Звездни дразнители

• 38 895
  • 454
  •   1
Отговори
# 15
Дразни ме Keira Knightley , нейната мандибула и овчи поглед. Не гледам филми с нейно участие поради тази причина (е, няколко съм гледала, за да се подразня:)
Eх, значи не съм само аз, олекна ми. Laughing
А как и хлътва навътре горната устна, като се ухили... направо ми иде да отвърна поглед.
В същата категория "Неприятна овца" ми е Сандра Бълок.
И аз не харесвам и двете. Особено първата. Не я намирам и за талантлива. В някои случаи явно нямат значение качествата, а е въпрос на късмет и мениджър или каквито са там, които ги лансират.

# 16
Забравих Венета Райкова Sick Дразнят ме претенциите и, че е идеалната журналистка, майка, съпруга.....А е такава селска клюкарка и злобна тояга, че думи нямам........
Май най-дразнещи са в Нова ТВ

# 17
И мен много ме дразни Иван Ласкин, не подозирах що за човек е до Черешката на тортата. Един ояден и злобен чичак, който само се чуди какво да отстреля и да се ояде. Пуснал е страшен тумбак. Чудя се на Александра Сърчаджиева. Гледах я наскоро в едно представление и демонстрира завиден актьорски талант. Не мога да проумея какво прави с този...Все си мислех, че се е метнала на майка си Пепа, лека и пръст. Готина жена беше...

# 18
Азис, Гала и всичките и ко-водещи, Икебаната, черната Златка. Слави с ужасната си надменност спрямо гостите си ме вбесява, заяжда се, прекъсва ги. Имам чувството, че никой не му гостува с удоволствие вече, а и такова отегчение от целия свят лъха от този човек, че се чудя защо стои на екран, като очевидно това не го прави щастлив.

аууу как можах да забравя вИнетка  Mr. Green

# 19
Mоже някой да се изненада, но мен ужасно ме дразни Лили Иванова, ужасната и превзетост, неприятния и маниер, изказа и, абе всичко, всичко...просто като я видя на екран ми идва да си счупя телевизора, толкова много ме дразни....Добре, че не я дават често....Знам, знам, че е примадоната на българската музика и бла-бла приказки, оценявам творчеството и, но тя самата ми е ужасно неприятна... ooooh!

# 20
Да, Венета е уникално проста. По-едно време беше започнала да кани някакви мутри в предаването си. Онзи ден разглеждах фейсбука на Николета Лозанова и останах изумена как им се мазни и умилква...Сигурно се надява да и погостуват  Laughing

# 21
  • София
Дразнят ме набедените за добри актьори - Марта Вачкова, Тончо Токмакчиев и остальная сволоч в тяхното "хумористично" шоу.
Дразнят ме сите чалга-диви-икони-както и да ги нарекат - все са ми брррр.
Дразнят ме мис-ки и мисис-ки, избрани по неясно какви критерии, например Маги Желязкова.
Дразнят ме Златки, Николетки и прочие, които са известни най-вече с дейността и изгледа на интимните си части.
Дразнят ме не толкова, колкото ме плашат девойките с хиалуронови устни тип патешки клюн - наистина ме плашат, сериозно. На живо са потресаващи.

# 22
  • Варна
Ох, Слави. Обожавах го този човек, особено по времето на Иван Костов Laughing . На клипа на "Йовано, Йованке " съм се просълзявала. После го харесвах докъм 2002-3, след това сякаш го подмениха този човек... Tired

# 23
  • Велико Търново
Никой не е споменал Божинови. Дразнят ме, почти няма тема "Звездни компромати", която да не е посветена на тия циркаджии.
И дуото Виктор Николаев-Анна Цолова ме дразнеха преди, сега просто не им гледам сутрешния блок.
Елена Петрова също ме дразни, такава ми е една никаква.

# 24
Mоже някой да се изненада, но мен ужасно ме дразни Лили Иванова, ужасната и превзетост, неприятния и маниер, изказа и, абе всичко, всичко...просто като я видя на екран ми идва да си счупя телевизора, толкова много ме дразни....Добре, че не я дават често....Знам, знам, че е примадоната на българската музика и бла-бла приказки, оценявам творчеството и, но тя самата ми е ужасно неприятна... ooooh!

Hug Hug Hug И аз така!И всички около мене ми се карат.   Mr. Green
Много ми е лигава и превзета за годините си.  Sick
Някои жени просто не остаряват с достойнство............  Rolling Eyes Tired Tired Tired

Забравих,че ме дразни и Мартина Вачкова- в Черешката се показа като много заядлива и злобна с претенции за нещо си.......
Катерина Евро- мега - голяма дразнителка .........  Sick Sick

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 21:03 от biskit

# 25
  • В Космоса
Като стана въпрос за актриси, мен Кийра ме кефи, има някъв дефект, но мога да го пренебрегна. Имам чувството, че е готин човек. Мен адски много ме дразни тая... ъъъ... Как се казваше? Ааа... Рийз Уидърспуун. Уууу, е тва вече е овца от класа.

А, пък, отвреме-навреме надниквам в Звездните компромати и най-дразнеща ми е тая Ким Кардашиян ли беше? Не я знам каква е, що е, обаче на всяка втора страница присъства, а е толкова антипатична.

# 26
Дразнят ме набедените за добри актьори - Марта Вачкова, Тончо Токмакчиев и остальная сволоч в тяхното "хумористично" шоу.
О, да, голяма трагикомедия са. Включително и изрусената актриса. Не знам как се задържа толкова време това шоу, едва ли много се гледа.

# 27
  • някъде
сина на Катето Евро ми е непоносим
Бою и Цвъчо с наглите им и отегчени физиономии,които правят в парламента докато някой ги критикува
Ласкин
Жаси -всеки път ме досмешава като видя как се вживява в триминутката,създадена за нея /уж представя нов участник/
Виктор Николаев-да бяха поканили Чешмеджиева,а не този

# 28
  • Варна
О, да, голяма трагикомедия са. Включително и изрусената актриса. Не знам как се задържа толкова време това шоу, едва ли много се гледа.

Е то ако е по БНТ може, на тях не им трябва рейтинг. Wink

# 29
Аз от тези хора само Патрашкова знам коя е. Сигурна ли си, че са звездни?

Дразни ме Keira Knightley , нейната мандибула и овчи поглед. Не гледам филми с нейно участие поради тази причина (е, няколко съм гледала, за да се подразня:)
И аз хич не я кльопам Кирка. Не знам какво е мандибула, но овчият поглед и обратната захапка...мда, дразни ме и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт