Звездни дразнители

• 38 925
  • 454
  •   1
Отговори
# 120
Mоже някой да се изненада, но мен ужасно ме дразни Лили Иванова, ужасната и превзетост, неприятния и маниер, изказа и, абе всичко, всичко...просто като я видя на екран ми идва да си счупя телевизора, толкова много ме дразни....Добре, че не я дават често....Знам, знам, че е примадоната на българската музика и бла-бла приказки, оценявам творчеството и, но тя самата ми е ужасно неприятна... ooooh!
И мен. Става смешна в стремежа си да изглежда на 20 години.

Не харесвам и
- Слави Трифонов - човек трябва да знае кога да спре, иначе се излага и става смешен.
- Ани Цолова - толкова грозна мутра и влачещ монотонен глас.
- онова пе**растче с очилата което го дават по бтв сутрин преди Тиган Звездев
- оня дебелия с джакузита - макузита /оф, избяга ми името/

Сетих се за Веселин Маринов -свързвам го с лъскаво лице и потни подмишници  Mr. Green
Също и Деян - Икебаната - тяма такава друга гавра сам със себе си  ooooh!
Тия са ми по скоро смешни, отколкото дразнещи.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 00:38 от Естел

# 121
Гала - свръхпозитивна, свръхсъпричастна, свръхзагрижена, а като чуе нещо лошо и като и увисне ченето и започне да говори през зъби, без да си мърда почти устните и да се втренчва тъпо, започвам да се чудя дали не идва второто пришествие, пък аз не съм разбрала.Водещите на Станция Нова - до една. Квачки.

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 122
Трябваше доста да се замисля кой ме дразни, откакто не гледам телевизия и почти няма личност от публичното пространство, която да ме дразни. Като не ги виждам - не ми пречат. Иначе доста от изброените преди ме дразнеха, сега просто не се сещам за тях.
И все пак да спомена една моя "любимка", която не видях някой да е споменал досега - Цветанка Ризова. Не мога да обясня точно защо, но ми е адски антипатична, нещо в маниера ѝ на говорене ме дразни. Вкъщи ѝ гледат предаването и само като я мерна на екрана веднага се изнасям от стаята.

# 123
  • В Космоса
На мен пък Цветанка ми е много симпатична. Нищо, че ми прилича на жабка. Успокоява ме някак сякаш... Crazy

# 124
Цветанка Ризова ми е едно от малкото симпатични лица. Гледам я с удоволствие, приятна ми е някак.
Селен, по същия начин, както теб те дразни Цветанка Ризова, без да можеш да разбереш защо, мен ме дразни Марша Гей Хардън. Много пъти съм се чудила какво точно не ми харесва в нея, но ми е неприятно за гледане - като визия, темперамент, маниер, цялата й същност някак ми е неприятна без причина.

# 125
Е, дядо ми ѝ е фен и редовно я гледа, но аз нещо не мога да я харесам. Не, че ми е супер дразнеща, просто е един от тези хора, които просто са ти антипатични без особена причина. Ако я видя в някаква друга светлина извън предаването ѝ, може и да намеря симпатично в нея. Simple Smile Както се случва и в живота - в първия момент не харесваш някой, но после го опознаваш и ти става симпатичен.
Иначе от изброените досега Лили Иванова, Галя от Каризма, Веселин Маринов, фолк-глидията, Б.Б, Ц.Ц. и да не изброявам още, са ми доста по-дразнещи.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 00:51 от Sellene

# 126
Гала,Петя Дикова,Алекс Сърчаджиева,Аня Пенчева,Катето Евро,Кръстъо Лафазанов,Веселин Маринов,Ники Кънчев,Мария Игнатова,всички чалга кифли (както се изрази някой по-напред),Марияна Попова,Къци Вапцаров.Робин Уилямс,Кийра Найтли,Селена Гомес,Кейша,Джеки Чан,Камерън Диаз,Леонардо Дикаприо.

# 127
дразнят ме БНТ , които на всяко футболно евр/свет.първенство слагат по една  патка да говори глупости и дори гостите  се срамуват от нейните нелепости
тазгодишната е Християна Вутева , която свири на свирката на футболния съдия Таско Тасков ...

БНТ , нацоналната  тв не ви е бащиния и няма да привлечете зрители с жени , извадени от Плейбой !

# 128
  • София
Цяла нощ се въртях, защото пропуснах да номинирам "професора" Юлиян Вучков и гледам, че са ме изпреварили  Mr. Green Преди да се запоявява активно по "телевизора", съм имала удоволствието да наблюдавам изявите му на квартален идиот там, където живеех преди. Пътуваше непрекъснато в трамвая и задяваше мазно и нагло всички жени. Хората бяха вдигнали ръце от него.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 11:25 от Атти

# 129
Фолк певици- Гло, Емилия,  Алисия, Лияна
Журналисти - Дияна Найденова, водещият на Здравей България и Гена Трайкова
Певци - Веселин Маринов, Деян Икебаната, Константин
Политици - всички без изключение
 hahaha

# 130
  • Варна
От всички изброени най- противни, почти на физическо ниво, са ми Румен Луканов и Дияна Найденова. Останалите са ми от неприятни до безразлични, нищо крайно.

Отявлен фен съм на всеобщия "любимец" Слави.   Grinning Chanel, поздрави!

# 131
  • Варна
А на мен Гена Трайкова ми е една от симпатичните  Simple Smile

Оф, да, Диана Найденова  Sick Арогантна и толкова флегматична, че доста често забравям да и следя мисълта. И като започне да повтаря една и съща фраза с цел да прекъсне събеседника си, имам чувството, че ще започна да заеквам.

# 132
  • Sunshine state
Аз пък харесвам Диана Найденова и водещите на "Тази сутрин",макар да ненавиждам БТВ-то. Sunglasses
Вучков ми е смешен и не ме дразни. Simple Smile

# 133
О, забравих и Коцето- разбира се!  Whistling Изживява се като майтапчия, а всьщност е като селски бек......... Tired

# 134
Бекъмови -Виктория повече.
Божинови-и двамата ,В техният случай и всички журналисти ,които не спират да ни занимават с тях.
Иван и Андрей и любовите им-бивши и настоящи,без сръбкинята-тя нещо се беше объркала ,ама бързо се поправи.
Мара Отварячката-нелепа визия,нелепо самочувствие ,ужасно нелепа двойка с Гущеров.
Найтли и Портман -набедените красавици и актриси
Онези от "Високи токчета" ,както и самото предаване...(гледала съм го само веднъж).
Онази "стилистката" Халваджиян  и всичките безумни тоалети ,с които облича Гала.
Милен Цветков с дръпнатият си характер и крайно грубото отношение.
Мира Добрева -не ми харесва нито като визия,нито като дикция...
Бранджелина и домочадие -досадно е да изскачат от всякъде.И нейният напън да прави филм по въпрос ,който не й е ясен и не е нейна работа...
Пипа Мидълтън -ужасно досадно се напъват всички медии да я набутат сред красивите жени.
Синът на Катето Евро -е,не му се получава ...да си потърси работа зад камерата,не пред нея.

Забравих -Том Круз и всичкият ПиАр ,който  прави чрез детето на него самият и на ужасната му сциентоложка секта.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 13:52 от Ветинари

Общи условия

Активация на акаунт