Звездни дразнители

• 38 918
  • 454
  •   1
Отговори
# 105
  • В Космоса

Ааа, сега се сетих- аз органически не понасям само един човек- Румен Луканов от "Сделка или не". Няма такъв противен тип за мен.

Кон, кон, ама тъп и грозен кон, бе! Винаги в тези теми го класирам на първо място, а и естествено подгласничката му с голямата глава и сплесканата коса - Жаси!
Следващия е Славчо. Но гледам след около година и повече негледане на телевизия, пак старите фаворити се спрягат. Дайте нещо свежо, ново и предизвикващо да му забиеш един в муцуната съществе! Crazy

# 106
  • София
То едно и също се вРъти по телевизора, няма свежо

# 107
  • Sunshine state
Има ли хора още, които да си причинят Милен Цветков?

Явно има,защото се скъсват да му звънят,а той пък се скъсва да им затваря. Joy
Дори гледах едно юбилейно предаване,в което му звънна една женица да му честити,а той най-нагло й прасна телефона с думите "Колко пъти ще се обаждате този месец,бе госпожо?". Shocked Тя жената най-мило си го поздрави,а той й държи сметка,вместо да е благодарен,че е вдигнала слушалката за него.. ooooh! Луканов наистина дразни с това постоянно дърдорене на глупости.Гледах го в 'Черешката на тортата' и там ми направи друго впечатление.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 08:52 от Pupitka

# 108
То едно и също се вРъти по телевизора, няма свежо

Ами, ти ще кажеш.  Simple Smile Този сезон изобилства от нови предавания, с избрани по заслуги водещи.

# 109
  • София
Заслуги??Какви са пък тези заслуги, че се "връткат" по хубаво?

# 110
Що за вулгаризми?

# 111
  • София
Защо се заяждаш?Не е ли така в интерес на истината?

# 112
С особено задоволство отбелязвам, че вече 8-ма страница, никой не е споменал още проф. Вучков, Волен Сидеров и Расатето, които иначе в общественото пространство се спрягат за големи дразнители.

# 113
Малко спам  Peace -сетих се как една лелка се обажда на Милен в предаването и с много бавен и отчетлив глас казва - Добър ден, търся Младен Цветков. А Милен и каза, че в момента го няма и и затвори..... Mr. Green

Как можах да забравя една моя фаворитка- бездарното и превзето същество т. нар. Нети

# 114
В общи линии- не, не е така.

# 115
  • София
Хю Грант. Със 'се тъпите си филмчета.

# 116
  • В Космоса
Ще плюем ли още по някой или да си лягам. Crazy

Шегувам се. Даже малко гузно ми стана, но ето това е истината тук. Да се отвори една подобна тема, да се погнусим дружно от разни хора и да успокоим страстите. Другият  вариант винаги е на лице - да се ръфаме взаимно, но отвреме-навреме си трябва и обединение  на клявките с обща кауза. Mr. GreenPeace newsm44

# 117
  • bulgaria
Ужасно, ужасно противна ми е Лиляна Павлова. С тия некадърно изрисувани  вежди и с тая надменна физиономия..брр. На второ място ми е оня калъф - на Катето Евро синчето и Петя Дикова. Тия са на мама и тати слънцата и ако ня бяха такива, вероятно за нищо нямаше да стават. От чуждестранните са ми неприятни Принц Чарлз и Камила-та му, онзи олигофрен принц Албер и не на последно място-Джак Никълсън.

# 118
Акаша, така е. Обаче на мен не ми е особено съвестно. Повечето от споменатите тук с какво конкретно са известни, нещо смислено, стойностно да са направили? Едни фукари такива на нищото отгоре. Не е било много отдавана, когато да забавляваш хората, е било срамна професия. Това е било друга крайност, разбира се, но сега пък това изсмукано от пръстите възвеличаване на този и онзи и ние да пляскаме след всеки в захлас. Това вече би било странно.

# 119
  • Варна
Мега дразнеща ми е водещата на Обичам България. Гласът и ме преследва с часове, ако случайно я засека като минавам през каналите. Един такъв гърлено-напорист, а иначе равен  Sick
Гала - свръхпозитивна, свръхсъпричастна, свръхзагрижена, а като чуе нещо лошо и като и увисне ченето и започне да говори през зъби, без да си мърда почти устните и да се втренчва тъпо, започвам да се чудя дали не идва второто пришествие, пък аз не съм разбрала.
Водещите на Станция Нова - до една. Квачки.
Иван Ласкин - злобен, чак ми скърца. Как от едно нещо не чух да е доволен.

Общи условия

Активация на акаунт