да звучи.
Хич не си сама. Майка ти е с теб и е голямо богатство! Задължително ще се появи и нов мъж нататък.....Тази безизходица в момента не е истинска, тя е плод на моментната ти уплаха....
Пиши тук, срещай се с приятели, говори, общувай......
Сигурна съм, че те очаква един прекрасен живот! Hug

# 453
Здравейте момичета Simple Smile На 32 години и аз с радост се присъединявам към клуба на самотните мами. Не ме радва толкова това, че си нямаме татко, колкото факта, че ще съм мама Simple Smile Още е малко раничко да се хваля – 8 седмица съм, но ми се иска да го изкрещя от покрива и да кажа на целия свят!! За „бащата на детето” ще ви разкажа с няколко думи (той не заслужава повече внимание) – Американец, работещ тук, разведен, с две пораснали деца, гледащ ме в очите и повтарящ, че аз съм жената на живота му. Всичко това докато не видях двете чертички... Бременността ми не е планирана, случи се, въпреки че бях взела предпазни мерки. „Бащата” се уплаши, изведнъж ситуацията стана „прекалено сложна”, опита се да ме убеди да махна детето, а аз все още не мога да повярвам, че бях на път да го направя... Благодарение на бременността ми откриха заболяване, което би могло в по-късен етап да доведе до невъзможност да имам деца. Това ми дойде като студен душ! От момента в който разбрах и след опита на „бащата” да неглижира ситуацията и факта, че продължи да ме убеждава как трябва да махна детето, за мен беше повече от ясно какво искам и към какво се стремя с цялото си сърце Simple Smile Никой не е казал, че ще е лесно. Сигурна съм, че ще има моменти, в които ще ми се вие от болка и тъга, но и съм сигурна, че това малко същество ще изпълни света и живота ми с толкова много любов, че трудните моменти ще си отиват много бързо от нас Simple Smile Sama, много ми се иска да изживееш болката, защото знам колко боли, и да погледнеш на ситуацията с други очи. Ще се радвам, ако мога да помогна с нещо Simple Smile

# 454
Благодаря ви че сте ми писали.Ще ви кажа какво направих - прегърнах майка си и осъзнах колко съм грешна пред нея и какво щях да направя.Да -не му пука. Нито за моят живот, нито за този на детето.Достатъчно за да спра.Страхът му да запази кожата си.Все още ми е трудно да го преглътна, защото чух много обещания и лъжи от този човек.Чух го и сега- съвсем друг, безскрупулен, без капка жал.Нека Бог го съди.Аз не искам.Оттук нататък ви обещавам да споделям с вас за бременността си само.Дай Боже това детенце да е живо и здраво.С моите терзания го съсипах и него.Прегръщам ви.Всички.

# 455
И аз те прегръщам , миличка ! Hug
Само бъди спокойна и пази бебето ! Hug

# 456
  • София
Да -не му пука. Нито за моят живот, нито за този на детето.Достатъчно за да спра.Страхът му да запази кожата си.Все още ми е трудно да го преглътна, защото чух много обещания и лъжи от този човек.Чух го и сега- съвсем друг, безскрупулен, без капка жал.
Напиши в Goggle "психопатии" и ще ти стане ясно с какъв човек си имаш работа. Психопатите са хора без съвест. Има ги навсякъде около нас и не са убийци, садисти и т.н. . Не са психично болни, дори са по-здрави. И те са като останалите хора, някои са умни, други прости. Обща тяхна черта е, че много лъжат, но първите лъжат умело, а другите си мислят, че някой им вярва. Така, както го описваш твоя, ми се струва, че не пращи от акъл.
Докато бях бременна, открих, че нашият БНД спада към тази група. Изпаднах в ужас и дори се виждах като майка на следващия Чикатило. Изчетох всичко, което можеше да се изрови за серийни убийци и т.н. Родих момиченце, което е много чувствително и жалостиво, с други думи, не е психопатче.
Ако си направиш труда да поровиш в нета, сама ще достигнеш до извода, че от такива хора най-добре да си далече. И дано не направиш глупост да го впишеш като баща в акта за раждане, че тогава ще я сърбаш.

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 19:39 от miss piggy

# 457
Сама, не знам как може да ти хрумнате тези глупости въобще. Ти си имаш майка, очакваш детенце - след време ще се чудиш как може да са ти хрумвали тези неща. Детето е най-голямата радост в този живот.

Evanitha здравей. Позитивно звучиш и това е прекрасно. Лека бременност ти желая, пази се. А тези БНД- та са само донори явно и не си струва да се страда за тях, ако са истински родители ще си проличи, ако ли не не си струва да се мисли за тях по никакъв начин.

# 458
Ето и аз да се включа....много отдавна не съм писала,защото не ми остава време!
Мога сама да кажа,че когато се появи едно дете спираш да мислиш,за каквото и да е друго освен за него!Аз бях много уплашена от факта,че с таткото не сме заедно и няма да мога да се справя!
Напротив!Както казват всичко мой близки дори се справям много по-добре сама отколкото с помоща на когото и да е било!Дори почри не позволявам да се грижат,да носят и да глезат моето дете:)
Макар,че таткото не ни изостави той идва всеки ден да вижда малкия и изцяло пое финансовите разходи,но на цената на мойте измъчени девет месец!И сега не е цветущо ,но е различно защото мен ме интересува само детето!Горе главите -самотните майки не сме по-различни от другите!Макар,че докато имам родителите си и приятелите си аз не мога да се нарека самотна майка:) Важно е да се запазите психически по време на бременността.Аз съм много благодарна на много от този форум,който ми дадоха сила и вяра и аз гордо вдигнах главата си и гледах на-пред а не надолу!Благодаря,че ви има и вярвам,че всеки който има нужда от подкрепа и упора може да я намери във ваше лице:) Поздрави и целлувки от мен и малкия Simple Smile

# 459
Blagovesta, благодаря за посрещането Simple Smile БНД -- хмммм... май ще трябва да науча някои полезни съкращения Simple Smile Той нашият е ясен, от през океана не може много да е баща, а напоследък беше приел ролята на страдалец, който е осъден да живее далеч от детето си, но най-странното е, че така, страдайки, изобщо не прие дори да помисли над варианти да прекарва повече време с детето. Просто не мога да се начудя, но честно казано не се и опитвам да разбера гледната му точка. Следващата седмица съм на преглед отново и нямам търпение да видя малкото човече -- много добре ми действа, зарежа ме с ентусиазъм, оптимизъм и мнооого любов Simple Smile

# 460
Здравейте. Надявах се като пиша тук следващия път да бъда по- добре, но не е така.С всеки изминал ден болката става по- силна.Днес отново съм много отчаяна.

# 461
Защо си отчаяна ? Sad

Evanitha , привет ! Hug
Ако се питаш какво е БНД = баща на детето . Wink

# 462
С много разбита психика съм хепи мама.Не съм го търсила и няма да го правя, но не мога да спя изобщо.

# 463
Ох , то е ясно , че трудно го преживяваш , но мисли за бебето , то няма нужда от този стрес , на който го подлагаш ... Sad

# 464
Знам че измъчвайки себе си тормозя детенцето най много.Просто не мога да се успокоя .

Общи условия

Активация на акаунт