Кандидатстване

• 872
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте ! Какво е мнението ви за 9 фег и смг ? Проблемът е, че имам доста висок бал и всички ми препоръчват да отида в смг, но аз като че ли предпочитам фег. За там пък се говори, че вече не е толкова добро училище и затова искам мнението ви за двете гимназии. Благодаря предварително Simple Smile

# 1
  • Sofia
 Здравей  Laughing.
 Поздравления за високия бал, желая ти да вземеш правилното решение. Единствено ти трябва да прецениш кое те влече повече: математиката или езика. Все пак това , което избереш сега ще учиш през следващите 5 години.
 И за СМГ и за френската ще чуеш както положителни , така и отрицателни мнения. Въпрос на късмет е при какви учители ще попаднеш, с какви деца , и т.н.
 И двете училища са добри , така че - послушай сърцето си  Laughing.
 Късмет  Peace.

# 2
  • София
Браво и от мен за високите оценки!
Двете училища са коренно различни. Трябва да решиш кое от двете те тегли повече -математиката или френския. Математиката в езиковите училища не може да достигне нивото на СМГ, а език можеш да научиш и извън училище Peace

# 3
Едно време в училище трябваше да довършим изречението "Когато порастна,искам да стана...."и дори ни снимаха.Е,довърши изречението и сама ще си отговориш на въпроса.

# 4
Благодаря за мненията ! Simple Smile В началото на годината бях твърдо за френската, защото смятах, че няма да се справя с изпитите. За съжаление нямам представа в коя област искам да е професията ми и ми се струва, че ако отида в смг, трябва след 12 клас задължително да се ориентирам към професиите и университетите с този предмет. А не се знае до тогава колко пъти ще сменя желанията си за професия Simple Smile едни ми казват да послушам сърцето си и да отида там, където съм искала независимо от бала, а други ми казват да не си пропилявам оценките за фег .. ето защо ми е адски трудно.

# 5
  За момиче е по-добре език - мое мнение.
Езикът винаги ти осигурява една врата навън, било да учиш или да работиш.
 Все пак учи това което искаш повече.

# 6
За съжаление нямам представа в коя област искам да е професията ми и ми се струва, че ако отида в смг, трябва след 12 клас задължително да се ориентирам към професиите и университетите с този предмет. А не се знае до тогава колко пъти ще сменя желанията си за професия Simple Smile
Завършила съм СМГ и мога да ти кажа, че математиката изобщо няма да е задължителна в реализацията ти ако избереш СМГ. Имам съученици лекари, прависти, а най- много са икономистите. СМГ дава добра основа за много професии. Ако обаче математиката не ти е по сърце няма да се чувстваш добре там, струва ми се. Успех!

# 7
 Доколкото знам езиковите гимназии през лятото ходят на обучение в съответната държава.
 В Европа френският е търсен език, но все пак изборът си е само твой. Не си заслужава да отидеш в училище, само заради престижа му, ако не ти харесва специалността.

# 8
  • Sofia
Което и от двете да избереш, няма да сбъркаш! Simple Smile
Това е хубавото на високия бал, не е проблем. Simple Smile

Браво и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт