Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 095
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Добро утро, мацки:)
Не разбирам къде е драмата в това, че Енгин не е взел награда? Има си време за всичко. До колкото разбирам снощните награди са турския Оскар, един вид най-голямото отличие. Нормално е актьори  като Къванч, които са от повече време на хоризонта да вземат награда. Аз не се съмнявам, че и Енгин един ден ще вземе полагаемото му се отличие.
А споровете кой от двамата е по-хубав....въпрос на вкус. На мен лично Къванч повече ми харесва. И двамата имат много достойнства, но като цялостно излъчване повече ми допада Къванч. Енгин е красив,но трябва доста да поработи върху стойката и походката си., за да изглежда на 100% добре.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 08:59 от pipilota27

# 362
Добро утро и слънчев ден на всички!  Hug

# 363
Тази вечер е виновна Малчева  Naughty Тя като агент под прикритие трябваше да разбере кой е дал най-голям рушвет,за да вземе пИпИрудка  newsm78  
Добро утро!
Така няма да се разберем! Аз на награди не ходя! Снощи си бях в леглото заедно с Мурат и Енгин! Вие му мислете.... #Crazy #Crazy #Crazy
Да ви спирам ли репортажите?
Благодаря за трейлъра,ама много скучна история! ooooh!

# 364

Fatmagülün Suçu Ne 79.Bölüm Fragmanı!

Дано е така,че не мога да го видя от тук,осланям се заглавието да не ме подведе и ако може някой да преведе това?!

Fatmagül'ün doğum günü, duruşmaya sayılı günler kala üzerlerindeki gerginliği biraz olsun hafifletmek için iyi bir fırsat olur. Kerimin süpriziyle neşelenen gecede rahatsızlanan Fatmagül, huzursuzluğunu belli etmemek için büyük çaba sarf eder. Gecenin sonunda asıl sürpizi Fatmagül yapacaktır.. Kendini aileden iyice dışlanmış hisseden Mukaddes yeni bir karar alır....

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 09:25 от mireto

# 365
Момичета, за да гледам епизода който ще дават довечера кой трябва да избера от първа страница?

# 366
Добро утро! Hug

Големи емоции са се вихрили снощи! Grinning Спокойно мацки, няма чак толкова голямо значение кой е взел наградата. Таланти много, а пеперудата е една... Grinning Аз съм съвсем безпристрастна, защото не си падам по Къванч, но не си падам и по Енгин.
Сега - Къванч взе награда защото:
1. Това е подаръка за РД на Славенка. Laughing
2. Ако трябва да бъда обективна, защото съм гледала част от Кузей-Гюней, Къванч показва голямо развитие. Със всеки следващ проект става все по-добър и вече категорично не е манекенчето от "Перла".

Това обаче съвсем не означава, че Енгин е слаб актьор, напротив... Радвам се, че в нашата тема все пак се реагира доста по-обрано и възпитано. Защото в темата за Кузей-Гюней прочетох неща, които смятам, че са под нивото на списващите там. Имах съвсем друго мнение за някои от тях. В крайна сметка  няма лошо да имаш любимец, но това не значи да отричаш всичко друго... Shocked  Няма да коментирам и изявленията, че КВФ е боза, или пък, че бил натрит носа на Берен, както и обидите срещу Енгин. Не ми харесва такова противопоставяне, категорично... Crossing Arms
Аз самата имам доста любими артисти и не всички са печелили пеперудата, ама какво от това?!

# 367

newsm51  Ехооо,привет и от мен!!!

Малчева,нарочно го написах  smile3534  ама ти къде си била,а?

Относно превода-благодаря на момичетата   smile3525  newsm51  smile3525

относно наградите-кой каквото ще да казва Енгин си е №1

трейлъра-лош трейлър,хубав епизод,може пък втория да ни зашемети с бебето  smile3521

За Мукадес след превода,мен ако ме питате да бяха я опандизили поне за 3 месеца  newsm12  

да видите какъв ангел щеше да излезе,а пък то излиза,че въпреки всички мръсотии,които

направи пак ще й се размине   smile3512  

# 368
Момичета, за да гледам епизода който ще дават довечера кой трябва да избера от първа страница?

newsm12  аз нещо не разбирам,какъв епизод ще дават довечера?

за четвъртък знам,но днес  newsm78  newsm78  newsm78

# 369
Добро утро и от мен!
Относно наградите ,не винаги най-добрият печели.И на холивудските Оскари е така.Има актьори ,които правят блестящи роли ,но не са удостоени със статуетка за тях ,а получават за друга не толкова добра.Има различни критерии.
Аз снощи бях подвластна на емоцията/за кой ли път/ и се изказах малко по твърдо за Къванч,за което моля за извинение,още повече че не съм гледала филма ,за който е награден.
Аз имах съмнения ,че Енгин ще бъде награден ако се определят наградите от жури ,но не и от зрителска класация,но свършен факт.Мен той ме отнесе и сигурно още дълго време ще ме носи .
Приятен ден Hug

# 370
Топъл и усмихнат ден, момичета! Hug Hug

Скрит текст:

# 371
Норитка,нали знаеш,че аз съм скрита лимонка и мен трудно ми се хващат спатиите! Ако знаеш какво им се случи снощи и на двамата,още ми идва да се червя:
Скрит текст:
Двамата завързани за столовете,аз в единия ъгъл на стаята ги наблюдавам,а около тях красиви девойки,които танцуват и се кълчат еротично пред погледите им...В миг се появявам аз,развързвам ги и ги оставям в ръцете на момичетата,който ги докосват,прегръщат,целуват,обхождат телата им с пръсти и устни! Ха сега кажи,дали ще се занимавам да гледам Каванч,а? newsm78

Искам да благодаря на Мериам,Моргана и Алекс за превода! Благодаря ви момичета!
 И понеже все още съм на вълната,да ви кажа какво мисля:
Репортаж!
Скрит текст:

След като Рахми е казал своето решение на Фг,Керим и любимата му са се прибрали умърлушени в кухнята. Керим помага на Фг да измият чиниите от Р.Д.!
Но докато мие,на Фг й става лошо,измива набързо ръцете си и под смаяния поглед на Керим изтичва в банята!
Керим притеснен стои пред вратата и пристъпва от крак на крак!
След 10 минутно чакане,Фг излиза ,поглежда виновно Керим и казва:
-Мили мой,май вече ще сме трима!
Учудване и радост се примесват в погледа на Керим! Сълзи от радост се прокрадват в очите му...
Той пада на колене,обгръща с ръце корема на Фг,целува го,поглежда с премрежен поглед лицето на Фг и казва:
-Любима,ти ме направи най-щастливия мъж на света!
Тя му подава ръка с лека усмивка,той се изправя,взима дланта й в ръцете си и я целува нежно,отвежда я в спалнята,внимателно съблича дрехите й,помага й да облече нощницата,и той се приготвя за сън,ляга и взима любимата си в прегръдката си...
Целува нежно косата й,поглежда  в очите й и прошепва нежно:

-Обичам те,моя малка фея с разперени криле!

# 372
Агент 008   smile3521  на ниво си,както винаги  newsm44 

днес спокойно мога да отида на работа-зареди ме с положителна енергия   newsm51 

# 373

newsm12  аз нещо не разбирам,какъв епизод ще дават довечера?

за четвъртък знам,но днес  newsm78  newsm78  newsm78
Ако имаш предвид какво ще дават по БТВ, тогава трябва да натиснеш 45 - мисля, че са стигнали някъде в началото, те нали ги накъсват....Дано да съм разбрала въпроса

# 374

Общи условия

Активация на акаунт