Майчини инстинкти или с други думи как нападнах кучетата!

• 14 681
  • 251
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Радвам се, че се е разминало и дано психически се оправиш бързо  Hug Hug Hug
Винаги съм имала чувството, че ако куче нападне детето ще разчекна устата на помияра с голи ръце.
От къде купувате този спрей?

# 16
Кучегоните и коткогоните при нас са неефективни- не знам-  ние ли попадаме на дефектни кучета и котки, или самите устройства са дефектни?

# 17
Имала си късмет, донякъде.

Оплака ли се в общината?

# 18
  • Варна
Имала си късмет, донякъде.

Оплака ли се в общината?

Peace Подай сигнал в общината за агресивни кучета.

# 19
Обадете се на Екоравновесие за сигнал за агресивни кучета и помолете да Ви кажат кога се очаква да дойдат или да Ви се обадят, за да се убедите, че ще хванат точните кучета, а не просто някакви кучета, а агресивните да си останат на улицата.

# 20
Радвам се, че се е разминало и дано психически се оправиш бързо  Hug Hug Hug
Винаги съм имала чувството, че ако куче нападне детето ще разчекна устата на помияра с голи ръце.
От къде купувате този спрей?
Оръжейните магазини.Не е "кучекон".Обикновен лютив спрей..за мечки Laughing

А те баш от Екото ще си счупят краката да търчат.

# 21
И аз имах подобна случка в Банкя. Бях с количката още и от нищото изскокна огромен пес и се метна към главата на детето. За части от секундата вдигнах количката и я сложих зад мен и се метнах към з^вяра с техниката на Дорис - бесни крясъци и мятане на всичко наред. Избяга гадината. Тогава видях смелият ми съпруг как се криеше зад количката и  Sick Не смея да излизам из Банкя, ни по паркове и градинки, слава Богу, че не ми се и налага. Баща ми е кучелЮб и страшно се караме по този повод с него, но не разбира и толкоз.

Дорис, браво на теб и късмет сте имали да се размине без сакатлъци. Дано детенцето не се е стреснало много и бързо да забрави случката  Hug

# 22
...В Бургас нямаме такава напаст от помияри,иначе щях да си купя.

Ами, няма!
Защото общината там си върши доста съвестно работата.
И вместо надутите й "софийско-коренячески" колеги да почерпят опит, след като очевидно не могат да се справят сами, се скатават като пръднали.
А за собствениците, какво да ви кажа, прост народ навсякъде.
И лошото е, че все повече и повече изпростява...

# 23
В случая поговорката "Нападението е най-добрата защита" явно е свършила работа. Когато детето ми беше на 2 г. двойка улични кучета се втурнаха към нея с оголени зъби. Не знам как, но за секунда бях хванала детето за гърба на якето и я бях вдигнала колкото мога по-нависоко. Едно от кучетата ме ръфна леко за крачола и с това се размина. Хапали са ме и улични и домашни кучета - не знам от кои повече ме е страх, но заобикалям отдалече, когато видя кучета без стопанин наблизо.

# 24
  • Варна
Съжалявам за преживяното, Дорис!  Hug

Сега ми кажете как да напира у хората спонтанно желание да уважават законите у нас, щом майки защитават децата си от побеснели песове с голи ръце? 'айде кажете ми!

# 25
Дорис  Hug
Много ме е страх от такива случки. Моля се да не се случва на никого, а ако се случи, се моля да съм в състояние да направя нужното без да блокирам.
Прегръдки още веднъж за теб и детенцето ти!

# 26
УЖАСНО, ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МИ СТРАХ/а не съм уж от страхливите, но от кучета блокирам/. Инак съм кучелюб, но от година едни бездомни песове такава ме стресираха, че вече като съм с децата ходя на тръни покрай такива. Дорис мога да си представя какво си изпитала.

.

# 27
  • София
the Дорис,   bouquet
Поздравления! Винаги ме е било много страх точно от това - поради моя панически страх от бездомни кучета да не мога да защитя детето си в подобен момент.
Скрит текст:
Не вярвам, че майчинският ми инстинкт ще надделее пред чувството за самосъхранение или паниката.  Cry

# 28
Съжалявам, Дорис.

Твоя си е грешката, нали знаеш? Било е редно да не навлизате в територията им и да си носите суха храна, която да подхвърлите на животните, когато ви нападнат. Следващият път да си знаеш! Това е моят резултат от нападение, последвано от обаждане на горещия телефон на Столичен инспекторат, писмена жалба и хокане от страна на представител на организация за защита на кучетата от цитирам "изтряскали майки" като мен.

# 29
  • София
Касита,  Sick.
Казаха ли ти, че увреждаш психиката на детето си като му насаждаш неоснователен страх и омраза към по-добрата част от обитателите на планетата? "Колкото повече опознавам ... толкова повече заобичвам..." и прочее бля-бля.

Общи условия

Активация на акаунт