Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 965
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
От моя гледна точка дано я приемат още на 1-во класиране.
Че пък на нас това е мерака - на него де,
иначе аз съм за професионалните гимназии,
но вече много не питат бившите малки.

# 541
  • София
Искам да ви попитам Списъкът с паралелките и кодовете е във формат PDF, може ли да стане в WORD   или EXCEL? Толкова много точки, запетайки. Ако може някак си да го копирам.....

# 542
  • Там, където ме обичат
Преди време се обсъждаше темата за паралелките в 1 АЕГ, но искам пак да попитам, за да съм сигурна.
Понеже няма да има отделно кандидатстване по паралелки, значи ли че желанието ми за 1 АЕГ ще се изпише само на един ред, но ще обваща жсички паралелки?
И още един въпрос: от паралелките в тази гимназия имаме интерес само към 2 от тях. При излизане на класирането, ще стане ли ясно в коя паралелка сме приети?

# 543
  • София
Четири различни вида паралелки са с различни кодове,
отделно е кандидатстването и класирането.

# 544
  • София
За София ще са ОТДЕЛНО за всяка паралелка за Първа английска! Още миналата тема хора се обадиха и питаха в гимназията - бил им грешен сайтът. Само не е ясно дали от РИО знаят или до последно ще треперим дали е така.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 15:09 от Andariel

# 545
  • Там, където ме обичат
Това по моя въпрос ли е?

# 546
  • София
Как записвате оценките от изпитите в словом?Как да напиша 5.149? Пет цяло сто четиридесет и девет ли?

# 547
  • Там, където ме обичат
Carmela Biscuit,  Andariel   bouquet

# 548
  • София
Това по моя въпрос ли е?

Да  Grinning, трябваше да включа цитат.
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/k … ove_paralelki.pdf

# 549
Как записвате оценките от изпитите в словом?Как да напиша 5.149? Пет цяло сто четиридесет и девет ли?

много добър

# 550
  • София

С думи, в случая Мн. добър 5.149

# 551
  • София

С думи, в случая Мн. добър 5.149

Hug

# 552
Ние сме готови, или по-скоро моят син е готов. Обади ми се преди малко и каза - "заявлението ТИ е готово, дишай спокойно". ooooh!
Питам го какво е написал, а той - седем паралелки и това е, не дописвам нищо повече. Значи за какво чаках и четох статистиката и вашите невероятни таблички - човека реши.
Остава да подадем в понеделник и да чакаме, може би ще чакам аз.
Късмет на всички!

# 553
Здравейте, искам да попитам, ако ученикът има двойка на единия от приемните изпити /питам за познато дете с двойка на изпита по мат/, може ли да участва на трето класиране?  Уж от няколко години следя седмокласните кампании, но тази "подробност" нещо ми убягва. На първо и второ класиране- ясно, че не може, но на трето ... newsm78? Детето е много притеснено, иска да учи в т.нар. Авто във Варна, не че не може и след осми клас, но пуста мода... Моля, ако някой е наясно да ми отговори Praynig
От сърце Ви пожелавам успех на първо класиране!

# 554
  • София
Искам да ви попитам Списъкът с паралелките и кодовете е във формат PDF, може ли да стане в WORD   или EXCEL? Толкова много точки, запетайки. Ако може някак си да го копирам.....

Това ще ти свърши работа:
цък

Общи условия

Активация на акаунт