Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
я то трейлър имало аз блея в наградите

# 226
Голям трейлър голямо нещо Joy Joy Joy JoyБлагодаря за него  bouquet

# 227
Това ли е прощалният трейлър #Crazy.Явно аз не съм  наред нещо
Не това е трей за епизода в четвъртък

# 228
Те да не повтарят миналогодишното дело в трейлъра..Тя що така смотано изглежда?

# 229

сигурно й е лошо...нали ще разбере,че е бременна...   newsm12 

# 230
Щях да се изкефя максимално, ако двамата с Берен бяха взели награди тази вечер.  За мен те са адски добри актьори, да не кажа най-добрите турски ,  и го заслужават.  Simple Smile Simple Smile

# 231
Малко съм разочарована, няколко пъти гласувах и вота убедително водеше Енгин! Както и да е, той е №1 за мен.
Момичета много смях с вас тази вечер, големи коментатори сте, направо сте господари на ефира тая вечер!  Laughing

Славенкооо, Честит Рожден Ден! Желая здраве за теб и хората, които обичаш! Сигурно партито е във вихъара си и най-вероятно си заета с чашата в ръка, но виж  -
Скрит текст:

той и други неща каза човека, много нещо говори,  обаче моите познания по турски са обрани, та само това успях да разбера...  Grinning  
Хриси, никъде в постовете ти не видях да пишеш че сте болни, но пък във всички други видях, че пожелават бързо оздравяване, та реших, че не се заблуждавам - бързо оздравяване и от мен, знам какво, единия се е тръшнал с болно гърло, другия с температура.   costumed050

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 22:32 от nianta

# 232
Миленка, ти друг трейлър ли гледаш или говориш за облеклото й. ФГ и К. се усмихват даже, къде я видяхте да е смотана  newsm78

Ваня, моето е с друга емблема ЕURO D  e, но там по принцип излъчват същото не знам #Crazy

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 22:18 от bebo_sn

# 233
  • Разград
http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=21289&utm_source=dlv … m_medium=facebook

Добър вечер и добре заварили в новата тема, Марианка ти си знаеш   bouquet
При мен на ТВ не дават наградите, явно само онлайн.

Аз гледам на телевизора и дават наградите.

И малко тоалети, особено първия.

http://www.gecce.com/foto-galeri/altin-kelebek-kirmizi-halida-si … m_medium=facebook

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 22:17 от vania_e

# 234
  • София
Май е и със същата рокличка newsm78.Но гледа странно,предполагам за да ни хвърли в смут.

# 235
  • Разград
79.Bölüm Özeti

Fatmagül'ün doğum günü, duruşmaya sayılı günler kala üzerlerindeki gerginliği biraz olsun hafifletmek için iyi bir fırsat olur. Kerimin süpriziyle neşelenen gecede rahatsızlanan Fatmagül, huzursuzluğunu belli etmemek için büyük çaba sarf eder. Gecenin sonunda asıl sürpizi Fatmagül yapacaktır..
Kendini aileden iyice dışlanmış hisseden Mukaddes yeni bir karar alır. Rahmi bu kararı Fatmagüle gözyaşları içinde açıklar. İki kardeş ilk kez birbirlerinden ayrılacaklardır..
Fatmagül'le Kerimi aralarına kabul etmeyen mahallelinin baskısı, yaşanan olayla yerini pişmanlığa bırakır..
Yaşaranlar'ın son çırpınışları onların da birbirlerinden kopmalarına neden olur.
Hakim karşısına çıktıklarında, Fatmagül'ün umut etmek için çok daha önemli bir nedeni vardır.

# 236
Аааа ама те тия награди като изключим Киво големи грозници ги взимат

# 237
Аз си мислех,че Мурат Йълдъръм му е конкуренция на нашия човек,а тя каква стана,де го чукаш де се пука.Турците си падат по манекени явно,язък...
Трейлъра вече сме го гледали,да де не ,че е същият,ама няма в него нова информация и айде ,момичета,творете щото без вас е скучно!

# 238
Награждават наред.Сигурно и нашия ще го наградя ама накрая

# 239
Аааа ама те тия награди като изключим Киво големи грозници ги взимат

Тази година сигурно раздават успокоителни награди   Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт