Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 095
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Ако има целувки,този път ще са качествени.Тя излъчва и много еротика.Обаче сега се чудя дали за новия проект ще подстрижат Енгин newsm78 Как ли ще го избарат newsm78 И изобщо каква ли ще му е ролята?

# 601
  • Разград
fatmagül-kerim - ikinci sen

# 602
Ако има целувки,този път ще са качествени.Тя излъчва и много еротика.Обаче сега се чудя дали за новия проект ще подстрижат Енгин newsm78 Как ли ще го избарат newsm78 И изобщо каква ли ще му е ролята?
Сакън! Да не са пипнали буклите ,че им отрязах ръцете fight jedi

# 603
Човек да не изгледа преведената серия и да не загледа мачовете.Вие докато сватосвате Енгин,аз търсех превода на втората част на 79-та серия и накрая се усетих,че всъщност гледам 78-ма.И аз в бъдещето започнах да гледам,досущ като сценаристките.

# 604
# 605

Не разбрах Енгин ще го предлагат ли в офертата? То аз и на Мюмтяз съм съгласна,ама да питам

# 606

Не разбрах Енгин ще го предлагат ли в офертата? То аз и на Мюмтяз съм съгласна,ама да питам
Joy Joy Joy JoyАми не джанъм нали свършват снимките сори LaughingАз за Юмер питах и "колектива" каза йок. Hug

# 607
  • В Града на липите

За тия пари само снимка на Енгин или снимка на вратовръзката на Мюмтаз ще предложат. Не се и надявай на повече.

# 608
Докато чакаме и аз не знам какво - без значение  / нов трейлър, ново слухче или нова подсказка / вие спретнахте нова екранна двойка.
Обаче аз си зная това -

# 609

За тия пари само снимка на Енгин или снимка на вратовръзката на Мюмтаз ще предложат. Не се и надявай на повече.

Не ми харесва офертата! Тц,без мен!

# 610
  • София
Енгин ми харесва повече до дребнички и фини дами,така изпъква още повече мъжественото му излъчване.И Нарин и Берен бяха нисички.Сега с тази манекенка ще ми е много интересно да го видя като двойка.А тя има излъчването на агресивна жена,може би ще бъде по-активната в любовта си към него.
Взех и сценарий да пиша. Mr. Green

# 611
взе ми думите от клавиатурата - през лятото наизустяваме Облака, наесен опресняваме и затвърдяваме КВФ, а за зимата - новия урок
+1
Предлагам там някъде в края на лятото едно семинарче на място сходно с Ава на тема: Мястото на Енгин Акюрек в сърцата на бг фенките и и ролята му за сплотяването на семействата им
и  някъде към Будителите една тематична среща на къзларките под надслов Съвременната Енгиномания и приноса и в световната литература

# 612
Енгин ми харесва повече до дребнички и фини дами,така изпъква още повече мъжественото му излъчване.И Нарин и Берен бяха нисички.Сега с тази манекенка ще ми е много интересно да го видя като двойка.А тя има излъчването на агресивна жена,може би ще бъде по-активната в любовта си към него.
Взех и сценарий да пиша. Mr. Green

Ще му се увива като лиана около ствола на дърво,нали? newsm78

# 613
  • В Града на липите
Марта  newsm51, прекрасен клип, както винаги. От всичките ти клипове, този ми харесва най-много  Two Hearts

Цитат
Предлагам там някъде в края на лятото едно семинарче на място сходно с Ава на тема: Мястото на Енгин Акюрек в сърцата на бг фенките и и ролята му за сплотяването на семействата им
и  някъде към Будителите една тематична среща на къзларките под надслов Съвременната Енгиномания и приноса и в световната литература

newsm10 Много добра идея. Даже се наемам да изнеса една две лекции, ако ме изтърпите.
Офертата за Илдър не ти ли хареса, или хвърли око на Ава?

# 614
Марта  newsm51, прекрасен клип, както винаги. От всичките ти клипове, този ми харесва най-много  Two Hearts

Благодаря, въпреки, че не е на "На прощаване" - но нещата вървят натам - Сбогом Керим и Фатмагюл, сбогом Енгин и Берен !

Общи условия

Активация на акаунт