Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 094
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • София
На мен Берен ще ми липсва. Измориха яко момичето със ЗП и нашия и те ти почивка...  Whistling

smile3521  .... надявам се, че поне до края на тази година ще имамаме възможността да я наблюдаваме в "Сезонът на носорозите" как си партнира с Моника Белучи. Дано отстранят пречките и филма види "бял свят" . Чакам го с нескрито любопитство.

# 691
Добро утро!
Семинари ,размери ,голи гърбове и зад всичко това стои Енгин!  Записвам се  и аз ,голям купон ще  бъде Laughing
Тази мадама/Джансу/ още не мога да кажа дали ми харесва или не,ама аз и с Берен бях така дълго време .Всяка до Енгин е под особенно налбюдение Mr. Green
Голяма почивка ще имат и Берен и Енгин и си я заслужават.Берен  ще е в Америка с любовта ,а нашият сладурко нерде ще почива?

# 692
Където и да почива Енгин,нека да си почива активно,че с такива фенки като нас,тежко му и горко! Както трудно му се приемат партньорките и както свикнахме да го гледаме на макс,лоша работа! Горките,и двамата са вече като изцедени лимони...
Аз отивам да последвам Круела,че много работа ме чака!
Ще ви наглеждам,за да не духнете!

# 693
  • София

http://www.youtube.com/watch?v=ZPB30LQv_YA&feature=share

Fatmagül'ün Suçu Ne - Day of trial. Показва ни дните на двата процеса. Дойде времето на истината.

Мариянче,  newsm74  ..... впечатляващ клип.

# 694
  • Пловдив

В днешният ден, подобни клипчета действат тонизиращо. А и Енгин/Керим помага за това.

Cruela!...
Скрит текст:
Докато не пуснат лятните постери - все си мисля, че нищо не е окончателно. Сега започват поканите за нови проекти. Не вярвам, че Берен ще почива. Сега им е момента да печелят пари.
,

# 695
  • Пловдив

(78 еп)

Каква е вината на Фатмагюл 78 серия на български. Превод от английски: bebo_sn, colorblind, riviera. Приятно гледане.

Благодаря ви момичета за поредната преведена серия и чудесните клипове!
Скрит текст:

# 696
  • На изток от рая...
На мен ми харесва Джансу, мисля, че ще са хубава екранна двойка.
В търсене на сериал, който да ми поддържа магията, когато наваксах с преведените епизоди на КВФ и Облака, погледах малко и от Езел. От малкото, което видях, мисля, че се справя добре.

Явно и Енгин ще си даде дълга почивка след края на КВФ. А може пък на есен да се снима в някой игрален филм, нали тях ги правят за по 2-3 месеца...

И двамата с Берен ще ми липсват, дано по-скоро и те да се върнат на тръстиката.

Приятен ден на всички!

# 697
  • софия
Скрит текст:
сериозно - много ми се пие питие, облечена в рокля с гол гръб, говорят ми се глупости по женски... #Silly  и хич, ама хич не ми се работи.
Привет и от мен!
Нианта - в същото настроение съм , джанъм Hug Hug Hug

как избуява тая тръстика в тия жеги - ум ми го не побира, но ще трябва и аз да поразчистя хоризонта.....

лек и успешен ден на всички Hug

# 698
  • Пловдив
Мараба и от мен разгон.., опс, разкрасени къзларки  Wink  Hug Еее, още не е свършил филма и вече му намерихте партньорка  Rolling Eyes Ейшанката( Джансу Дере) според мен е доста добра артистка, ако изобщо е сигурна тая работа де  newsm78 По принцип нейното излъчване е на агресивна жена и ако Енгинчо е в роля М Булут, ще има Пък току виж Енгинчо извадил и базуката  Blush

Круела, ние с теб не само без филм останахме, ами и от семинара увиснахме , не прочетох Фърат да е поканен Ама аз викам все пак да отидем, можем да задаваме провокиращи въпроси

Благодаря на страхотните Марианка, bebo_sn, colorblind, riviera за трудът ви

# 699
Добро утро момичета. .
Желая ви един лек и спокоен ден.
И мен ме пишете за семинара, голям купон ще бъде наистина.  Може и да засегнем връзката между Енгин и сърцетупа, повичаването на телесната температура и пеперудите в корема. Абе много теми могат да се обсъдят.
ПП;
Като цяло тези теми за много интересни и наистина би било готино да ги обсъдим в темата, след края на КВФ. Убедена съм, че ще е много забавно.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 700
А Енгин, ако иска почивка, е по-добре да замине на някой пуст остров, защотоима толкова фенк, пръснати по целия свят, където и да отиде трудно ще избяга от фенската любов.   Simple Smile Simple Smile

# 701
Имам писмо от Енгин на пощата ми!
Скрит текст:
Каза да ви предам,че ако искате семинар с негово присъствие,трябва да поканите и Берен и Фърат и Есра! Все пак нали имаме Беренки,Беренгинки,Керимки и Мукасинки! А семинара ще е на дни:
1-ви ден Берен
2-ри ден-Фърат
3-ти ден-Есра
4,5,6,7 ден-Енгин
[/b]

# 702

http://www.youtube.com/watch?v=ZPB30LQv_YA&feature=share

Fatmagül'ün Suçu Ne - Day of trial. Показва ни дните на двата процеса. Дойде времето на истината.

Мариянче,  newsm74  ..... впечатляващ клип.

+1  newsm10  bouquet

Много ме заинтригуваха накрая на клипа погледите на Керим към Фатма и нейният към него.

Момичета, хайде да ги "разчетем" тези погледи. Как ги разбирате? Аз лично още не мога да ги определя. Нещо ми говорят, но какво? Хайде, дайте малко жокери!

# 703
  • Стара Загора
Добър ден и от мен wavey!Мариана, bebo_sn, colorblind, riviera,благодаря за превода newsm51 newsm51 newsm51 newsm51!
Малчева Hug,мн.емоционално и тъжно стихче   smile3525 newsm51 smile3525!
Много сте забавни момичета,а как сте се разгорещили,не е истина Grinning Grinning Grinning!Марианка Hug ви охлажда с клипчета,ама аз като ги изгледах загрях още повече Embarassed Embarassed Embarassed...Пишете ме и мен на семинара ,ще е любопитно и инетересно smile3521 !
Злати,Круела ,къде без вас бе ,нали ще ни трябва някой да ни приземява Joy Joy Joy.
А и какво стана със сънищата,нали имаше комисия и конкурс,още няма излъчен победител hahaha hahaha hahaha!
Хубав ден милички и ведро настроение  Hug Hug Hug!

# 704
  • софия
Имам писмо от Енгин на пощата ми!
Скрит текст:
Каза да ви предам,че ако искате семинар с негово присъствие,трябва да поканите и Берен и Фърат и Есра! Все пак нали имаме Беренки,Беренгинки,Керимки и Мукасинки! А семинара ще е на дни:
1-ви ден Берен
2-ри ден-Фърат
3-ти ден-Есра
4,5,6,7 ден-Енгин
[/b]
ама така 1,2, и 3-ти ден ще сме много малко!!!! а 4, 5,6,7 - ден Круелита и Злати ще къркат по баровете без нас .....

Общи условия

Активация на акаунт