Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 722
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Къде можем да проверим миналата година със същата относителна позиция в коя гимназия е можело да бъде прието детето?

Примерно тук:
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mo … /devoyki_2011.pdf
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mo … /mladeji_2011.pdf

# 151
  • гр. София
Ето комбинираната статистика за София в екселски файл. Въвеждате сбор от оценките в К1 и може да смятате относителна позиция общо, при момчета и момичета. http://dox.bg/files/dw?a=5962aaba3d. Ако някой пусне същата статистика за миналата година ще добавя и относителна позиция за 2011 г.

Тествах с няколко примера, за да видя дали има разминаване с файла от RobotIT - има до 2-3 бр, смятам, че е нормално.

Супер, сега разбрах със сигурност къде се намираме в цялата тази статистика - нашето момиче е 538 по ред - дали имаме шансове за езикова при положение че местата за момичета там са 520.

Мисля, че имате съвсем реален шанс.  Simple Smile

# 152
На някой случвало ли му се е да има разминаване между публикуваната оценка на сайта и тази в изнесените в училище списъци?

# 153
За Русе има ли статистика?

# 154
  • София
Ето комбинираната статистика за София в екселски файл. Въвеждате сбор от оценките в К1 и може да смятате относителна позиция общо, при момчета и момичета. http://dox.bg/files/dw?a=5962aaba3d. Ако някой пусне същата статистика за миналата година ще добавя и относителна позиция за 2011 г.

Ясминаnewsm20

супер улеснение (особено за математически инвалиди като мен  ooooh!) - за секунди се ориентираш къде ти е хлапето. И като се замислиш, не се изисква толко много и МОМН така да го представят, не за друго, а да са в услуга, ама ... мнооо в утопични съждения забих  Crazy

И благодарско пак!   bouquet

# 155
Само да кажа че след злополучната история със сканираните страници от справочника на Ню Импрес (с относителните места от миналата година), тяхното разпространение (на въпросните страници), реакцията на издателството, реакцията на изнервените съфорумки по отношение на издателството и в резултат - оттеглянето на Русалката от форума, вчера с малко обикаляне и ровене в една книжарница открих и си купих справочника.

Сега, като горд собственик, не се чувствам кофти като ровя за информация в него.  

# 156
и аз цоп

# 157
Сега успях да изчета и миналата тема . Относно тези медицински - Когато подаваме документите за участие в класирането , ако кандидатстваш за професионални гимназии ,  все пак изброяваш различни специалности и училища - не би трябвало всичките да имат различни изисквания , така си мисля аз . Джипито би трябвало да знае какво да пише ?! Нали когато подаваш документите за всички тези училища , изброени в заявлението представяш само едно медицинско , или не ?! Някой знае ли ?!

# 158
  • гр. София
Ясмина, комбинираната статистика за миналата година ли ти трябва ?

# 159
  • София
нашето сега го издаде ЛЛ, но ме пита за коя гимназия става въпрос. Преписа си от бележката на очния върху бланката. Пари не ни е вземал. Психо не ни е прати да правим.

Разгеле, излезли са статистиките! Добре че са направени по по-голяма разбивка, че да се ориентира по-лесно човек колко конкуренция го чака!
Много допълнителни сметки няма да правя, ще умуваме желанията и ги пишем, а аз грубо ще сметна най-песимистичния вариант.

Сетих се сега да питам - някой знае ли горе-долу колко деца извън София се очаква да кандидатстват тук, че да преместя назад числото в статистиката?

# 160
  • София по рождение

Ясминаnewsm20

супер улеснение (особено за математически инвалиди като мен  ooooh!) - за секунди се ориентираш къде ти е хлапето. И като се замислиш, не се изисква толко много и МОМН така да го представят, не за друго, а да са в услуга, ама ... мнооо в утопични съждения забих  Crazy

И благодарско пак!   bouquet

Ясмина, огромно благодаря! Аз гледайки и пресмятайки от файла на РИО-София изкарах някакво велико число Shocked Какъв е този нескопосан файл, в който няма нито полове, нито някакво разяснение. Аз ли съм индианец... newsm78

# 161
  • София
Има ли някъде статистика с прием по място на детето в общата класация?Знам ,че последното прието момиче 2011 г в 91НЕГ е било на 200 място по успех , искам да видя за другите езикови статистика

# 162
  • София
Ние сме на 231 място - момче. Кое поред е било последното прието момче в НЕГ? Имаме ли шанс?

# 163
  • гр. София
А НГДЕК И ТУЕС по колко паралелки са? Колко деца горе - долу ще поемат? И там с квоти ли е?

# 164
  • гр. София
Има ли някъде статистика с прием по място на детето в общата класация?Знам ,че последното прието момиче 2011 г в 91НЕГ е било на 200 място по успех , искам да видя за другите езикови статистика

Ами имаше едни злополучни сканирани странички от справочника на Ню Импрес, но сега не ги виждам на първа страница. И аз ги търсих да проверя за моята щерка ЩЕ ли я бъде в ЕГ или не?  newsm78

А в паралелките след 7ми клас в СМГ повече момичета ли влизат или повече момчета, т.к. там е без квоти? И за НПМГ същия въпрос. Моля Ani_neli да се включи с впечатления   bouquet

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 10:23 от Leila

Общи условия

Активация на акаунт