Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 901
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Невероятни са!!! Думи нямам просто.  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 106
  • София по рождение
Цвети   bouquet
не мога да ви изчета, връщам се, или утре-боли ме глава, голямо напрежение. Лека нощ!

# 107

Чудесни новини, няма що.  Twisted Evil Но прави чест на Нова ТВ за репортажа, действително. Поздравявам ги за което.

Иначе са си буквално отчайващи - ще вдигнат още цената на газа, оттам ще хвръкнат всички и разбира се инфлацията. За картелите с горивата ще питаме Брюксел, защото ние не знаем как се постъпва в такива случаи. Но пък що да не си вдигнат ниските заплати депутатите, само 1500Е са, горкичките, да ги ожалиш. От техните решения зависи бъдещето на България.., но никой не казва какви пари взимат от участия в комисии и пр. /извън заплатите/. А да не говорим, че точно със замазването на проблемте в образованието го съсипват тотално. Като ни ограбват така безмилостно дали ще съберем средства да изучим децата си в чужбина? Ако трябваше сега да раждам, още от сега бих открила сметка на детето, за да се натрупат пари за образование, както правят американците. И понеже дадоха репортаж и за Русия - не е за вярване как се доближаваме до нея по липсата на демокрация. Освен и нас да започнат да ни прибират по затворите, за да няма опозиция.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 23:29 от lady Green

# 108
Освен при Милен Цветков да се пробваме Crazy
Има ли някаква европейска комисия, която да се занимава с подобни въпроси?
newsm10

Може и при Сашо Диков, той като захапе кокала също не се отказва лесно, стига да се заинтригува.
Преди малко с едно ухо долових от шоуто на Слави, че България е на 80-то последно място в класация за свободното слово в медиите, явно е иза слепец, че вярната и важната информация се покрива яко, но мисля не пречи да се опита.

# 109
Вие разбирате ли, че цялото това размотаване със статистиката е нарочно. Според мен ще ни размотават по най-различни начини, докато си подадем завленията. Ту сайта има няма да работи, ту нещо друго, но според мен официална стистистика може изобщо да не пуснат скоро.
Затова предлагам, ако до утре не пуснат статистиката да се съберем на официален протест и всички медии да бъдат информирани за това. Има и юристи, които ще се включат в акцията. Буквално ни направиха на маймуни!

# 110
Хайде в новата тема!  bouquet
Ганис, много гадно ми стана, когато четох поста ти...но си права!

# 111
да отговоря на майката от Бургас, че няма квоти по пол за Бургас. Не приемат 50/50, а както се получи по успех. Независимо от пола.

# 112
  • София
sheky6,  Peace написала си всичко, което мисля и аз, само че с доста по по-премерен език.

Само че особено след днешните поредни скудоумни и безкрайно нагли изказвания на онова нещо с фамилия Дамянова, ептен пък не мога да се запра и да не си призная как в такива моменти на пълно безсилие и отчаяние (защото и според мен ganis е неоспоримо права за политиката по изгонване на най-умните и кадърните), та в такива моменти, разбирам защо са измислили линча... и си признавам, че без никакви угризения , ако можех, бих направила от онуй нещо чучело-еманация на това какво е да нямаш и съвест, и морал, за разум да не говорим, и в същото време от теб да завсият хиляди деца и образованието им.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Бих се включила във всяка инициатива, дело, подписка - каквото решим (като няма да идвам на среща с моралната уродка, да не я проваля  Mr. Green), но ще си остане фактът, както и Кармела писа, че нашите деца изгоряха и май научиха най-горчивия си урок досега Sad А това няма как да го поправим...

Понеже при все черногледството ми и грубия език, всъщност си оставам наивитет и идеалист, ми остава надеждата, че след като има все още толкова будни и отговорни родители, смисълът да си отстояваме правата и да не позволяваме да ни тъпчат, все още го има   bouquet

# 113
  • София...........
Момичета, уж изчетох всичко, но ... Пуснаха ли някъде статистиката балове момче / момиче за София ?

# 114
Мами-сладурки, въпреки че наистина няма много време, аз няма да се откажа да ги ритам по трътките министерски. Дали има начин да се сдобием със запис на пресконференцията? Имате ли идея как да се случи? Какъвто и да е резултатът от класирането, все пак мисля да не се отказвам от дело срешу МОНМ - вече събирам материали и един такъв запис би бил много полезен. Доста глупости изплескаха, докато се мъчеха да ни обяснят своята правота.

# 115
  • София
Момичета, уж изчетох всичко, но ... Пуснаха ли някъде статистиката балове момче / момиче за София ?

Официално -не.  Peace Във форумския файл има прогнозна статистика.

# 116
# 117
  • Бургас сити

Благодаря , разгледах го, а да считам ли че момичета : момчета са 50:50?
Беба,
в Бургас и мисля, че и  във Варна, няма квоти за момичета и момчета, приемът е на база поредността на успеха на съответния кандидат.
Мами, Hug, вие сте герои, след несполуките със статистиката, идиотщините на МОМН и всичката гнусотия, която ви заобикаля, не скланяте глава и продължавате да се борите.
С вас съм , подкрепям ви и ви  прегръщам   bouquet

# 118

В 06:22 часа тази сутрин сайтът им прорботи, .....но статистика няма.

# 119
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея

В 06:22 часа тази сутрин сайтът им прорботи, .....но статистика няма.

е,не!
това на нищо не прилича!

Общи условия

Активация на акаунт