Звездни дразнители

• 38 886
  • 454
  •   1
Отговори
# 45
  • Sunshine state
Бареков не ме дразни,безразличен ми е;Кулезич е ужасна,добре,че ми напомнихте. Mr. Green;Петя Дикова ми е анти и то доста-абсолютно бездарна и безхаберна,но ни я хлъзнаха,та сега трябва да й се "наслаждаваме". Rolling Eyes Синът на Катето и на мен ми прилича на гей;И ето този олигофрен Наско, от Мело ТВ Мания ми е отвратителен. Sick

# 46
  • София
Ама Ники Дойнов чете новини (презентира както се изрази презентаторката на времето по Нова) , в репортажите извън студио е доста по-различен. А Темите които прави/ макар и рядко/, поне за мен са по интересни от другата боза в събота и неделя вечер.

# 47
От депутатките най-много ми е противна Искра Фидосова, не заради килограмите, а заради тъпото и и арогантно поведение. Кефи ме тази устатата Татяна Дончева. Иван и Андрей, заедно с половинките им-бивши и настоящи, с изключение на сръбкинята, също много ме дразнят. Тази Ирина Сарачинова особено е голяма превземка и е много изкуствена и си го лала Иван както си знае. Чувала съм от общи познати, че доста го мачкала, а той си траел. Преди не харесвах Ники Илиев и момичето му, ама се засякохме един път на Халкидики и ми направиха много добро впечатление. Обичат се младите...В тази връзка който не е гледал Чужденецът да го гледа, много е смешен.

# 48
  • Бургас
От няколко години не гледам тв и не ме дразни никой. Mr. Green Преди това имаше такива, които едва издържам, повечето вече сте ги споменали.

# 49
  • София
Ама тя/ Фидосова /, ако спре да скача на въже по нощите, вече няма да люлее Европа, че и Азия вече Grinning

# 50
Като заговорихме за политици, много ме дразнеше този говорителя на Иван Костов, който си подаде оставка, много изкуствен, лицемерен и голям нагаждач ми се струваше. Много ме дразни и водещата на Обичам България, като и чуя гласа и превключвам канала. А днес се засякох с онзи от водещите,  с който наскоро имаше сигнал за побой, но не си спомням името. Шляпаше из Лозенец с едни джапанки, доста запотен изглеждаше.

# 51
  • София
Ах, как ме подсещате и за мои любимци Simple Smile
Катето Евро ме дразни повече и от сина си. Лили Иванова не мога да я трая нито на образ, нито на звук, пък на говор съвсем. ХомеоПАТКАТА на Гала също не я дишам.
От водещите май никой не ме дразни, но това е сигурно защото не ги гледам  Mr. Green

# 52
  • София
Искра Фидосова може би има някакъв хормонален проблем, е, не може да си толкова завършено дебел  newsm78

Сетих се за Мария Игнатова, иначе ми е симпатична, но има една ужасна изпъкнала вена на врата, която като говори, имам чувството, че ей сега ще се спука. Не че е виновна жената за това, но просто ми се набива натрапчиво в очите.

# 53
  • Sunshine state
Забравих да спомена Кали.Дразни ме с напъните си да лъсне като интелектуалка и как нагло задава някакви реторични въпроси,сякаш отсрещната страна й е крива. Rolling Eyes

# 54
Абе, не знам до какво го докарва и за какво се напъва, ама е факт, че е вързала сина на Вилхелм Краус и живее в страшна къща и в охолство. А какви неща съм чела за нея през годините на сикаджии и висаджии, тройки, четворки и всякакви еквилибристики....Чудя се и аз на кое да вярвам вече  newsm78

# 55
Сетих се за Мария  има една ужасна изпъкнала вена на врата, която като говори, имам чувството, че ей сега ще се спука. Не че е виновна жената за това, но просто ми се набива натрапчиво в очите.
PeaceНикога не ми е била симпатична. Едно голямо Нищо е тя, силиконова празноглавка. Лилана също ми е антипатична - уж много образована, уж певица, а в действителност и тя е кръгла нула

# 56
За Мария Игнатова упорито се носи слух, че била голямата любов на Красимир Гергов...И в тази връзка много ме дразни неговата префърцунена Деница. Един път Бареков да каже нещо смислено, като я сравни с "перхидролен юноша". Само дето на живо картинката е още по-зле, бих прибавила и пъпчив към перхидролен, ама пък е добричка една такава....

# 57
От няколко години не гледам тв и не ме дразни никой. Mr. Green Преди това имаше такива, които едва издържам, повечето вече сте ги споменали.

Не могат да ме раздразнят достатъчно. Прощавам им на всички  Wink.

# 58
  • София
 LadyLady , ме подсети за едни мои други любимци - Иван Костов и Марртин(чо). Понеже гледам главно сутрешните блокове, когато някой от тях се появи, в къщи си правим залагания след колко минути ще чуе тирадата за АЕЦ Белене( 8-3 за мен, обикновено след 3-тата минута , но напоследък  и за друго проповядват, а аз мразя да готвя закуски Sad )

# 59
За Мария Игнатова упорито се носи слух, че била голямата любов на Красимир Гергов...
Игнатова да се откаже от Гергов заради Петко?! Нееее, не го вярвам Naughty
От депутатките най-противна /ама наистина противна/ ми е Мая Манолова. Като жаба е с тези изцъклени очи, а заговори ли...сменям канала

Общи условия

Активация на акаунт