Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 123

• 103 411
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Maрулич,да ти е живо и здраво мъничето и много да ви радва.Тортата е прекрасна.
Стефинка,радвам се да те видя.Отдавна не беше се вясвала насам.
Пепи,страхотни торти както винаги.
Ани Д,и трите тортички са супер.А за крушата си права,трябваше и още малко работа но времето ме гонеше.А за цвета,вече отнесох критиките ама това кафяво го недолюбвам и друг цвят просто не измислих.
Ето и една тортичка Феникс/поправителен на моята за РД миналата година дето само до рев не ме докара/Тази много си я харесвам и на живо изглежда фантастично ама съм толкова калпав фотограф че една снимка не извадих като хората колкото и да я разнасях и снимах.На светлина,на сянка,със тоя фон,със оня НЕ И НЕ.
На снимката не може да се видят нито истинските цветове,нито отблясъците на златистото.

# 451
  • София
Стефина, що тъй ме пробутваш на непознати?  Rolling Eyes Виж как чудесно си се справила, с линийка, без линийка - стана си перфектно!  Grinning
Ани Д, браво бе!  Grinning Много се радвам, че ти хареса идеята ми. Hug Аз лентата я правих така - както си е сложена върху тортата, намазвам я с айсинг и направо с ръка наслагвам кокоса. Бая се разходва и много пада отстрани, но после го почиствам.  Peace

# 452
  • Бургас/Пз
Ани Д, браво бе!  Grinning Много се радвам, че ти хареса идеята ми. Hug Аз лентата я правих така - както си е сложена върху тортата, намазвам я с айсинг и направо с ръка наслагвам кокоса. Бая се разходва и много пада отстрани, но после го почиствам.  Peace

Божеее, аз съм много смотана , пфууу, намазах я с малко глюкоза разредена и налепих кокоса и после навих на руло и се опитвах да развивам направо върху тортата, направо ми се разказа играта, обаче има вероятност да правя още една такава, но с момче , та ще пробвам твоя вариант Simple Smile

Диди, ЧРД на големи патерици, справила си се страхтоно с тая жар птица.

# 453
Момичета, просто невероятни неща продължавате да творите, страхотна фантазия и идеална  изработка!   bouquet  chef
Може ли да ми кажете как отговарят номерата на телчетата за направа на цветя - по-малък номер на по-тънко телче или как? И какъв размер ми е необходим за ей такива примерно  цветчета?

# 454
Здравейте момичета ,
пак сте творили красоти и пак красоти . След вас ме е срам да си пусна моя дзвер ама ше рискувам .
Отрови ми душичката т'ва нещо. За първи и последен път ползвам деко фондан. Няма да разказвам в подробности перипетите , само ще кажа че ми се ривеше докато я покривах и то си личи де. Тортата е за 80-годишнината на свекито и тя мнооого си я хареса. Вътре е готови блатове (за съжаление нямах никакво време да пека ) , задължителния за нашето семейство баварски крем , еклери и сладко от зелени смокини . Стана доста големичка иначе. Ето и няколко (ужасни) снимки  на резила :

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 11:45 от kukita83

# 455
Здравейте и благодаря на ilariana и ditsan за насоките!
Пробвах няколко варианта, мисля, че ще го докарам някак.
Сега се двоумя между две различни марки фондан.
За този преди време разбрах от тук, че е хубав http://www.cookibooki.bg/FunCakes/15-%D0%A1%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1 … %D0%BA%D0%B3.html .
А за този, какво ще кажете http://www.cookibooki.bg/Satin-Ice/15-%D0%A1%D1%80%D0%B5%D0%B4%D … %D0%BA%D0%B3.html ?
Благодаря (предварително)!

# 456
sansil, и двата фондана са ок, на мен satin ice ми допада повече. Този с аромат на Ванилия повече ми харесва от другия бял, защото е по-снежно бял и мирише по-хубаво. Чакам да заредят от него, надявам се да е скоро, защото ми трябва за края на юли.

# 457
Катерица Кукундрелка, писах на cookibooki мейл, отговориха, че до 2 седмици ще го получат.
Обаче в hitrini е наличен.

# 458
  • София
Честит Рожден Ден на всички момичета и дечица, които последните 10-тина дена съм пропуснала да уважа! (на морето почти нямаше интернет и едва Предизвикателството следих, тук не съм си мечтала да вляза)
Диди, Мишоче, Блу, Рая и дечицата на Буболинка, Марулка, Ванчето!!! Да сте живи и здрави, мили чувствителни, грижовни, често егоцентрични и понякога нападателни Рачета  bouquet

# 459
==================================

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 22:17 от enze

# 460
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добър дееен! Леле колко имам да наваксвааам! Голяма почивка му дръпнахме ей - без нет и почти без телефони......

Сега с радост ще си чета няколко странички.
Най-напред, честити празници на всички любими рожденици! Блу  Hug  bouquet Heart Eyes. Марулче, Ванче, Бубе - честити ви рожденици, сега ще препускам напред да видя тортите. Да са ви живи и здрави и много усмихнати и послушни (дано, дано...)

Мишоче, от сега заявявам, че ще си приготвя твоята тортичка и за моя рожден ден  Mr. Green Crazy Направо си напръсках екрана като я прочетох!

Енистър много сладко влакче!

Ванче бе, ти колко близнаци познаваш, бре  Mr. Green

Лилеее, пак си вършала яко. Ти коги спиш бре?!

Ооооооо, Набореееееееее!!! Гумито е ЖЕСТОКО! Направо съм влюбена. Балоните желатинови ли са??

Стефина, справила си се блестящо с тигърчо. Само дето толкова се коси  Mr. Green Peace

Пепи, как ги направи три бре........ докато бебче спи  ooooh!  Hug

Ей Ани и тя - за три дни - три торти! Какго правите товааааа?! Ани, страхотни са!

Дидка, супер е феникса!!!  Heart Eyes

Енце това плака ли е? На мен обаче мнооого ми харесва с кокоса! Много!  Peace

От мен една торта за най-добрата учителка по математика (и първото ми захарно цвете на тел) ....  Crazy

И тортата за предизвикателството - още ме е яд, че нямах време да и се насладя напълно и да си поиграя ....

Повече

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 18:39 от Tatitt

# 461
Кукита,всички сме минали по тоя път.Невървеж,ядове,теглене наааааааа и никога вечеееееееее
Важното е че все пак свекито има торта и е била доволна, а ти си направила своите изводи за следващият път.
enze ,разреза изглежда много вкусно а картинката е супер.
Татитче,първото ти цвете е страхотно а и тортата също.

# 462
======================================

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 22:18 от enze

# 463
Честитя на голяма патерица рождените дни на всички, които пропуснах!

ditsan, не е бледо синьото, снимката е калпава... А за колелцата, не ме подсещай! Сгреших, че ги залепих преди дъната и затова увиснаха във въздуха. Sad
Прекрасни са ти плодовете, но не ми харесва розАвката кошница, ама всеки има различно цветоусещане.
Феникс ме разби! Страхотна е!   bouquet
marulka_s, много си падам по жълтото, а твоето жълто е изчистено и изкрящо. Тоя персонаж не ми е известен, но е много миличък.  bouquet
stefina, много е сладък Тигър и дефектите, дето ги обясняваш, не се виждат на снимката. Аз като си спомня какъв некадърен Тигър сътворих зимата... Confused За правописа ти отговорих на лични.
Пепи, страхотни торти! Фаворит ми е на Боряна. Не мога да си представя как толкова труд, толкова фигурки...и ей така, набързо...докато малчо спи.. Shocked
ani_d, голямо производство си спретнала и ти, браво!И на мен са ми трудни лицата, ама ще се отракаме. Grinning Тортата на Лора е върхът!  bouquet
kukita83, важното е, че свеки е била щастлива. Хубава ти е тортата, на мен са ми малко студени цветовете, ама това си е лично мнение.
Tatitt, благодаря за оценката! Добре, че не си се загледала по детайлите... Blush Ама се боря, де. Май понадобрявам, нямам големи амбиции, ама си е краста и себедоказване. Thinking Твоите торти, както винаги са невероятни! /учителката да не се казва Маринова? Wink/Ще вляза най-после да видя това Предизвикателство.

# 464
Катерица Кукундрелка, писах на cookibooki мейл, отговориха, че до 2 седмици ще го получат.
Обаче в hitrini е наличен.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт