Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 622
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Получих един парфюм вчера,D&G the one,но е доста нетраен,за около 2 часа и няма и следа от него.
Проверих го по баркод,пише:
Date of manufacture:
6 of December, 2003
General shelf life: 36 months
bad It looks like your product was manufactured more than 3 years ago

Сега какво...някой връщал ли им е стока?

Уф,че се нервя,никой не отговаря на телефона,а не си пазя касовата бележка...

Къде ги проверяваш по баркода  Hug за първи път пазарувам парфюми по нета
Sneakers, благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 15:02 от emy_emy

# 601
# 602
  • София
Да не говорим пък за това, че парфюмът, който поръчах, беше с цена 49 лв., а в момента е 64.50 лв. Не беше на промоция, ако трябва да съм съвсем точна. Най-вероятно, смятат да ми го доставят на тази цена от 65 лв., но не са познали.

Според мен ще платиш цената, която е били валидна, когато си направила поръчката.  Peace

# 603
За една нощ цените скочиха неимоверно много Laughing. Исках да поръчам http://www.enzo.bg/kozmetika/estee-lauder/estee-lauder-idealist- … lluminator-15-ml/...вчера като го сложих в кошницата беше 78-79лв...днес е 93,10лв Shocked Думи нямам...да не разправят пак тая история с курса на валутата, че за една нощ не скача така Naughty това са близо 15лв!!! разлика за 24 часа #Crazy
П.П. Идеалията на Виши я продават за 46лв...че тя е 42лв в аптеките(на редовна цена) и доставка от 6лв не й трябва Mr. Green
Сега сметнах, че нещата в кошницата ми за 1 денонощие са се увеличили общо с 24лв (бяха 3 продукта)Joy което са си 2 шампоана на Лореал(примерно). Ами, няма да го бъде, изпуснаха поръчката Laughing

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 15:42 от Damaris

# 604
Много започнахме да пазаруваме и надуха веднага цените. Но те гледам откакто намерих сайта кажи-речи на седмица-две все се покачваха цените било с лев-два, било с повече, но като гледам сега...  Shocked то бива, бива... но алчната работа е така) Дано пък да решат след седмица-две да ги посвалят с промоция и да пуснат старите цени)))

# 605
  • София
За една нощ цените скочиха неимоверно много Laughing. Исках да поръчам http://www.enzo.bg/kozmetika/estee-lauder/estee-lauder-idealist- … lluminator-15-ml/...вчера като го сложих в кошницата беше 78-79лв...днес е 93,10лв Shocked Думи нямам...да не разправят пак тая история с курса на валутата, че за една нощ не скача така Naughty това са близо 15лв!!! разлика за 24 часа #Crazy
П.П. Идеалията на Виши я продават за 46лв...че тя е 42лв в аптеките(на редовна цена) и доставка от 6лв не й трябва Mr. Green
Сега сметнах, че нещата в кошницата ми за 1 денонощие са се увеличили общо с 24лв (бяха 3 продукта)Joy което са си 2 шампоана на Лореал(примерно). Ами, няма да го бъде, изпуснаха поръчката Laughing
В кошницата не ти ли го пази на старата цена?Защото при моята първа поръчка така се  получи. Парфюмът, който си бях сложила в кошницата беше увеличен с 20лв за една нощ, но пък на мен ми го пазеше на старата цена и аз го поръчах и си платих съответно по-ниската стойност.

# 606
Получих един парфюм вчера,D&G the one,но е доста нетраен,за около 2 часа и няма и следа от него.
Проверих го по баркод,пише:
Date of manufacture:
6 of December, 2003
General shelf life: 36 months
bad It looks like your product was manufactured more than 3 years ago

Сега какво...някой връщал ли им е стока?

Уф,че се нервя,никой не отговаря на телефона,а не си пазя касовата бележка...

Мисля че не проверяваш където трябва.Не се гледа баркода,а производствения код.Пък и този парфюм мисля че е доста по-нов,така че 2003г няма как да го е имало на пазара Peace Проверих,от 2006г е Wink
Аз обаче забелязвам моята любима Вела е с 3-4 лева нагоре като цени Crossing Arms

# 607
В кошницата не ти ли го пази на старата цена?Защото при моята първа поръчка така се  получи. Парфюмът, който си бях сложила в кошницата беше увеличен с 20лв за една нощ, но пък на мен ми го пазеше на старата цена и аз го поръчах и си платих съответно по-ниската стойност.

По принцип никога не ми пази нещата в кошницата, изляза ли и вляза ли наново, нищо не е останало и търся отново всички продукти, не знам защо, но винаги е така.

# 608
  • София
Може при мен и бъг да се е получило, не знам. И на мен не всеки път ми пази продуктите, но пък понякога с дни...Сега, ако нещо е изгодно, и за да не ме прецака така, аз си го слагам в кошницата и не затварям старинцата, а си стои така отворена с дни с продуктите вътре. Пазят се така старите цени. Mr. Green

# 609
Съжалявам, че се забавих с отговора - поръчката ми беше от 27ми юни.
Неприятно това с цените - явно беше ход, за да ни зарибят, общо взето който пазарувал, пазарувал.

# 610
днес сутринта подготвих една поръчка и сега щях да пускам - цените скочили МНОГО !!! #2gunfire
ще им паднат продажбите май
Скрит текст:
във рибката също всички промоции секнали от вчера за днес - толкова беше май, който се вредил - вредил  Crossing Arms

# 611
Докато се чудя защо са им толкова евтини нещата.... Thinking те вече на повечето не са Mr. Green
Шампоаните на Редкен например ги купих за същата цена от Рибката.  
Тиджи са доста изгодни, но дали са истински Rolling Eyes много ме съмняват такива цени. А от опит знам, че се правят перфектни ментета на козметика за коса. Попадала съм на много добро направено менте на Loreal Intense Repair

# 612
  • Перник
Еееех значи ,всичко,което бях намислила да купувам вече е с 15-20лв отгоре  #Crazy Дано пак да паднат докато се прибера,ако не по-добре от рибката да си пазарувам  Crossing Arms

# 613
Здравейте и от мен!

Направо очите ми стават тройни, като гледам за какви промени в цените си говорите  Thinking Аз от две седмици се чудя на един парфюм и цената му за това време е мръднала само с 3-4 лева. . .

# 614
  • Варна
Вчера сложих всичко в кошницата и бях решила днес да пусна поръчката. Добре, че го направих вчера - L´Oréal Professionnel Mythic Oil, Lalique Lalique 100 ml, L´Oréal Professionnel Série Expert Volume Expand маска, Macadamia Natural Oil Care кора за коса, Macadamia Natural Oil Care шампоан и за колежката Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore кора за коса

Общи условия

Активация на акаунт