Отговори
# 135
да пратя адреса, преди Бонго да ме е преварил  Laughing

# 136
Ми на есен ще се хваля колко е реколтата.  Joy То така или иначе не знам за кой го правя това тути фрути, ама по-добре, от колкото да ми мухлясат плодовете. Все ще се намери приложение.  Laughing

# 137
 Naughty тути фрути не ща. Аз правя и го раздавам  Laughing за другото идеше реч  Blush а  то е мноооого подходящи за всякакви сладкиши, торти, бонбони и т.н., да знаеш

# 138
  • Талант на 2012,2013 г.
  tiptoe

Аз Blush...да помоля още веднъж за рецептичка за сладко от ягодки... Rolling Eyes

# 139
Гранита!!! Гениално. Толкова време се чудех как му беше името, а толкова го обичам. Стига ми въпроси за днес, благодаря отново!

П.П Най-много да направя няколко три литрови буркани, ракията е много повече от 100гр.  Crazy

не хаби ракията за това.  #2gunfire  използвай коняк и ром

# 140
  • София
  tiptoe

Аз Blush...да помоля още веднъж за рецептичка за сладко от ягодки... Rolling Eyes

Погледни тази:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wrodXNzTs64 … ct=clnk&gl=bg

# 141

Нов въпрос:

Наскоро четох стари теми, и labrex беше дала рецепта за алкохол, който се изсипва в 3л. буркан, и от пролет до есен се добавят пресни плодове.
1) Може ли да използвам ракия?

Pure Adoration,
направи го с ром, разликата е огромна. Един път правих с домашна ракия, стана лютиво и никой не го щя вкъщи, включително и аз. С ромчето е друга песен! Peace

Naughty тути фрути не ща. Аз правя и го раздавам  Laughing за другото идеше реч  Blush а  то е мноооого подходящи за всякакви сладкиши, торти, бонбони и т.н., да знаеш

пеп-4о, аз правя по 1 трилитров буркан, който не ни стига, понякога и по два, като го раздаваш, ще пращам адреса. Grinning Слагам го на всичко - сладолед, сладкиши, просто така в чашка и винаги не стига. Peace

# 142
нормално, рома е с по-малко градуси  Peace

Мари, виж как правя сладкото от яоди http://pep-4o.blogspot.com/2010/06/blog-post_19.html - има го в два варианта и с консерванта на Йоткера и подсладител, вместо захар, и нормалното, захар, плод/варене.......

# 143
пеп-4о, аз правя по 1 трилитров буркан, който не ни стига, понякога и по два, като го раздаваш, ще пращам адреса. Grinning Слагам го на всичко - сладолед, сладкиши, просто така в чашка и винаги не стига. Peace
как така ви свършва буркана ? - нали постоянно добавяте плод , а като намалее течността добавяте и алкохол. и така целогодишно имате по ръка тути фрути. аз съм добавял в един буркан в продължение на 2 години. стремя се да взимам от по-старите плодове , за да не препият от алкохола  Joy

# 144
как така ви свършва буркана ? - нали постоянно добавяте плод , а като намалее течността добавяте и алкохол. и така целогодишно имате по ръка тути фрути. аз съм добавял в един буркан в продължение на 2 години. стремя се да взимам от по-старите плодове , за да не препият от алкохола  Joy

bongo_2007, аз по това време зареждам буркан/и (днес най-после го направих), лятото добавям плодове според появата им, а късно есента вече се консумира. През лятото никакво пипане, не давам - настоява се (само аз тайничко го опитвам, да не вземе да се развали, я Laughing). А за ракията не си прав, не се разсипва, това, дето не го харесахме с домашната ракия, с все плодовете и захарта отиде да се вари пак на ракия! Peace

# 145
Какъв ром използвате за това Тути фрути? Кубинския е ми е малко скъп и не  ми се хаби за такова нещо.

# 146
Какъв ром използвате за това Тути фрути? Кубинския е ми е малко скъп и не  ми се хаби за такова нещо.

Ааа, не чак кубински! Grinning Него за пийване само. Днес купих Савой клуб май беше, осем лв и стотинки за 700 мл.

# 147
абе и водка става  Peace 

# 148

Да, става, то въпрос на вкус, на мен ми харесва ароматът на рома в комбинация с плодовете. Peace

# 149
Най-важното е, че тая ракия, дето се опитвам да употребя, ако на есен не ми хареса като тути фрути, може да стане пак на ракия.  Joy И за догодина да измислите как да я изразходвам!   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт