Красотата на земята сме събрали във цветята !

• 56 496
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
 newsm09
Страхотни цветя,Бравоооо!!!
А ето и моята хортензия,много и се радвам с тези огромни цветове-явно е компенсация за миналата година когато не цъфна  Grinning.

# 46
  • ГОре на черешата...
Ехаааа, че е розова красавица  bouquet! ние имаме бяла, харесвам я, защото цветовете са много трайни.

# 47
mari_eta, страхотни са ти цветята   bouquet  напълниха ми очите .
GraGra, домашна ракия разредена с вода ...с тампон ...лист по лист...мен малко  ми идва в повечко...но при лимона става, листата му са големи
 pisenxeto, хортензията ти е само за радост на окото   bouquet  , моята тая година хич я няма  Sad

# 48
Напълнихте ми очите с красоти,аз съм на работа но при първа възможност и аз ще кача снимки!

# 49
mari_eta , може ли да мина на кафенце на тази тераса? Не пуша и ще си нося кафето. Само да погледам, да поснимам и да релаксирам!!! Sunglasses

# 50
  • ГОре на черешата...
Дидиди, заповядай! Пепелници няма вкъщи така или иначе, но кафе - винаги, с мъжа ми сме му страстни почитатели...

Благодаря ви, много ме радвате Hug!

# 51
  • на североизток от Рая
  Привет!   bouquet

Нещо и от мен. Харесва ми цветът й, не  е нещо кой знае какво  тази петуния.

На Мариетка терасата ме остави отново без дъх. А тя какви красоти прави  и с ръцете си.  Hug Рядко срещан способен човек. И аз просто ти правя поклон, Мариетка!  Hug

Ще чакам пътеписа ти и ще ми липсваш в темата следващата седмица.
 Усещам липсата и на други момичета, но се радвам, че се разписват отвреме, навреме.

Моите сакъзчета се опитват да поразтварят пъпки вече. Ама сега излиза някакъв вятър и се страхувам да не ги поизчупи. Дано няма буря, че на такова ми мирише.  ooooh!

Хубав ден!  Hug

# 52
Страхотни цветя сте показали  Heart Eyes

Бях обещала отчет с моето захващане на хибридната ,къдрава петуния - успешно  Mr. Green
Резниците са се вкоренили и скоро очаквам и цвят  Laughing .Бяха към седмица и нещо под буркан и след това го махнах.Имаха към 2 пожълтели листенца и си мислех ,че нищо не е станало,но след като ги махнах ,започнаха да излизат нови листенца и пъпките са тръгнали да се развиват  Party .Боднах още един резник в саксията без буркан този път и сега чакам резултат и от него.
Тези петунии са ми станали много високи и мисля направо да ги поокастря и да дам възможност и на малките резници да се развият,пък каквото окастря,ще пъхна под буркана  Mr. Green.

# 53
  • Пловдив
Добро утро със свеж изглед на терасата - не е толкова красива като вашите  Embarassed

# 54
Тази година кактусите ми нещо не им се цъфти,защо ли?

# 55
t_tabakova , ако свекърва ми види тези кактуси - направо ще изпадне в душевен екстаз!
А розов кактус нямаш ли? Ето такъв -

# 56
  • Пловдив
dididi има, има. На снимката се виждат даже пъпките. Всъщност за кактусите отговаря майка ми, аз само им се радвам като цъфнат  Laughing Някои сигурно са ми набори- от толкова години си ги гледа.
mireto да не би да не са зимували пълноценно?

# 57
dididi има, има. На снимката се виждат даже пъпките. Всъщност за кактусите отговаря майка ми, аз само им се радвам като цъфнат  Laughing Някои сигурно са ми набори- от толкова години си ги гледа.
mireto да не би да не са зимували пълноценно?
Мисля,че не е това причината,защото по един и същ начин си зимуват,но сега са много на сянка!
Иначе друга причина не виждам.Мислех,че от горещините ще пострадат и ги сложих на сянка отначало и там си останаха,знам ли newsm78
До сега не е имало година да не цъфтят,а сега май няма надежда,но пък има време,нали  bouquet

# 58
  • Пловдив
mireto слагай ги смело на слънце, ще цъфнат- все пак са пустинни цветя Wink Нашите  здраво ги напича на терасата.  Айде спирам, че само аз изписах темата!

# 59
В една градина видях едни много красиви бели камъни, малки, но снежно бели. От къде мога да се сдобия с тях? Купуват ли се от някъде?

Общи условия

Активация на акаунт