Моля за отзиви за училищата на сдружение Шилер

• 826
  • 2
  •   1
Отговори
Чувала съм, че има тема, посветена на тези училища, но не мога нещо да я намеря, моля, ако може някой да ми даде линк.

Интересувам се да чуя от хората, на които децата им посещават тези две училища, децата им успяват ли да научат немски, каква е атмосферата там, доволни ли са, какви са таксите, близо ли са до метрото, въобще възможните питанки на един чудещ се родител...

# 1
Имам приятелка с дете в първи клас. Твърди, че през учебната 12/13 г. в 145 СОУ е "катастрофа" - при явяване на родителите за първа родителска среща от тях е поискано да "обновят" стаята, после ги принуждават за закупят нови шкафчета за децата, изискват допълнителни средства за почистване на тоалетните и коридорите и цари дух на дезорганизация и деструктивност. Тя иска да премести детето си в друго училище, а няколко деца вече са напуснали...

# 2
  • София
За това у-ще, което е в Младост - имам колежка, чийто син там е в 1 клас. Мнооого е доволна, понеже синът и е хиперактивно дете. И от нивото на знания , които получават децата там, е много доволна.  Дисциплина имало голяма.
Само, дето трудно се влиза - в детската градина се учи немски. За 1 клас има нещо като приемен изпит.
Така, че ако детето не е учило в Дг немски или някъде другаде - не знам дали ще влезе там.
Каза, че таксата е направо символична, понеже те са някакво сдружение - частно и държавно.
Общо взето от нея само хвалби чувам, страшно е доволна.
Покрай нея мислех да запиша синът ми там за догодина, но този немски обърка нещата.

Общи условия

Активация на акаунт