Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 673
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Сега успях да изчета и миналата тема . Относно тези медицински - Когато подаваме документите за участие в класирането , ако кандидатстваш за професионални гимназии ,  все пак изброяваш различни специалности и училища - не би трябвало всичките да имат различни изисквания , така си мисля аз . Джипито би трябвало да знае какво да пише ?! Нали когато подаваш документите за всички тези училища , изброени в заявлението представяш само едно медицинско , или не ?! Някой знае ли ?!

Моля ви , може би не е в точно тази тема мястото , но някой знае ли нещо за тези медицински ?!

Да, при подаване на заявлението даваш копие от медицинското и представяш оригинала за сверка. Когато ви приемат, ако училището е професионална гимназия, при записване давате оригинала на медицинското. Wink

Благодаря много ! Дай боже и дечицата да имат успех с класирането и да влезнат в желаните специалности . Успех на всички деца и мами !!! А някой знае ли за Пловдивската статистика по същия начин ли се исчисляват позициите ?!

# 181
  • София
Даже и казват НДевическаГДЕК.  Laughing

# 182
  • София
За НПМГ, по естествен подбор се получва 50/50 момичета- момчета в класовете. Hug

Като гледам статистиките, по математика момичетата и момчетата са изравнени, разликите са в българския. В НПМГ е логичен този естествен подбор, с изключение на биологията, защото останалите науки са с основен апарат математиката, а момичетата, които са добре по математика, очевидно могат да се справят и имат мисленето и във физиката, и в химията. ИЗпитите там са направени така, че полът не е сериозен фактор, както в изпита по български. Затова и накрая естественият подбор дава почти наполовина момичета и момчета в класовете. Мен лично това ме кефи.

# 183
Ето комбинираната статистика за София в екселски файл. Въвеждате сбор от оценките в К1 и може да смятате относителна позиция общо, при момчета и момичета. http://dox.bg/files/dw?a=5962aaba3d. Ако някой пусне същата статистика за миналата година ще добавя и относителна позиция за 2011 г.

Тествах с няколко примера, за да видя дали има разминаване с файла от RobotIT - има до 2-3 бр, смятам, че е нормално.
Не мога да си го сваля, иска ми име и парола.
Можете ли да ми кажете при бал за езикова 33.714, бала от НВО е 10.857,  дали ще успеем за 1НЕГ ? За момче става дума.  Все още съм на кантар дали да пишем 35-то в заявлението /тъй като чух не много добри отзиви за него/, а 73-то ни е много далеч.....  Ще заложим и на сигурното, като НТБГ и НФСГ, както и на НПМГ, но това са резервните варианти. Със сигурност ще участваме и на второто класиране... Благодаря за отговора предварително, за да не пълня темета после, и успех на всички деца и родители Heart Eyes

# 184
нашето сега го издаде ЛЛ, но ме пита за коя гимназия става въпрос. Преписа си от бележката на очния върху бланката. Пари не ни е вземал. Психо не ни е прати да правим.

Разгеле, излезли са статистиките! Добре че са направени по по-голяма разбивка, че да се ориентира по-лесно човек колко конкуренция го чака!
Много допълнителни сметки няма да правя, ще умуваме желанията и ги пишем, а аз грубо ще сметна най-песимистичния вариант.

Сетих се сега да питам - някой знае ли горе-долу колко деца извън София се очаква да кандидатстват тук, че да преместя назад числото в статистиката?

Май миналата година са били 532.

# 185
Здравейте!
Мама Ви чете редовно и казва, че сте страхотни! А пък аз съм едно нуждаещо се дете, което не може да сметне на коя позиция е. Бала ми 11.143...ако може някой да помогне, ще съм много благодарна!

Отн.позиция 2012   
   В общата класация   541
   Сред момчета   192
   Сред момичета   349

Благодаря много за помощта! А имам ли някакъв шанс за 91 НЕГ?
За момиче - има, но малък, за момче - вътре е!

# 186
  • София
Въх, много бе! Статистиката ни отива на кино!

# 187
  • гр. София
Въх, много бе! Статистиката ни отива на кино!

Направо. А с бал 33,14, момиче,  имаме ли шанс за 2АЕГ според вас?  newsm78  Аз не съм много обнадеждена  Sad  815 е от момичетата в София.

# 188
Откъде взимате инфо за това с какъв пореден номер са влизали децата в ЕГ. Интересува ме ФЕГ!!!

# 189
Нас от провинцията кучета ни яли - ни статистика ни нищо. До кога ще бъдем трета глуха, и тук има деца с много добри постижения и с желания за първо класиране по първо желание.
Аз как да разбера дали имаме шанс? Rolling Eyes

# 190
пак нищо неразбирам нали примерно за НТБГ бала се изчислява 3х мат.+бел.от матурите +мат+бел от дипломата=31.643 така ли е и имаме ли шанс

# 191
  • София
и на мен не ми звучи реалистично за Втора английска, Лейла! Като ги смятах бройките за езиковите, Първа и втора английска, първа и втора немска, френската, испанската и немската правят 525 места за момичета. Като сложа половината СМГ от 84 места, стават 609 общо за момичета. Ако добавим и половината на 18-то от още 100 места, прави общо 709 за момичета. Добавяме и икономическите... Според мен има шанс в този диапазон. Някои деца ще се изтеглят към АК, НГДЕК, НПМГ, ТУЕС, та ще освободят бройки. Аз тези сметки ги правих още като излезе план.-приемът, та се старая да съм обективна, не бих се лъгала сама себе си, затова не искам да лъжа и теб.

# 192
  • София
Ето комбинираната статистика за София в екселски файл. Въвеждате сбор от оценките в К1 и може да смятате относителна позиция общо, при момчета и момичета. http://dox.bg/files/dw?a=5962aaba3d. Ако някой пусне същата статистика за миналата година ще добавя и относителна позиция за 2011 г.

Тествах с няколко примера, за да видя дали има разминаване с файла от RobotIT - има до 2-3 бр, смятам, че е нормално.
Не мога да си го сваля, иска ми име и парола.
Можете ли да ми кажете при бал за езикова 33.714, бала от НВО е 10.857,  дали ще успеем за 1НЕГ ? За момче става дума......
Получава се място 347. По назад писаха, че последното прието момче в НЕГ- 2011 е било на 271.

# 193
Мили дами,
Моля дайте своите становища за двете профилирани училища:
 НТБГ или НФСГ.

Много ни е важно кое да пишем на първо място и кое на второ. Как да подредим специалностите.
Ще бъда благодарна на всяка една от вас за изказаното мнение.
Може и на личния.
Предварително благодаря.

# 194
Аз да попитам с моите оценки бел - 5, 500 и мат. - 5, 161. Къде горе-долу се намирам и с 6-тици в училище дали ще ми стигне за 1-ва или 2-ра аег?

Общи условия

Активация на акаунт