Красотата на земята сме събрали във цветята !

• 55 656
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Привет!Няколко снимки на цъфнали цветя от нашата градина и от трилистника,който цъфтя два пъти с по два цвята,не че са нещо,кой знае какво,но пък е интересно да се види!

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 16:26 от vasq_5

# 631
Прекрасни цветя.

Искам да използвам темата, за да попитам нещо което може да е странно.
Има ли такова цвете, което да не обича много светлина. Simple Smile
Питам защото искам да си сложа нещо в една от стаите, в която няма достъп почти никаква дневна светлина. Много рядко минава някой слънчев лъч, през повечето време е на изкуствено осветление или тъмно.

# 632
  • Бургас
Прекрасни цветя.

Искам да използвам темата, за да попитам нещо което може да е странно.
Има ли такова цвете, което да не обича много светлина. Simple Smile
Питам защото искам да си сложа нещо в една от стаите, в която няма достъп почти никаква дневна светлина. Много рядко минава някой слънчев лъч, през повечето време е на изкуствено осветление или тъмно.
Аспидистра/семейно щастие/ Спатифилум и хлорофитум също биха се справили според мен.Замиокулкас също.Ако се сетя още нещо ще пиша.

# 633

Аспидистра/семейно щастие/ Спатифилум и хлорофитум също биха се справили според мен.Замиокулкас също.Ако се сетя още нещо ще пиша.

Аз сега се порових в нета и се спрях точно на хлорофитум и аспидистра, спатифилиум имам, но от хлорофитума си харесах такъв, дали ще намеря -

И все пак малко ми е жал да ги държа на тъмно, ще оцелеят ли?

# 634
  • Бургас
Аспидистра ,хлорофитум и традесканция/сега се сетих и за нея/зимата стоят на северно стълбище,студено и с малък прозорец.Сутрин рано ако влезе някой лъч светлина само и то ако не е прекалено мрачно.При мен това са най-непретенциозните растения.Справят се при всякакви условия.

# 635
  • Пловдив
Честит празник!
Ето да покажа една цъфнала сенполия,че докато се наканя да я снимам ще прецъфти.

vasq_5 много красив двор!

# 636
  • Бургас
vasq_5,прекрасен двор.Сега разгледах снимките,предния път нещо не ми се отвориха newsm78
Сенполията на Табакова и тя е сладурска.Моите цъфтят почти постоянно от както ги имам с кратки почивки.В последно време ме мързи да снимам.

# 637
Благодаря ти denima,
ще си взема нещо от тези, дано оцелеят.

А това на последната снимка "африканска теменужка" ли е? Simple Smile
Аз имам няколко цвята, на прозореца са и постоянно някоя цъфти, когато премине едната цъфти друга, много са хубави.

# 638
  • Бургас
allaya ,ако искаш ми прати адрес на лични,мога да ти пратя традесканция и хлорофитум. Аспидистрата не знам как е и дали ще има от нея защото я изкарах на двора и свекито леко я по удави и я ощави,но ще я по огледам и нея.
Ето снимка на две сандъчета с традесканция и хлорофитума ,ако ти харесват Simple Smile

# 639
Много благодаря за отзивчивостта, днес си взех едно от цветята от майка. Ще си потърся и традесканция и ако не намеря ще ти пиша. Отново благодаря.

# 640
  • ГОре на черешата...
Дзак Laughing!
Минавам набързо, само за да поднеса едно скромно подаръче на Нели  Heart Eyesот резервата северен Джендем, на път за Видимското пръскало:

# 641
  • на североизток от Рая
  Мариетка, благодаря ти много! Колко мило!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зарадва ме, но не знам защо ми се доплака.

Може би се разчувствам от дребните наглед жестове.

Обичам те!  Hug

Аз бях на рали два дни. Още съм под негово влияние. Но днес си погледнах цветята. Добре са. Ама май сакъзчетата искат да ги чупя вече. Листата им взеха да жълтеят.

Хубава вечер!  Hug

# 642
  • ГОре на черешата...
Нели, в хотела зърнах по ТВ ралито и веднага си помислих, че сигурно си там...на другия ден калинката се показа под това листенце...

# 643
Здравейте,момичета.
Да се похваля,че успях да си спася бенджамина.
Сега обаче искам да ви питам,кога трябва да чупя сакъзчетата и как да разбера,че е дошъл момента?

# 644
  • Gone with the wind
Вече им е време на сакъзчетата май. Че да могат да се вкоренят хубаво докато стане студено.
пс - мисълта, че идва зима вече ме депресира  Confused

Общи условия

Активация на акаунт