Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 593
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
А, сега забелязах и нещо, което много ме радва - любимия ми измиващ гел - Bioderma Sebium - се продава доста изгодно - 500мл за 21 лева. . .   Rolling Eyes Нападам  Blush

# 616
Някой днес свързал ли се е с тях по телефона? Цял ден искам да уточня една поръчка, за която им писах още в събота и нямам никакъв отговор на мейла, но така и не ми вдигнаха.   Tired

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 18:15 от Feeling

# 617
  • Чукарландия
Пробвах и аз няколко пъти да се свържа с тях - никой не отговаря и това е.  Whistling

# 618
Момичета, аз да питам нещо друго - имали ли сте проблеми с продукти поръчани в тези жеги newsm78
То складовете са климатизирани, ама голяма част от камионите и колите на спедиторските фирми не са. Да не говорим за салоните на БГ пощи. Питам защото повечето козметични продукти са емулсии, а най големия мор за тях са високите температури.

# 619
  • варна
Аз си чакам моята от 24 Whistling
Е, най- после днес дойде Laughing

# 620
  • София
И в моята поръчка всички продукти са с от 5 до 10лв надценка Shocked ...т.е около 30-40 лв повече бих платила ако поръчвах сега  ooooh!

Тъпа работа, колко ли се е вдигнал долара за 6 дена, че да вдигнат и парфюма с 10лв #Cussing out

# 621
Аз ги питах на стената им във ФБ дали ще е трайно това увеличение на цените.Сега чакам отговор.Иначе и ние с моя приятелка си чакахме поръчка от 23-ти.Писахме ,звъняхме и днес във ФБ ми отговориха ,че куриера не можел да намери никой на адреса.Моята приятелка се разбра с него и утре най-накрая ще е при нас.Аз си мисля обаче....хубаво куриера не е намерил никой,но 10 дни къде беше тази поръчка.С тези вдигнати цени може и да си остане ,и последната. Peace

# 622
Засилих се преди малко все пак да поръчам недочакания си Lanvin Eclat D'Arpege и направо ми се уплаши окото. От 44лв. станал 53, тестерът.
Е няма пък. Crossing Arms

# 623
Аз ги питах на стената им във ФБ дали ще е трайно това увеличение на цените.Сега чакам отговор.Иначе и ние с моя приятелка си чакахме поръчка от 23-ти.Писахме ,звъняхме и днес във ФБ ми отговориха ,че куриера не можел да намери никой на адреса.Моята приятелка се разбра с него и утре най-накрая ще е при нас.Аз си мисля обаче....хубаво куриера не е намерил никой,но 10 дни къде беше тази поръчка.С тези вдигнати цени може и да си остане ,и последната. Peace

Хм, значи във Фейсбук има кой да отговаря, я виж ти  newsm78...а пък там, където е редно - няма никой. Просто съм бясна! Цял ден звъня, пиша поредния имейл...и  все тая. Остава и мен да не ме е намерил куриера  Shocked Е, да, ама тоя номер да не ми го пробутват  #2gunfire

# 624
Ама как така изведнъж се оказва, че куриерът не е намерил. Спиди нали пращат смс в деня на доставката, звънят 5 мин. преди да дойдат. Ако никой не им вдигне и няма никой на адреса, пращат смс, че има пропусната доставка... Много ми е странно това да е трябвало да се свързва някой със сайта, за да се каже, че куриерът е имал проблем.  newsm78

# 625
А, да се похваля - имам отговор на имейла : Поръчката ми била тръгнала и щяла да пристигне: "Най-вероятно утре"( цитирам). Кога ли е тръгнала и колко време пътува, че не се знае със сигурност кога ще пристигне  Rolling Eyes newsm78

# 626
Ама как така изведнъж се оказва, че куриерът не е намерил. Спиди нали пращат смс в деня на доставката, звънят 5 мин. преди да дойдат. Ако никой не им вдигне и няма никой на адреса, пращат смс, че има пропусната доставка... Много ми е странно това да е трябвало да се свързва някой със сайта, за да се каже, че куриерът е имал проблем.  newsm78
И на мен много интересно ми стана това с куриера... Rolling Eyes

# 627
Вчера вечерта си правих сметка да поръчам продукти на Керастаз - не го сторих, оставих за днес и сега гледам как всяко едно от набелязаните неща вече е с нова цена. Еднолитровите шампоани сигурно с 10-ина лв. са увеличени, малките са станали 30 - 36 лв. В такъв случай по-изгодно ми излиза да си пазарувам от английски сайтове, особено с 10-процентно намаление, което те често правят.

# 628
Най после получих така дългоочаквания СМС от Спиди.Поръчката ми   бе пусната на 28.06 само с бои на Велла .

# 629
И  аз си мислех да си изхарча премийката в enzo.bg, но като ви чета, даже няма и да го отварям. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт