Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
*helen* , убийствен аватар имаш! Пиши по-често, та да му се радвам!  Grinning  thumbsup

Момичета не се поддавайте на провокации. Има само един №1 и ние всички знаем кой е той! Ако се разрази буря между двете теми, админа ще вземе крути мерки!  Thinking

# 286
Я не им обръщайте внимание..Те вместо да се радват тръгнали с нас да се занимават..Ама това хората не оценяват малките радости..

# 287
Бебо,благодаря за превода на трейлъра!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, може би тук не бива да сравняваме актьорите,а ролите.Енгин в ролята на Керим не разгръща докрай талантът си,просто ролята е такава,може би това е било решаващото в случая.
Доколкото схванах наградата е за най-добра мъжка роля,а не за най-добър актьор. newsm78
Аз познавам играта и на двамата,като актьори и смятам,че Енгин наистина е дяволски добър,по-добър от всички взети заедно.Но ролята му не е много силна във втори сезон.

Права си, ролята на Керим не мисля, че е лека, но например като Мустафа Булут Енгин успява да се разгърне повече.  Просто ролята го позволява. А в Облака играта му е изключителна.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 288
  • София
Каква е вината на Фатмагюл 78 епизод с БГ превод

Превод и субтитри: Meriam Pandarova-Kocaomer
Моргана, Александра

Data-bg.org
DMCA-removal-from-Google

# 289
Правилно не им обръщайте внимание.Само едно ще кажа вижте нашия балкон ,вижте техния

Ееее гледам ,гледам ама  верно само грозни награждават.
Само Киво е хубавец

# 290
Момичета,видях във фейсбук че превода на 78 серия е
 готов,вече го тегля от Мастерс Peace

мерсииии, и в датата го има вече

# 291
Аз ще изчакам за онлайн превода.

# 292
Нека си се радват на Къванч момичетата. Енгин Акюрек не е за всеки. Grinning

Hug Hug Hug

# 293
Момичета, благодаря за превода! ] Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана, Александра  smile3525 smile3525 smile3525

# 294
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Ето ме и мен. Тичам след вас от четвъртък
Марианка, благодаря за новата тема!!!
Ваня, бебо, благодаря за фрагмана и резюмето!!!
Slawena,
Скрит текст:

Хриси, с най-сърдечни пожелания за бързо оздравяване!!! Знам какво си мислят майките в такива моменти, та на теб ти изпращам цялата си позитивна енергия!!! [/b]

# 295
А и ако изходим от думите на Едже и Мелек в едно интервю
Цитирам по памет’
"Ние искахме отново да работим с Къван. Тествахме го за ролята  на Керим, но не се получи спойката и решихме да го включим в друг наш проект. Характерът на Керим е много труден(разбирайте труден за изиграване).......Енгин е  великопепен......” . Това е преразказ на част от тяхно интервю.
Тогава ми направи впечатление – характерът на Керим е труден, сякаш казваха че не всеки може да го изиграе, дори и Къванч.   Та добра преценка са направили сценаритките. Къвач не го виждам като Керим, дори визуално не си подхожда според мен на героя.

Дейзи, принципно си права, но вместо да си се радват за наградата, те плюят... Ми яд ги е явно за всички фенове на Енгин  

А в дейли моушън има ли го качен епизода?

Е за тва говоря, ама те си знаят... И аз мисля, че Къванч не подхожда никак за образа на Керим  Crossing Arms

Ниистина защо го плюят толкова Енгин, newsm78 newsm78  нали той не е спечелил наградата. Странна работа. Разбирам да беше спечелил, тогава щюхме да се наслушаме на цветущи изрази по адрес на Енгин.  Joy Joy Joy

# 296
  • В Града на липите
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана, Александра, много благодаря за превода  newsm51

Нека си се радват на Къванч момичетата. Енгин Акюрек не е за всеки. Grinning
 Hug Hug Hug

newsm10

Благодаря на всички  Hug Накарахте ме да се почувствам по-добре.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 23:40 от hrissi_sz

# 297
*helen* , убийствен аватар имаш! Пиши по-често, та да му се радвам!  Grinning  thumbsup

Момичета не се поддавайте на провокации. Има само един №1 и ние всички знаем кой е той! Ако се разрази буря между двете теми, админа ще вземе крути мерки!  Thinking

Кой аватар - на Слаш или на Енгин  Joy Joy Joy Шегувам се Wink

Съгласна съм, че в образа на Керим не се разгръща докрай, но си личи потенциала, който има... А как виждате Къванч в образа на Мустафа Булут  Rolling Eyes. Аз лично никак  hahaha

Използвам поста си да благодаря за пореден път на Мериам, Моргана и Алекс за превода - момичета, супер сте, поклон   bouquet Hug

# 298
Дейзи, ами и те още не могат да повярват в тази награда .Знаят че не е по добър и вместо да го признаят те хапят.Проблемът си е техен.Ние си имаме превод и ще му се насладим
Благодаря на екипът отново!
А признанието за таланта на Енгин се съдържа в цитираният от  теб откъс Hug  

# 299
  • Бургас
Славенка Честит Рожден Ден!Жива,здрава и много щастлива! smile3525
Хриси ,бързо оздравяване Hug

Благодаря на момичетата за превода! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт