Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 782
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Всичко над 4.5-5 е битка.

# 376
  • София
Всичко над 4.5-5 е битка.

Зависи за къде!  Hug Hug

# 377
Здравейте прекрасни МАМИ.Най накрая и аз да се престраша.  Сърдечни благодарности на всяка една от вас за старанието, подробната информация и отговор на всеки един от въпросите зададени Ви в този форум. Не е било необходимо да пиша до този момент, защото отговорите на всички въпроси които имах ги намирах след подробно изчитане на всяка една страничка изписана от Вас. newsm5
Въпроси нямам. Просто огромна благодарност за съпричастността Ви към терзанията на всички седмокласни мами (дори и тези като мен непрестрашили се да пишат до днес). Само така ще успеем.
Неправилно е казано питай google просто попитай  BG-MAMA тук е истината

# 378
Мисля си друго: можем ли да вярваме на статистиката, която ни предлага РИО София.
Преди 3 години, когато дъщеря ми кандидатства, публикуваха списък с всички оценки - и по български и по математика. Тази година такова нещо няма. Публикували са само оценките по Музика, Изобразително изкуство и Хореография. Защо не и по БЕЛ и Математика, от които родителите най-много се вълнуват? Можем ли да сме сигурни, че хората, дето измислят неточни формули, могат да представят точна статистика?

# 379
От емоция забравих да пожелая на Вас и дечицата Ви успех на първо класиране.

# 380
Днес пак много сте изписали, едва ви изчетох.  Crazy
Опитвам се от ден-два да редя желания, но ми е малко трудно, защото дъщеря ми не е особено ориентирана какво точно иска, стига да е езикова паралелка. Единия и език ще е немски, но би могъл да е втори + курс в Гьоте институт. По-добре би било да е първи, но за 1-ва и 2-ра немска шанс няма, остава 35-то. Но сега като ви чета отизивите, плюс побоищата над техни деца от строителния, все повече се чудя дали няма да сбъркам. От ден на ден списъкът ми с желания намалява, ако махна и 35-то ще останат двайсет и няколко паралелки. Simple Smile Вашите колко са и до каква степен се съобразявате с минималните балове от миналата година при подреждането? Някак не ми се вижда удачно да слагам паралелки с по-висок минимален бал след такива с по-нисък. Безмислено упражнение ми се струва..  Simple Smile

# 381
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 jo_jo,  welcome в клуба Simple Smile

Благодаря на всички за коментарите относно 133, 18 и 35 у-ще! Помогнахте ми много! На мен, не на  'лапето, защото то е решило, че ако не е 9 ФЕГ ще е НГДЕК, та избор май нямаме Simple Smile Няма да успее с тенденцията за покачване на баловете за Френската, но все пак ще се пробваме  Wink

# 382
Опитвам се от ден-два да редя желания, но ми е малко трудно, защото дъщеря ми не е особено ориентирана какво точно иска, стига да е езикова паралелка. Единия и език ще е немски, но би могъл да е втори + курс в Гьоте институт. По-добре би било да е първи, но за 1-ва и 2-ра немска шанс няма, остава 35-то. Но сега като ви чета отизивите, плюс побоищата над техни деца от строителния, все повече се чудя дали няма да сбъркам. От ден на ден списъкът ми с желания намалява, ако махна и 35-то ще останат двайсет и няколко паралелки. Simple Smile Вашите колко са и до каква степен се съобразявате с минималните балове от миналата година при подреждането? Някак не ми се вижда удачно да слагам паралелки с по-висок минимален бал след такива с по-нисък. Безмислено упражнение ми се струва..  Simple Smile

Няма значение колко желания ще пишете. Подредете ги така, както наистина ЖЕЛАЕТЕ! Това е важно. Изобщо не се съобразявайте с миналите минимални балове. Те са само за ваш ориентир - дали имате шансове за там.
Аз лично накрая си пиша кварталното училище ( за всеки случай) - важно е да се предвиди и най-лошото.

# 383
Новата директорка на нашето училище е бивш преподавател в 35-то. Въобще не се изказва ласкаво за него.

# 384
Моите желания са пет.  Simple Smile

# 385
Аз лично накрая си пиша кварталното училище ( за всеки случай) - важно е да се предвиди и най-лошото.

Ако не го слагаш преди 91НЕГ, значи постъпваш правилно.  Mr. Green

Имах предвид, че някои училища просто ги пропускам, защото са по-малко желани от други, в които обаче се влиза с по-висок бал. Понеже стана въпрос, да дам за пример изброените от la vida loca  - излишно е изписването на 35 СОУ след 18-то, защото във второто се е влизало с доста по-нисък бал предходните години. Затова ми се вижда излишна хамалогията. Simple Smile

# 386
  • София
От емоция забравих да пожелая на Вас и дечицата Ви успех на първо класиране.
Добре дошла  bouquet

Ясмина, благодаря  Hug

# 387
  • София
Ако ви кажа, че бяхме извадили 6-7 училища на едно листче и все отлагам тренировката с попълването на заявлението Embarassed Нашето училище е гнездо и мисля на 15-ти след официалната част по изпращането на децата да свършим и най-важната задача Whistling

# 388
  • София
И ние май сме готови с подреждането на желанията и в петък, ако им дадат документите сутринта, след обед може и да прескочим до някое училище - гнездо. Харесали сме си 30.  Hug Hug

# 389
Покрай вълненията около оценките от матурите и кандидат-студентските изпити изпуснах темата. Записвам се да следя оттук нататък.

Общи условия

Активация на акаунт