Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 889
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Дами, не говоря за бал 27.  Peace
А и не видях някой по-напред в темата да пита с такъв бал дали ще  стигне за френската или английската. Grinning Повечето се интересуват от разпределението в горната част, т.е. изброените от Andariel и по-специално между първи, втори, "трети".  За мен там прогнозите са с доста неизвестни. Напр. интересно ми е да разбера, семегейците, които не бъдат приети в прослуватата немска паралека, какво масово пишат като второ желание - залагат на математиката или държат да сменят езика.

# 406
подсетена от бал. 27, някои предложи в предишната тема да има отделна тема за дечица с не толкова висок бал като нашите. Открита ли е такава.
 Трябва да се помага!

# 407
  • София
подсетена от бал. 27, някои предложи в предишната тема да има отделна тема за дечица с не толкова висок бал като нашите. Открита ли е такава.
 Трябва да се помага!
Оооо, не!
Не трябва да делим децата!

# 408
Дами, не говоря за бал 27.  Peace
А и не видях някой по-напред в темата да пита с такъв бал дали ще  стигне за френската или английската. Grinning Повечето се интересуват от разпределението в горната част, т.е. изброените от Andariel и по-специално между първи, втори, "трети".  За мен там прогнозите са с доста неизвестни. Напр. интересно ми е да разбера, семегейците, които не бъдат приети в прослуватата немска паралека, какво масово пишат като второ желание - залагат на математиката или държат да сменят езика.
Веднага отговарям-една голяма част от тях остават в СМГ на всяка цена, другата не малка група НЕГ.
Всички СМГ-чета, явили се на изпит в Американския са приети-някои ще се запишат там.
Дилемата при децата от СМГ е кое ще им е основно при кандидатстване след 12клас-дали това което ще искат да учат е свързано с икономика, инженерни науки или математика.
Обучението в ЕГ по математика прескача цели раздели.

# 409
  • София
Йо-йо, сега като гледам пак справочника, някои от училищата, където балът е под 30 звучат доста добре, има и за бал 27, особено на второ класиране доста се придвижват нагоре.

# 410
За всеки случай,
Списък на паралелките в София с кодове:
http://dox.bg/files/dw?a=2cfc65bda7

# 411
  • София по рождение
Новата директорка на нашето училище е бивш преподавател в 35-то. Въобще не се изказва ласкаво за него.

Между другото само да вмъкна, нашият "любим" министър на образованието е завършил училището с вече увяхваща слава Wink
E, чакай - преди години 35-то беше много добро училище. Беше РЕГ, и аз го завърших, тогава пък за 73-то не бях чувала. Това беше доста отдавна обаче  Laughing Laughing

# 412
  • София
 Трябва да се помага!
Оооо, не!

Ама разбира се. И аз мисля, че тук трябва да си споделяте и с" бал под 27"... Вярно е, че темата е обсебена от мами , чиито деца имат висок бал, но това се е получило неволно....Просто след сразяващите високи оценки, които някои споделиха, някои от мамите престанаха да пишат...
О...я стига, има много добри училища...и извън прехвалената " елитна тройка". Даже ще е много интересно да се видят и такива мнения...

# 413
  • Пловдив
 Трябва да се помага!
Оооо, не!

Разбира се, че не трябва да делим децата. А и не съм се сблъсквала тук с такова разделяне. Моето дете е от тези с по-нисък бал...поради една или друга причина и обстоятелства. Момче, 39.035, Пловдив.
Но винаги, когато съм имала питане, не ми е било проблем да си задам въпросите и винаги съм получавала отговори и то доста бързи. За което много, много благодаря на всички мами, пишещи тук.   bouquet

# 414
  • София
За френския в 35.-то нямам информация, но познавам няколко деца, завършили в близките две-три години паралеките с немски- взеха си немската езикова диплома, следват. В темата на сегашните 12-класници пишат родители на деца от 35. СОУ, които предполагам биха отговорили на интерсуващите се от училището.

Seaa , "39.035, Пловдив" - максималният бал е 36.

# 415
Новата директорка на нашето училище е бивш преподавател в 35-то. Въобще не се изказва ласкаво за него.

Между другото само да вмъкна, нашият "любим" министър на образованието е завършил училището с вече увяхваща слава Wink
E, чакай - преди години 35-то беше много добро училище. Беше РЕГ, и аз го завърших, тогава пък за 73-то не бях чувала. Това беше доста отдавна обаче  Laughing Laughing

Както каэа ganis, текучеството на преподаватели е голямо. Дъщерята на моя приятелка завърши тази година с ФЕ. За пет години им сменяли преподавателите 3 пъти. Същото било и с НЕ. Съгласете се, че особено при изучаването на език, такива смени са доста неприятни.  

# 416
  • Пловдив
За френския в 35.-то нямам информация, но познавам няколко деца, завършили в близките две-три години паралеките с немски- взеха си немската езикова диплома, следват. В темата на сегашните 12-класници пишат родители на деца от 35. СОУ, които предполагам биха отговорили на интерсуващите се от училището.

Seaa , "39.035, Пловдив" - максималният бал е 36.

Даа...грешка...29.035.  Simple Smile
Не съм погледнала поста преди да го пусна. ooooh!

# 417
......................................

Това, че ти тогава не си го чувала изобщо нищо не значи  Laughing Laughing

# 418
Да се включа и аз. Казусът ни е следния: дъщеря ми има бал 33.82 , относителна позиция 539. Тя иска да учи само английски с испански. Като гледам статистиките, ако не се запази тенденцията за увеличаване в Първа Английска гимназия...и тъй като  втора английска гимназия ни е доста далеч...Въпросът ми е следния–спрели сме се на училища от т-н Втора вълна 32 и 22 и понеже тук има много майки, а и доста с опит :Какви са ви мненията за тези две училища и кое от двете бихте ни препоръчали

# 419
  • София
Dincho , преди 25 години и аз не съм чувала за това училище, сигурно съм голяма невежа в твоите очи. Confused
Разбира се това не пречи към момента 73. СОУ да е едно от най-желаните училища в София.
Бясна мама,   bouquet и успех в битката!

Общи условия

Активация на акаунт