Отговори
Момичета, ще съм много благодарна на конкретни отзиви за учителите и самите класове, които през учебната 2012-2013г. ще са на V клас съответно в 81СОУ и в 125СОУ. Ако можете нещо да споделите за класните, атмосферата и успеха на самите паралелки.
Синът ми не успя да влезе в паралелката на 125 СОУ с три часа ЗИП математика и точките му стигат само за тази с матем. и немски. Тъй като предпочитаме щом ще се изучава втори чужд език това да  е руски, а не немски се върнахме към вариант 81 СОУ, което ни е по-близко, пък и предоставя по-добри възможности за спорт. Така че, моля ви споделяйте!  bouquet

# 1
Моето дете също е прието в матем.+немски в 125-то и ние също умуваме какво да правим и дали да не останем за трето класиране, което ще е след изпита за СМГ. Иначе за по-сигурно съм я записала още в края на май в 81во в 5а клас с АЕ+ матем.-ЗИП-3часа, но за съжаление не разпитах въобще за класната, която ще поеме този клас, самото уч-ще, децата...
единственото което знам за 81во е че имат много силен момичешки волейболен отбор

# 2
Може да запишете децата си и да изчакате окончателно оформените паралелки. Определено има движение в нещата, тъй като част от децата приети в паралелката с немски, преминават в тази с 3 часа математика. Това е така, защото не всички се записват - предпочитат СМГ или други училища. След това ако наистина не ви харесва алтернативата да учите немски, винаги можете да ги отпишете и прехвърлите.

Общи условия

Активация на акаунт