Звездни дразнители

• 38 898
  • 454
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Аз от тези хора само Патрашкова знам коя е. Сигурна ли си, че са звездни?

Дразни ме Keira Knightley , нейната мандибула и овчи поглед. Не гледам филми с нейно участие поради тази причина (е, няколко съм гледала, за да се подразня:)
И аз хич не я кльопам Кирка. Не знам какво е мандибула, но овчият поглед и обратната захапка...мда, дразни ме и толкоз.

Аз я намирам за особено очарователно точно заради тях. Joy
Не харесвам обаче Дженифър Анистън, твърде перфектна ми е. Crazy

# 31
А на мен Дженифър Анистън ми е безлична. Шарън Стоун ми е твърде перфектна, но я обожавам.

# 32
  • Sunshine state
Супер темичка. Heart Eyes
От чуждите звезди Кийра Найтли и на мен ми е много анти-грозна и суха като клечка.Какво й е секси,не разбрах. newsm78 Също така ме дразнят Вин Дизел-прилича на някой плешив чичка и на олигофрен в лицето;Джим Кери-не ми е смешен,ама хич;Винс Вон-отвратителен е. Sick Аштън Кътчър-грозен и лигав за годините си; и много други...
От българските звезди,с уговорката,че под "звезди",имам предвид известни личности, ме дразнят Емилия-ужасно грозна и с маниери на кралска особа;Едно недоразумение,за което вече никой не говори,слава Богу-Луна-стара и грозна,но с претенции. ooooh! Приятно ми е,Мавриков-слагач и подлизурко;Мария Илиева-фалшива до безобразие.Ани Салич-злобарка;Драго Чая-гнусен ми е;Валери Божинов-прилича на горила с това огромно чело;Катето Евро-неадекватно държание;Иван и Андрей-досадни са ми; Ако се сетя за още,ще допълвам. Crazy

# 33
Бойко Борисов - нужно ли е да изброявам защо Laughing
Слави Трифонов-защо почти винаги крещи и се заяжда тоя човек?
Една актриса от "Стъклен дом", със ситно къдрава коса, не и знам името Laughing - много ми е лигава и лицемерна.
Златки, патки и т.н.- заради псевдокултурата, която налагат.

# 34
Ани Салич и аз не я харесвам. Като казваш за Приятно ми е - Мавриков, се сещам за един Курдов, който тормозеше една моя близка, после разбрах, че тормозил и преследвал още доста момичета.

# 35
  • София
Анна Цолова - заради нея спрях напълно да гледам сутрешния блок
Глупава, истерична, некомпетентна, но с претенции за уникалност и незаменимост.

# 36
  • София
И що в първия пост почти  оплюхте  Ники Дойнов? В сравнение  с другите "презентатори на новини", за мен е от най-добрите, като визия ( ако вземе друг цвят химикалка по-добре) , темите за Нова които прави винаги са били интересни и несвързани с крякането на жабите в гьола на Дружба и валежите в района. Simple Smile

# 37
И мен сина на Катето Евро ме дразни много , но е набарал хубава кака. Пишеше, че си зарязала кариерата в чужбина, за да се върне при него в Бг. Поинтересувах се каква е тази кариера и се оказа, че работела като стрийптизьорка  Mr. Green. Също много ме дразни тази от Съклен дом, как и беше името....Радина Кърджилова, голяма фльорца излезна. Мои познати държат къмпинг Градина и разказват как се напивала и се събличала, носи и се славата на малко к_рве.

# 38
  • някъде
ники ми е фаворит от водещите мъже

# 39
  • Варна
ники ми е фаворит от водещите мъже

+ много приятен глас.  Peace

# 40
  • София
На Катето Евро синът си е неосъзнат педал, ако питаш мен. Thinking
Ама откога е звезда пък той? Хеле пък Ани Цолова и оня шнорхел, екранната й половинка.

Тия Комиците, егати комиците, бих ги отстреляла всичките. Flutter

# 41
А една моя приятелка живееше в един блок, заедно с този, който водеше Мело тв мания, после се хвана с мис дупе и последно водеше някакви чалга концерти. Само не му помня името. Редовно се засичахме в асансьора - винаги отваряше вратите на бабките и се шегуваше с децата...Симпатяга, ама надут като пуяк, ще се пръсне още малко...на мен Ники Дойнов не ми харесва защото е много еднообразен, научила съм му наизуст мимиките и движенията, скучен ми е...И този Иво Андреев ми е скучен.

# 42
а какво ще кажете за "г-н произведохме новина" Бареков?  Laughing

# 43
  • София
О, а Дойнов е един смешно оплешивяващ. Бих му била един чембер. Mr. Green

# 44
  • гр. Шумен
На първо място Слънце Му премиерско - крайно време е да посвърши някаква работа, не само да обикаля по медиите.
ЛИсана Кунева, на която билетчето й печели от всички страни - в зависимост от обстоятелствата е  внучка на Трифон Кунев, другарката Пръмова, любимката на БАрозу и т. н.
И още много политици ме дразнят, но за последно ще спомена най-големия хидроинженер на републиката.
Николета и Божинов - тия ще потекат вече и от чешмата. Същото важи и за Багата - по 5 пъти на ден новинарските сайтове информираха за състоянието му.
Двата плъха Иван и Андрей со все любовните им истории.
Николай Бареков - особено усърден г*золизач.
КУлезич - умна е дяволицата, но има нещо много ехидно и злобно в нея.
Карбовски - и той не е лишен от акъл, ама от чувство за мярка определено е.
Цялото силиконово чалга-войнство, без значение дали е от ПАйнер, Ара-мара и тям подобни безобразия. Крайно време е Господ да си прибере вересиите.

Общи условия

Активация на акаунт