Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 921
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Понеже имаме файла с реалните оценки на децата, а може би са вкарани деца в първите редици и сега се стъкмява някаква статистика, моля мамите да проверят дали децата им са на същите места, когато излезе официалната статистика.
Не може ли да уведомим опозицията, те ще знаят какво да направят Thinking

Ако някой има контакт в НС, да казва тука да се организираме.  Peace

# 91
  • София
Jana-Jan това е за миналата година

# 92
Момичета, по Нова в новините в 22ч. говориха по темата, даже показаха форума за малко. И една мама говори, каза че са сезирали омбудсмана.

Изпуснала съм, ама така е като вися пред компа. Simple Smile
Пуснете линк като качат предаването в архивните. Нещо му нямам доверие точно на този омбудсман, но  знае ли човек откъде ще изскочи зайчето.

# 93
  • София по рождение
Мдааа, аз отдавна си го мисля това, явно трябва да се набутат разни дечица тук-там... Нищо вече не ме учудва...Всички електронни системи са за будалите.
И ако не са децата на същото място в официалната статистика, какво? Пито-платено! На кого да се жалваш, няма преразглеждане на оценки, няма промяна на формула, няма връщане и на класирания...

Дано имам възможност да изпратя децата си далече, далече от тук!

# 94
  • Пловдив
Момичета, по Нова в новините в 22ч. говориха по темата, даже показаха форума за малко. И една мама говори, каза че са сезирали омбудсмана.

Изпуснала съм, ама така е като вися пред компа. Simple Smile
Пуснете линк като качат предаването в архивните.
Предполагам след час-два ще е в Нова play. Това се оказа май единствената телевизия, която се заинтересува от проблемите на седмокласниците.

# 95
  • София
Леле ама вие направо  ooooh! ooooh!

# 96
  • София
Един късен запис от мен. Blush
Не намирам достатъчно благопристойни думи, с които да изразя позицията си по създалата се ситуация!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Русалке, липсваш!  Hug

# 97

Аз още чакам да видя магическата формула, при която се получава линейна скала с
равни интервали и експоненциално нарастване на последния интервал.

В тази връзка:

"Скалата за оценяване е била променена тази година и за тройка са били нужни поне 18 точки от 100 възможни."
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2012/06/11/1 … du_v_i_v/?ref=rss

Аз така си го обяснявам: Формулата е била права линия миналата година. Тази година заради малцинствата някой гений е решил да свали изискванията за 3 и наклонът на графиката е станал по-малък. Явил се е проблема с 6-цитите/100т и същият гений е направил от линейна функция -> линейна + дискретна точка за 100т. И хич не е разбрал каква глупост е това.

# 98
  • Mladost
А какво ще кажете трибуната да е  Шоуто на Слави  newsm78

# 99
Предполагам след час-два ще е в Нова play. Това се оказа май единствената телевизия, която се заинтересува от проблемите на седмокласниците.

Колко са независими медиите трябва ли да дискутираме?  Twisted Evil

Аз така си го обяснявам: Формулата е била права линия миналата година. Тази година заради малцинствата някой гений е решил да свали изискванията за 3 и наклонът на графиката е станал по-малък. Явил се е проблема с 6-цитите/100т и същия гений е направил от линейна функция -> линейна + дискретна точка за 100т. И хич не е разбрал каква глупост е това.
Те са все гении в МОН. Гиганти...  ooooh!

# 100
# 101
  • Пловдив
За да не гледате цялото: 6:42 минута
Форума е показан в 9:09 минута. ...

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 23:01 от *Дорис*

# 102
  • Попово
Изчетох и се записвам и в новата тема.  newsm10

# 103
liebesbaer    bouquet  Много работа ти се отвори от МОМН  Simple Smile

sheky6,  newsm10

Аз още чакам да видя магическата формула, при която се получава линейна скала с
равни интервали и експоненциално нарастване на последния интервал.
Ако бяхме в САЩ, досега да са заведени поне 100 дела срещу МОМН ...
Ако бяхме в Гърция, да сме се събрали пред МОМН с викове оставка ...
Тук изписахме форума ...

Благодаря за подкрепата Simple Smile Знам, че всички тук сме със сходно мислене и се чудя как взимащите решения не само са на друга честота, а и хич не се опитват да чуят проблема и да влязат в час.

Колкото повече гледам по медиите наглото поведение на министрите ни / преди малко в новините по Нова/, толкова повече се мобилизирам и аз да заведа едно дело срещу МОН. Щели да изнесат формулата да, ама не я виждаме... Министърката се опита да настрои хората един срещу друг, като каза нещо от рода, че какво сега искаме  да намалят оценките на децата със 100т., та те си били 6- ца.... #Cussing out Ми и ние така мислим просто трябва да се прилага тъпата им формула по един и същ начин за всички....

И друго, все още чакам да разлепят резултатите по училищата, не разбирам защо трябва да нарушават правата на хората така нагло. Не знам някъде да пише, че за да кандидатсваш трябва да имаш достъп до интернет и това да е единствения начин, по който може да получиш инфомация #Cussing out

# 104
  • София
Записвам се да не ви изпусна. Hug
Благодарности за поредната тема, дано в нея да дочакаме официалната статистика за София! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт