Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 094
  • 726
  •   1
Отговори
# 675

[/quote]
Изабела е бременна  Joy Помните ли го това?  Mr. Green
[/quote]
 Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
"Ох,Изабела пак е бременна, Педро пак умря, а аз пак съм гладен..." - спомних си...май и тогава си бяхме същите - сапунките ни бяха приоритет .... Peace
newsm51 Благодаря, момичета, за предпоследната /надявам се/ преведена серия! newsm51

# 676

Когато в живота нападат те хищно,
да рониш сълзи е напразно, излишно.
Когато от болка те стяга душата,
сърцето ще пита - в кого е вината.
И, щом за пореден път ти се пречупиш,
... едно да запомниш, щом го научуш -
че паднеш ли пак по очи на земята -
стани, изправи се, вдигни си главата!
Иванка Морарова
Май нашето момиче успя!

# 677
  • Пловдив

Според подсказките, предполагаме, че това ще е новата зараждаща се любов.

# 678
  • Стара Загора
Добро утро и благодаря за превода на 78 еп.   bouquet Надявам се да довечера да успея да го изгледам. Хубав ден на всички! wavey

# 679
Добро утро,милички!
Гледам снощи пак сте се вихрили и виждам че и Мамарис се е завърнала!
Мариана,Бебо,Ривиера,Колорблинд-благодаря за превода от английски!  Hug
Марианка,този клип ,който си пуснала за двата процеса е страхотен!
И понеже много ви обичам,нещо от мен,но е малко тъжно!
Скрит текст:

Една нощ,която ни събра
една нощ,която окраде живота ни
една омраза,стаена в нощите
и само силна болка в началото
но ти,мили мои ме излекува с целувка
нежността ти бе моето лекарство
в погледа ти открих любовта
ти ми даде всичко
и дари ме с нежна любов!
Искам тихо да се сгуша в ръцете ти
и там да заспя
искам нежно да пия от устните
твоята любов
искам да си до мен
обичам те много,
моя чиста и свята любов!

# 680

Скрит текст:

Една нощ,която ни събра
една нощ,която окраде живота ни
една омраза,стаена в нощите
и само силна болка в началото
но ти,мили мои ме излекува с целувка
нежността ти бе моето лекарство
в погледа ти открих любовта
ти ми даде всичко
и дари ме с нежна любов!
Искам тихо да се сгуша в ръцете ти
и там да заспя
искам нежно да пия от устните
твоята любов
искам да си до мен
обичам те много,
моя чиста и свята любов!
Добро утро smile3501 smile3501

# 681
Добро утрооо! Снощи голям купон!

Тоя семинар, дето го гласите - и мен да ме запишете! Ще участвам във всички лекции и дискусии. Някаква програма ще има ли, акредитации нещо?  Laughing

Марианка, Fatmagül'ün Suçu Ne - Day of trial. - толкова силно направен и въздействаш, че трябваше да си припомням, че знам за щастливия финал.
Пожелавам на всички хубав ден и много усмивки! /Днес ще е много горещо, дано не се разтека пред компютъра и остана в пълно съзнание  Mr. Green/

# 682
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug
Моят определено ще е хубав.

nianta, за сега няма програма. Само първата лекция е в процес на разработване.

"Енгин, размера на емоционалния му диапазон, както и някои други размери"
п.п. Имам предвид размера на таланта му, не се впускайте във вредни за работата фантазии от тъмни зори. Само на Фантазия и е разрешено.

# 683
   newsm03    wavey    Здравейтеее!!!

17 страници  ooooh!  какво правите бе хора   Joy  Joy  Joy  голяяяяямо четене му ударих за

добро утро   Hug  Hug  Hug

там за семинара  Peace  радвам се и за новия проект на Енгин-ще го гледаме разбира се  

това новото момиче не го знам,но поне е висока и няма да има критики за комсомолското разстояние

а и на нея няма да й се налага да стои на пръсти,за да го достигне   Joy  Joy  Joy  

Ако не е много известна,то покрай нашето момче ще изгрее и нейната звезда.....

Благодаря на момичетата за превода  smile3525  

страхотни клипчета от другите момичета   newsm51  

Малчева,не съм те забравила    newsm51  newsm51  newsm51  

# 684
Добро утро,сладурки! HugСтрахотен ден ви желая!
Кой ще води лекциите LaughingАз ще съм в ложата bowuu

http://www.youtube.com/watch?v=Z9VOeRXsRQU

# 685
  • София

Скрит текст:
   Отдавна не съм ви препоръчвала филм... Може би това е най-доброто в последните години излязло от Холивуд... Актуален сюжет и невероятно изпълнение на актьорите...

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=302712&co … s=1#startcomments

Куркуме , за теб ! Peace

http://www.imdb.com/title/tt0477302/

НелкаHug .... нали знаеш, че в това отношение съм ти ревностен последовател ... пускай предложения по-често каке.

# 686
Цитат
Имам предвид размера на таланта му, не се впускайте във вредни за работата фантазии от тъмни зори.
Хриси, за това уточнение, ръководното тяло ще ти бъде благодарно, може пък днес да свърша повече работа  Mr. Green  Laughing

Да разбирам, че програмата на семинара включва точка 1. и единствена - Енгин - количествено-качествени стойности на размерите - анализ! newsm78
Остава само да уточните - лекторите и дрес кода, да знам - деловия костюм ли да взимам или роклите с гол гръб!
Скрит текст:
сериозно - много ми се пие питие, облечена в рокля с гол гръб, говорят ми се глупости по женски... #Silly  и хич, ама хич не ми се работи.

# 687
Цитат
Имам предвид размера на таланта му, не се впускайте във вредни за работата фантазии от тъмни зори.
Хриси, за това уточнение, ръководното тяло ще ти бъде благодарно, може пък днес да свърша повече работа  Mr. Green  Laughing

Да разбирам, че програмата на семинара включва точка 1. и единствена - Енгин - количествено-качествени стойности на размерите - анализ! newsm78
Остава само да уточните - лекторите и дрес кода, да знам - деловия костюм ли да взимам или роклите с гол гръб!
Скрит текст:
сериозно - много ми се пие питие, облечена в рокля с гол гръб, говорят ми се глупости по женски... #Silly  и хич, ама хич не ми се работи.

През деня,докато текат лекциите-костюм! Вечер в упражнения-рокли!

# 688
  • Пловдив

EBRU GÜNDEŞ-YAKIŞIKLI..(KERİM) ÖZEL SLAYT

За разхлаждане в този топъл ден. А и да си припомним Керим- душ, море........

# 689
Значи за новата екранна партньорка на Енгин разбрах, но какво ще правим ние с гайдите? Демек Берен като почива ние какво ще гледаме.  ooooh!
Джансу Дере на мен ми харесва. И ако е вярно пак изненада за фенките, че те събираха Енгин я с Туба, я с "незабравимата" (сори, не и знам името), я с  Мине от Bir Cocuk Sevdim. С Джансу верно ще си паснат на ръст. Той и в нашия филм много добре си стоеше до Кристин. Та, мисля си може от сега да си се сватосате като теми с тази на Езел. Аз лично за себе си не гарнтирам.  Peace
На мен Берен ще ми липсва. Измориха яко момичето със ЗП и нашия и те ти почивка...  Whistling

Гледам тръстиката леко се полюшва и ме зове.  Thinking Kolay gelsin на всички, на които им предстои същото!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт