Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • Разград

# 346
  • Разград

# 347
  • AMS
А не мислите ли че всеки актьор си има своя стил и достойнство...Не е ли важно вие кого харесвате и кой ви е любимец независимо от всичко.Аз харесвам Къванч,но това не значи че отричам и Енгин.Всеки е за себе си,единия не може да бъде другия...А това кой е спечелил,вие какво губите

# 348
А не мислите ли че всеки актьор си има своя стил и достойнство...Не е ли важно вие кого харесвате и кой ви е любимец независимо отвсичко.Аз харесвам Къванч,но това не значи че отричам и Енгин.Всеки е за себе си,единия не може да бъде другия...А това кой е спечелил,вие какво губите newsm78
newsm10

# 349

Усмихва ни си се човекът, на нашата фенска  любов! Peace Нека я продължим! Peace Той го заслужава!~ Peace Peace Peace

# 350

Тук е просто неотразим..... спирам  Peace Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 09:32 от Goni

# 351
Момичета, за тези от вас, на които са липсвали някои кадри, пускам  моята любима любовна сцена, за да си допълните усещането.      love001  love001

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 01:46 от fantasya

# 352
  • София

Тук е просто неотразим..... спирам Embarassed Embarassed, защото май влизам в територия извън тази в която мога да си се вихря......... Rolling Eyes Heart Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

провисих ченето и аз  Mr. Green мислех да си лягам , ама с тази снимка сън не ме лови

п.п. Славенко , аз се чудя къде се дяна , а ти рожден ден празнуваш - да си жива и здрава ти и хората които обичаш !Честит празник !

# 353
Един среднощен поздрав, към всички, които в този час не спят! Живи и здрави! Peace Peace

И още един  и  напускам темичката, до като не съм станала досадна...... Praynig Praynig

http://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_29.gif

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 02:14 от Goni

# 354
Момичета, за тези от вас, на които са липсвали някои кадри, пускам  моята любима любовна сцена, за да си допълните усещането.      love001  love001

newsm10 newsm10  love001  love001

Скрит текст:
Жалко, че Патрик си отиде така рано.....

# 355
А не мислите ли че всеки актьор си има своя стил и достойнство...Не е ли важно вие кого харесвате и кой ви е любимец независимо отвсичко.Аз харесвам Къванч,но това не значи че отричам и Енгин.Всеки е за себе си,единия не може да бъде другия...А това кой е спечелил,вие какво губите newsm78
+1  newsm10

# 356

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 11:05 от Goni

# 357

# 358
  • Пловдив

Преводът на трейлърът и резюмето към 79 епизод ни оставят в очакване. Керим и Фатмагюл ще имат своите тъжни, но и радостни мигове. А новият живот, плод на тяхната любов ще им даде сили да продължат живота си. И както писа  Марта_49: "Те ще  продължат своя път- като семейство, щастливи, усмихнати, хванали по една детска ръчичка. А ние ? - ние трябва да се разделим с тях и да ги оставим сами."    Така и не ни пуснаха вчера обещаният трейлър - сбогуване. Може би днес...

Скрит текст:

# 359
Каква е вината на Фатмагюл - епизод 78 с БГ превод ОНЛАЙН
Превод и субтитри: Meriam Pandarova-Kocaomer,
Моргана, Александра

част 1
част 2

Добро утро!Благодаря ви за превода,момичета!

Ей,колкото и да искам да я оправдая за някои постъпки Мукаддес,вече не ми останаха доводи!
И как хубаво Рахми и каза:ти все излизаш като зехтин над водата!
И за какво са й тези изкуствени мигли,да изглежда по чувствена ли,когато зарони сълзи?

Общи условия

Активация на акаунт