Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 968
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Нямам представа какъв е регламентът, но когато голямата ми дъщеря беше в 10 клас в СМГ, дойде в класа им момче от АК.

# 571
  • Пловдив
За медицинското от ЛЛ може ли само детето да отиде да му го издадат или трябва да е с родител задължително?

# 572
И в РИО са отказали да ни издадат служебна бележка. Щом сме щели да кандидатстваме в нашия си град, нямало нужда.

# 573
  • София
Четири различни вида паралелки са с различни кодове,
отделно е кандидатстването и класирането.
Това по моя въпрос ли е?

Виж номера от 152 до 155 от Списък на паралелките в София-град

# 574
  • София
Току-що донесе човечето служебната бележка с оценките от матурите,
включително и признатите оценки от олимпиади за НПМГ.

# 575
  • Пловдив
За медицинското от ЛЛ може ли само детето да отиде да му го издадат или трябва да е с родител задължително?

Може. Нашия ЛЛ даже се възмущава, че толкова големи деца са тръгнали с родителите си и не могат да се оправят сами. Mr. Green

# 576
И в РИО са отказали да ни издадат служебна бележка. Щом сме щели да кандидатстваме в нашия си град, нямало нужда.

За Варна също не е необходима служебна бележка, ако детето не кандидатства в др.област - виж в сайта на вашето РИО - трябва да има някакви подобни указания:

http://www.rio-varna.com/upload/informacia_7klas.pdf

На втора страница, в началото!!!

# 577
Здравейте! Моята госпожица е с 5.6 и 5.57 на изпитите. Относителна позиция-326. Имаме ли шанс за 1 НЕГ?

# 578
  • Добрич

Може. Нашия ЛЛ даже се възмущава, че толкова големи деца са тръгнали с родителите си и не могат да се оправят сами. Mr. Green
И моята сама си отиде при лекарката. Аз само се обадих прдварително да предупредя какво ни трябва, че да е наясно джипито.

# 579
Здравейте! Моята госпожица е с 5.6 и 5.57 на изпитите. Относителна позиция-326. Имаме ли шанс за 1 НЕГ?
Уважаема госпожо,
подобен бал отново за1 НЕГ беше дискутиран вчера! Просто се върнете и прочетете!

# 580
  • София
Моля, помагайте с информация за 31 СУЧЕМ "Иван Вазов"!  Praynig То е с най-висок бал след елитните гимназии, а чета разни неща, които ме карат да се колебая. Thinking (Изпуши ми главата вече с тези училища! ooooh!)

Започнах вече да попълвам заявлението на компютъра. Нали училищата трябва да се изписват така, както са дадени в списъка с кодовете? Защото средните училища са дадени само с номера, без името- например само 18 СОУ, без "Уилям Гладстон".  Rolling Eyes

# 581
  • София
Да попитам и аз за НПМГ и по специално за физиката, защо е толкова нисък балът миналата година /22.416/ и защо има 7 незаети места след второто класиране? Ние имаме доста по-висок бал и желание имаме за там, но много ме учудва този факт? Не знам, честно казано, как до го подредим спрямо техническите училища. Благодаря Ви, мамички.

# 582
  • Варна

Мисля, че няма шанс. Чак такова разместване в желанията тази година не ми се вярва да се получи.

# 583
Здравейте,
не ми е ясно нещо много основно. Ако подредя на 1, 2 и 3 място примерно френските паралелки на 3 различни училища, мога ли след това да продължа с останалите паралелки на същите. Или като почна дадено училище трябва да си изредя всички желани паралелки от него, след което да премина към следващото?

# 584
  • София
Здравейте,
не ми е ясно нещо много основно. Ако подредя на 1, 2 и 3 място примерно френските паралелки на 3 различни училища, мога ли след това да продължа с останалите паралелки на същите. Или като почна дадено училище трябва да си изредя всички желани паралелки от него, след което да премина към следващото?
Подреждането е по паралелки.Може от различни у-ща

Общи условия

Активация на акаунт