Звездни дразнители

• 38 891
  • 454
  •   1
Отговори
# 60
Ако лицата присъстващи на телевизионния екран са звезди,то тогава ме дразнят всички.
Изключение правят синоптиците,но без един.
Толкова мънкащи хора,толкова самовлюбени,толкова...........дори си мислех,че е много непривлекателно да водиш на сутрешно предаване и няма желаещи.
Но след като имах време да гледам и следобед и вечер,се убедих,че нещо има.
Или заплащането е много малко и не си струва,
или славата да те разпознават навсякъде е повече от неудобство,
или облъчването от камерите е опасно.....
трябва да има нещо.
Не е толкова лесно да се махнат като Миролюба Бенатова,
още по просто е,само едно щрак...и няма дразнители.

# 61
  • Между гори и планини
Азиз - незнам, защо толкова се обезобразява този човек. Кефеше ме докато водеше предаване и  беше като дебела лелка, поне беше  забавен.
Иван и  Андрей и Ирина  някоя си. Много ми е флегматична.
Слави Трифонов. Трябва да се пенсионира. Изчерпан до безкрай.
Вили Сечкова, изглежда ми злобарка.
От чуждестранните - Ким К- известна с това че е известна. Линзи Лоан... а беше толкова сладко дете.Том Круз - Боже, колко ми е анти, ако ще най-добрият актьор да е. И кой го обяви за секс символ - кинта и петдесет, ужасен нос. Дженифър Анистън - нито ми е хубава, нито секси, стои ми изкуствено. И като актриса не струва.

# 62
Цитат
Цялото силиконово чалга-войнство, без значение дали е от ПАйнер, Ара-мара и тям подобни безобразия. Крайно време е Господ да си прибере вересиите.
От твоята уста в неговите уши, а дано ги прибере всички псевдо човечета с вграден чалга-чип в липсващия мозък!
Най-много ме дразнят Гъзойко, Цуцко и сие от тяхната агитка, очеизвадно е защо вече надявам се на целокупната рая!

# 63
  • Sunshine state
Да,Том Круз е отврат и е някакъв сектант. ooooh!

# 64
Като се спомена Деница Гергова, и на мен ми се струваше много надута, лигава, превзета. Миналото лято обаче се оказахме заедно на курс по йога, което много ме учуди, понеже не очаквах да я видя в група с "простосмъртни". Даже при първото ми посещение на курса нещо не ми беше ясно как процедират и се обърнах към нея, защото ми беше най-близо и тя се държа изненадващо мило. Дори ми се стори много тиха и притеснителна. Идваше с една жена, с която много си приличаха, вероятно са сестри. Не видях  охрана. Даже най-парадоксалното беше, че тя идваше най- семпло облечена от всички, щото имаше и лелки, които правеха упражненията с един тон злато по тях. Laughing  А преди две- три години бях срещнала Азис в Бургас. Беше с някакви едри мангали- явно охрана. Винаги ми се е струвал адски арогантен и безочлив, но тогава ни е срещнаха погледите и той някак си се сви, заби поглед в земята. Преди години адски много ме дразнеше водещ от едно радио- много неприятен, нагъл, правеше си неуместни шеги със слушателите, изглеждаше много отракан и пробивен Така се случи, че почнах работа в същото радио и най- притеснено ми беше как ще общувам с този човек. А като заработихме гласът му не се чуваше- срамежлив, мил, притеснителен.  Grinning Та мисълта ми е, че понякога публичния образ няма нищо с реалния.

# 65
Том Круз и аз не го харесвам. А не съм гледала лош филм с него. Джон Траволта също не харесвам. От политиците най-неприятен ми е Веселин Кънчев и още няколко мазни покрай него от Евророма.

# 66
О, а Дойнов е един смешно оплешивяващ. Бих му била един чембер. Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy

# 67
  • София
Дразнят ме всички които се правят на звезди и се опитват да живеят по този начин.Та такова жУвотно в тази страна няма.Звезди, оголила г...з и предница и решила, че е хванала Господ за  шлифера.Дразниме това, че някои постоянно ни дават акъл , как да живеем, как да се храним, къде да ходим, и как да си управляваме живота, но най - много ме е срам от Б.Б.Ама кой каквото си направи, цяло село не може.

# 68
  • Между гори и планини
Сетих се за Веселин Маринов -свързвам го с лъскаво лице и потни подмишници  Mr. Green
Също и Деян - Икебаната - тяма такава друга гавра сам със себе си  ooooh!

# 69
А, от Б. Б и мен ужасно ме е срам...

# 70
Деница е зодия Дева и наистина прави впечатление на доста добричка, поне когато сме си общували...Ама ся и аз като старата клюкарка, гледам Гергов, гледам и нея и се чудя какво ли и е намерил. Може би характера. Между другото Гергов си е доста поддържан мъжага, гърба му е като акордеон, доста масивен е и не изглежда зле...Абе явно наистина на любовта очите са слепи. Както и оня плешивия дето пък заряза Виктория Петрова, заради някаква хухавелка от балета на Слави...Както беше казал чичо Алеко разни хора, разни идеали...

# 71
  • София
О, а Дойнов е един смешно оплешивяващ. Бих му била един чембер. Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy
Винаги ми е било интересно, защо когато мине през стилистите в телевизията се сдобива със квадратче на челото, а далеч от тях няма и помен от тази "дупка" .

# 72
Деси Тенекеджиева - като я видя, сменям канала...
Иван и Андрей - на всяка манджа мерудията
Азис - плашило, чуди се как да е интересен вече
Сандра Бълок - злобна физиономия
Дженифър Анистън - банална, не харесвам хора, по които всичките ми познати въздишат
Робърт Патинсън - банален, по същата причина
Адел - същото като горните двама
Кейт Мидълтън - пак същото. Не харесвам масови модели...
Анелия и Емилия, заедно с Коко Динев
Слави Трифонов - жесток с хората, много се превъзнася

Това са, но ще допълвам сигурно Simple Smile

# 73
А знаете ли кое е общото между Деси Тенекеджиева и Симеон Дянков? Laughing

# 74
  • София
А Веселин Маринов, срам, срам , срам, що не ходи да го прегледа някой лекар, има ПОТЕН проблем, а е решил, че е звезда ха ха, смешко!

Общи условия

Активация на акаунт