Звездни дразнители

• 38 900
  • 454
  •   1
Отговори
# 75
А знаете ли кое е общото между Деси Тенекеджиева и Симеон Дянков? Laughing
Хахаха. Какво?

# 76

Не, кажи Laughing

п.п. Ооооо Веско го забравих. Любимеца на баба ми - изневерявал на жена си, но тя била виновна.

# 77
Ами това, че ги озвучава един и същи пингвин. Joy

# 78
  • София

Не, казвай!

# 79

Joy Joy Joy

# 80
Joy. Ох, къде да ида... Laughing

# 81
  • Sunshine state

п.п. Ооооо Веско го забравих. Любимеца на баба ми - изневерявал на жена си, но тя била виновна.
И мен много ме издразни покрай тая история.Направо си казах,че е болен мозък тоя човек. Rolling Eyes

# 82
Joy. Ох, къде да ида... Laughing
Обяснете на бавен реотан като мен смешката.

# 83
Деница е зодия Дева и наистина прави впечатление на доста добричка, поне когато сме си общували...Ама ся и аз като старата клюкарка, гледам Гергов, гледам и нея и се чудя какво ли и е намерил. Може би характера. Между другото Гергов си е доста поддържан мъжага, гърба му е като акордеон, доста масивен е и не изглежда зле...Абе явно наистина на любовта очите са слепи. Както и оня плешивия дето пък заряза Виктория Петрова, заради някаква хухавелка от балета на Слави...Както беше казал чичо Алеко разни хора, разни идеали...
В. Петрова в цял ръст виждала ли си я? Виж я и ще ти стане ясно защо мъжът и избяга при балерината
Момичета, моля ви не разводнявайте темата с лирични отклонения - коя с кой, как и къде......
Споделяйте кой ви дразни и се аргументирайте.
Ей, голям сеир се геда в тази тема. Що народ чете и надзърта Mr. Green

# 84
  • София
Нали не включва секс (с излизането на резултатите от матурите, смятам че ужасите са свършили за нас тази седмица) Simple Smile

# 85
Деница е зодия Дева и наистина прави впечатление на доста добричка, поне когато сме си общували...Ама ся и аз като старата клюкарка, гледам Гергов, гледам и нея и се чудя какво ли и е намерил. Може би характера. Между другото Гергов си е доста поддържан мъжага, гърба му е като акордеон, доста масивен е и не изглежда зле...Абе явно наистина на любовта очите са слепи. Както и оня плешивия дето пък заряза Виктория Петрова, заради някаква хухавелка от балета на Слави...Както беше казал чичо Алеко разни хора, разни идеали...
В. Петрова в цял ръст виждала ли си я? Виж я и ще ти стане ясно защо мъжът и избяга при балерината
Момичета, моля ви не разводнявайте темата с лирични отклонения - коя с кой, как и къде......
Споделяйте кой ви дразни и се аргументирайте.
Ей, голям сеир се геда в тази тема. Що народ чете и надзърта Mr. Green
Освен да имам умножение на личността, но такова нещо не си спомням да съм писала Laughing.

# 86
Пропуснах Кристен Стюарт - не знам какво й намират на това момиче, но има ужасни уши. И като се усмихва изглежда все едно се е прехапала. И Кристен Дънст има странна усмивка - може би заради счупения/кривия зъб.

# 87
Да ме дразнят чак не, но са ми антипатични : Ива Дойчинова - много позира и е много фалшива според мен, това си личеше особено по време на пътуването и до Африка, безпогрешно се разпознаваха напъни да изглежда много, много съпричастна и състрадателна, не твърдя, че и е било безразлично , но е грозна тази показност, която се натрапваше от всеки кадър. За да прегърнеш африканско дете не са нужни камери. Дичо , защото си позволи публично да обижда Галя от Каризма ( на която не симпатизирам ) с епитети като " руска свиня " и подобни, а сам приличаше на такава докато ги сипеше. Ласкин поради същите причини, не знае кога да спре като захапе някой. Иначе го харесвам като актьор. Азис с кича и простотията, които произвежда, жалко за гласовите му данни, веднъж беше запял песен от фолклора и се учудих, че може да пее. Фолк певецът Константин, защото се мисли за велик, а личи и от птичи поглед колко е прост. В някакво циркаджийско предаване за фалшиво пеене се подигра по много грозен начин на едно дете. И не на последно място защото щеше да ни помете миналото лято на пътя за морето. И разбира се, когато го спряха полицаи започна да се хили и да фамилиарничи. Митьо Пищова и подобия с пищаци и големи тумбаци. Повечето политици, когато четат гръмки речи пред 2-3 свои колеги, от репортажа с подлъгвнето със скъпи мобилни апарати най-после разбрахме, че могат да бързат и да тичат. И други има, но за тези се сещам засега като най-ярки антипатични известни личности.
Харесвам изброените Рачков, Мария Игнатова, Кийра Найтли и Елена Петрова.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 23:34 от катюнгелче

# 88
  • София

Ооооох, сълзи ми потекоха от смях  Joy Joy Joy

# 89
Никой не ме дразни. Честно. Откакто спрях да гледам телевизия, приемам публичните личности с настроение в тоналност от безразличие до лека симпатия.
Когато не говорят, повечето звучат добре.

Общи условия

Активация на акаунт