Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 684
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
НГДЕК приема 100 деца и няма квоти, за ТУЕС не знам.
Ясмина, Как да отворя документа, във какъв формат? Не ми се отваря по подразбиране. Tired

# 166
 HugЕто ме и мен!
Благодаря за улеснението за статистиката Hug

Дали имаме реален шанс 91 НЕГ - 192 по номер излизаме в статистиката като бр.момчета newsm78

# 167
HugЕто ме и мен!

Дали имаме реален шанс 91 НЕГ - 192 по номер излизаме в статистиката като бр.момчета newsm78

Е па Вие сте си вътре! Laughing

# 168
Ние сме на 231 място - момче. Кое поред е било последното прието момче в НЕГ? Имаме ли шанс?

Миналата година на първо класиране - 260-то място, а на второ класиране - 271-во място.

# 169
  • гр. София
HugЕто ме и мен!

Е па Вие сте си вътре! Laughing

Абсолютно!

# 170
  • гр. София
НГДЕК приема 100 деца и няма квоти, за ТУЕС не знам.

Благодаря Неда. А знаеш ли дали са повече момичета или са повече момчета в класовете?

# 171
  • София
Да кажа за ТУЕС - нямат квоти. Основно са мочета  Simple Smile

# 172
  • гр. София
Да кажа за ТУЕС - нямат квоти. Основно са мочета  Simple Smile

Благодаря.   bouquet

# 173
Здравейте!
Мама Ви чете редовно и казва, че сте страхотни! А пък аз съм едно нуждаещо се дете, което не може да сметне на коя позиция е. Бала ми 11.143...ако може някой да помогне, ще съм много благодарна!

# 174
  • гр. София
Здравейте!
Мама Ви чете редовно и казва, че сте страхотни! А пък аз съм едно нуждаещо се дете, което не може да сметне на коя позиция е. Бала ми 11.143...ако може някой да помогне, ще съм много благодарна!

Отн.позиция 2012   
   В общата класация   541
   Сред момчета   192
   Сред момичета   349

# 175
Сега успях да изчета и миналата тема . Относно тези медицински - Когато подаваме документите за участие в класирането , ако кандидатстваш за професионални гимназии ,  все пак изброяваш различни специалности и училища - не би трябвало всичките да имат различни изисквания , така си мисля аз . Джипито би трябвало да знае какво да пише ?! Нали когато подаваш документите за всички тези училища , изброени в заявлението представяш само едно медицинско , или не ?! Някой знае ли ?!

Моля ви , може би не е в точно тази тема мястото , но някой знае ли нещо за тези медицински ?!

# 176
  • София
Ние сме на 231 място - момче. Кое поред е било последното прието момче в НЕГ? Имаме ли шанс?

Миналата година на първо класиране - 260-то място, а на второ класиране - 271-во място.
Благодаря, звучи обнадеждаващо.

# 177
Здравейте!

Отн.позиция 2012   
   В общата класация   541
   Сред момчета   192
   Сред момичета   349

Благодаря много за помощта! А имам ли някакъв шанс за 91 НЕГ?

# 178
  • Пловдив
Сега успях да изчета и миналата тема . Относно тези медицински - Когато подаваме документите за участие в класирането , ако кандидатстваш за професионални гимназии ,  все пак изброяваш различни специалности и училища - не би трябвало всичките да имат различни изисквания , така си мисля аз . Джипито би трябвало да знае какво да пише ?! Нали когато подаваш документите за всички тези училища , изброени в заявлението представяш само едно медицинско , или не ?! Някой знае ли ?!

Моля ви , може би не е в точно тази тема мястото , но някой знае ли нещо за тези медицински ?!

Да, при подаване на заявлението даваш копие от медицинското и представяш оригинала за сверка. Когато ви приемат, ако училището е професионална гимназия, при записване давате оригинала на медицинското. Wink

# 179
  • София
За НПМГ, по естествен подбор се получва 50/50 момичета- момчета в класовете. Hug

Общи условия

Активация на акаунт