Звездни дразнители

• 38 912
  • 454
  •   1
Отговори
# 90
Ами това, че ги озвучава един и същи пингвин. Joy
Joy. Ох, къде да ида... Laughing
Обяснете на бавен реотан като мен смешката.
Имаше един виц: Лъва се жалва на тигъра. - Братко, братко, не се издържа вече. Заека по цял ден разказва вицове, а камилата по цяла нощ се смее...Това във връзка с бавния реотан  Hug. Ами аз си го разбирам, че е заради начина по който говорят, имат едни тънки гласчета и двамата, точно все едно ги озвучава някой пингвин Laughing. А иначе какво имате предвид за Виктория Петрова и за ръста и. Сигурно е височка мацката, ама пък е много готина newsm78

# 91
  • Sunshine state
катюнгелче,съгласна съм за Дичо и съм на абсолютно същото мнение.За Константин също. Peace

# 92
Да ме дразнят чак не, но са ми антипатични : Ива Дойчинова - много позира и е много фалшива според мен, това си личеше особено по време на пътуването и до Африка, безпогрешно се разпознаваха напъни да изглежда много, много съпричастна и състрадателна, не твърдя, че и е било безразлично , но е грозна тази показност, която се натрапваше от всеки кадър. За да прегърнеш африканско дете не са нужни камери. Дичо , защото си позволи публично да обижда Галя от Каризма ( на която не симпатизирам ) с епитети като " руска свиня " и подобни, а сам приличаше на такава докато ги сипеше. Ласкин поради същите причини, не знае кога да спре като захапе някой. Иначе го харесвам като актьор. Азис с кича и простотията, които произвежда, жалко за гласовите му данни, веднъж беше запял песен от фолклора и се учудих, че може да пее. Фолк певецът Константин, защото се мисли за велик, а личи и от птичи поглед колко е прост. В някакво циркаджийско предаване за фалшиво пеене се подигра по много грозен начин на едно дете. И не на последно място защото щеше да ни помете миналото лято на пътя за морето. И разбира се, когато го спряха полицаи започна да се хили и да фамилиарничи. Митьо Пищова и подобия с пищаци и големи тумбаци. Повечето политици, когато четат гръмки речи пред 2-3 свои колеги, от репортажът с подлъгвнето със скъпи мобилни апарати най-после разбрахме, че могат да бързат и да тичат. И други има, но за тези се сещам засега като най-ярки антипатични известни личности.
Харесвам изброените Рачков, Мария Игнатова, Кийра Найтли и Елена Петрова.
Дичо си е хванал една дългоноска и щели да си отварят ресторант на морето, където щели да предлагат жабешки бутчета...Горките жаби, доживяха и те един Дичо, с тях да се занимава горките...

# 93
Ами това, че ги озвучава един и същи пингвин. Joy
Joy. Ох, къде да ида... Laughing
Обяснете на бавен реотан като мен смешката.
Имаше един виц: Лъва се жалва на тигъра. - Братко, братко, не се издържа вече. Заека по цял ден разказва вицове, а камилата по цяла нощ се смее...Това във връзка с бавния реотан  Hug. Ами аз си го разбирам, че е заради начина по който говорят, имат едни тънки гласчета и двамата, точно все едно ги озвучава някой пингвин Laughing. А иначе какво имате предвид за Виктория Петрова и за ръста и. Сигурно е височка мацката, ама пък е много готина newsm78
Не съм я чувала Деси Тенекеджиева като говори, но като певица, ми се струва, че гласът й е нисък, поне това, което аз съм слушала.

# 94
  • В Космоса
Ох, тоз Дичо винаги ми е бил анти, но откакто разбрах, че зарязал Диляна, направо ми стана тъпо джудже номер 1.

# 95
  • София
Тенекеджиевата, много преиграва.Виктория Петрова е красавица и има хубав изказ, тя  не ме дразни, другите, "хвани едната удари другата", една стока.Много ме дразни Сл.Трифонов с пезпардонното си държане и нагла грубост.По този начин се държи и на общественно място.

# 96
Еййй, знаете ли кой адски много ме дразни. Чак отнася всички изброени от мен до тук, освен Славито. Този Даниел Петканов, който Милен Цветков изкопа незнайно откъде. На няколко пъти се каня да му пиша на стената на предаването, ама ме е срам от познатите ми във фейсбук  Laughing, щото няма да спестя "суперлативи". Чак Милен ми се струва вече изкуфял, да се води по акъла на този льольо.

# 97
Тенекеджиевата, много преиграва.Виктория Петрова е красавица и има хубав изказ, тя  не ме дразни, другите, "хвани едната удари другата", една стока.Много ме дразни Сл.Трифонов с пезпардонното си държане и нагла грубост.По този начин се държи и на общественно място.
Един път се излъгах да отида на негов концерт. За което малко се срамувам. Както и да е. Аз заспивам трудно и се будя от най-малкия шум. На концерта няколко пъти заспивах.

# 98
  • София
Зелен дух стига бе, не е вярно от толкова шум и плоски шеги..

# 99
  • Sunshine state
Един път се излъгах да отида на негов концерт. За което малко се срамувам. Както и да е. Аз заспивам трудно и се будя от най-малкия шум. На концерта няколко пъти заспивах.
Joy Joy Joy Голяма реклама. Laughing
LadyLady,този Даниел Петканов да не е младичкият нахален журналист?Мен и Милен ме дразни с ужасното си държание със зрителите. Sick

# 100
Зелен дух стига бе, не е вярно от толкова шум и плоски шеги..
И аз се учудих на себе си. Няма такава скука и досада. А не можех и да си тръгна. Мъжът ми пък заспа на "Десет малки негърчета" с Йоана Буковска, Иван Ласкин и не ги помня другите, че и захърка чак. Но той лесно заспива.

# 101
Има ли хора още, които да си причинят Милен Цветков?

Ааа, сега се сетих- аз органически не понасям само един човек- Румен Луканов от "Сделка или не". Няма такъв противен тип за мен.

# 102
Допълвам-  Laughing от звездите- Мег Раян-антипатична ми е с глуповатата си физиономия,
„звездите „ от нашия „калцуневия„ хайлайф - Ана Цолова, наглото недуразумение Бареков, внучката на Гриша Филипов-Людмила, Галка Каризмата, Мариана Попова, Миро.............  Sick

Милен никога не ме е дразнил, понасям го...........Луканов обаче е   Sick , както и ръбестата Жаси..... Whistling

# 103
Незнам дали са звезди, по-скоро публични личности -Меглена Маймуна Кунева, Емилия Масларова, Гоце- тези тримата дразнят със своята арогантност  Crossing Arms , Джуджи от ,,На кафе,,- инфантилна  Tired , Слави Трифонов- с това, че отдавна се самозабрави и изчерпа  Thinking, Глория, Емилия, Мара и тем подобни фолк кифли с това, че се изживяват като магистрални примадони........  Sick

Много точно.    bouquet

# 104
  • София
Зелен дух, голям смях падна "той леко заспива"!!?Браво
Давай те другите..по принцип съм винаги против,/ за звездите и разни други фигури/ за да можем да ги държим в кондиция.

Общи условия

Активация на акаунт