Електрически тиган

• 8 256
  • 6
  •   1
Отговори
  • Пловдив
За какво го ползвате това чудо?

И ползвате ли го изобщо? Чудя се да си го купя ли или не?
Ако го ползвате какво си готвите с него?

Изобщо заслужава ли си да се купи?

# 1
  • софия
Аз го ползвам предимно за  пици,стават много хубави печени картофи/но те и във фурната са вкусни Grinning/,та ако у вас обичате пици става.Но пък и  без него не е болка за умиране  Grinning

# 2
Подариха ми такова преди повече от година. Още не съм го ползвала и събира прах в шкафа. Иначе пици си правя редовно, но в тавата.

# 3
  • София
Аааааааа и аз го имам това  Laughing Подариха ни го свекъра и свекървата за Коледа. Ползваме го най- редовно. Печем какво ли не. Кюфтета, пържолки, зеленчуци, пърленки. Синът ми е много доволен, защото е фитнес маниак и когато си пече пилешкото не слага мазнина. Правя и тост сандвичи, като отгоре им слагам нещо тежко, после обръщам, пак тежкото и стават точно, като в тостер. Можеш да си регулираш температурата, капака задушава страхотно. Интересно е, че не пуши, или поне не много. А сега се сетих, че и ориз правих в него. Стана си страхотно ризото. Има куп приложения. Аз наистина го ползвам много често. Хубаво е, че се чисти със салфетка много лесно. Но трябва да е още топъл, за да падне всичко. доколкото разбрах, не е много скъп  Peace Дори сега се сетих, че трябваше да потърся за синето да му купя, защото се изнесе, а го харесва.
То стана малко, като реклама / повярвайте ми нямам общо с тиганя, освен че готвя в него  Joy/ но ние сме много доволни.
Ще ми дадеш ли координати къде ги продават?

# 4
  • Пловдив
В Пловдив го има на много места: До Събота Пазара съм го виждала в 2 размера. Единия беше 36 лв. Аз лично видях, че туристическото дружество до местоработата ми го ползват. Казват, че им било много изгодно, понеже можели да го мъкнат на всякъде и им трябвало само 1 контакт където да го включат. На техния май са му счупили капака. Жената ми каза, че правела славянски гювеч, доматена манджа, пържени тиквички и патладжани....
Преди време спорихме с колегите какво да си вземем за офиса: парти-грил или този тиган. Накрая общото мнение надделя и купихме грила, НО сега се питам дали не беше по-добре да вземем тигана???? Поне се готвят манджи на него.
За това пуснах темата. Иначе в къщи си имам печка, но на работа ни излиза скъпо да караме само на санджичи и "сухоежби".

# 5
Интересно чудо, мерси за информацията, ще се разтърся и из нашите магазини за такъв тиган, често ходим на море на бунгала, та ще ми дойде добре  , а и в къщи може да се ползва често, ще си спестявам жегата отделяща се от фурната   bouquet.

# 6
И аз имах такова. ПРиготвяла съм всичко, което може да се приготви и на тефлонов тиган. Интересно ми е какви пици правите в това, като отгоре няма как да се запече?

Общи условия

Активация на акаунт