Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 8

• 120 136
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Надявам се да останеш доволна, Марѝ  Simple Smile

# 256
Persil Baby, използваме го откакто е на пазара.

# 257
  • Варна
Мерси за инфото за промоциите, утре сутрин ще мина през ДМ. Колкото до ОМО в двете Бил-и около нас във Варна не съм го виждала (на Колхозния и на Владислав). За бяло може и Ариел да си взема. а-пропо, обсъждан ли е течния Ариел в едни големи туби (виждала съм го в карфур) бейсик или нещо подобно беше?

# 258
  • На топло в неговото сърце.
Аз пера с Персил и съм много доволна

# 259
  • София
Тази седмица в Кауфланд на промоция е Персил - прах за пране - за 20 пранета (в нашия магазин имаше три разновидности на компактния Персил - за цветно, с Ленор и с евкалипта), и Персил на таблетки - малката опаковка (за 15 пранета, струва ми се) - за бяло и за цветно пране. Аз много харесвам таблетките и си взех по една кутия от двата вида. Всичко беше на цена 6.49 лв.

# 260
Влизам да купувам дрехи на дъщеря ми в един голям магазин за бебета и деца, в който ходя от години и за първи път реших да ги пробваме в съблекалнята... и като се разнесоха едни миризми на прах за пране и омекотители, аууу чудно! Цяло отделение с ароматни нещица! И измежду всичките, усетих нещо много хубаво и започнах да си душкам един по един омекотителите, в случая Коколино. Взех си един 4л. бял, който ми се струва, че миришеше на това хубавото сапунено и бебешко, което усетих във въздуха. Сега чакам пералнята и ще разбера. Simple Smile

# 261
  • Варна
Мерси за инфото за промоциите, утре сутрин ще мина през ДМ. Колкото до ОМО в двете Бил-и около нас във Варна не съм го виждала (на Колхозния и на Владислав). 
Да, няма го. И в Кауфланд няма. Остана ми да проверя в Карфур. Вариант е Борн, откъдето взех за бяло и цветно, но там пък цената е двойна  Peace

# 262
  • София
 Karimma, омекотителят Sano Maxima Sensitive - какъв е на цвят. Бял ли е? Много са им големи опаковките и ме е страх да не си хвърля парите, ако не ми хареса. Опитвала съм жълт и син и не ми допадна миризмата - добре че бяха от малките тестери.

# 263
Момичета, каква ли е температурата на чешмяната вода? Омо нали го дават активен от 15о. Ако пусна дълга програма със студена вода, като настроя врътката за градусите на "mino", дали ще се разтвори и дали ще изпере?

# 264
Karimma, омекотителят Sano Maxima Sensitive - какъв е на цвят. Бял ли е? Много са им големи опаковките и ме е страх да не си хвърля парите, ако не ми хареса. Опитвала съм жълт и син и не ми допадна миризмата - добре че бяха от малките тестери.

Не съм Karimma, но ще ти отговоря Simple Smile
Да, бял е. Има опаковки от по литър Peace, мисля че това е най-малката разфасовка.
Белият и на мен ми е любим  Heart Eyes

# 265
  • София
Вчера се върнах от Гърция, спряхме пътьом в един супермаркет до границата, но понеже бяхме голяма група, нямах много време да гледам. Не мога да не отбележа обаче, че имаше Ленор-прах, в големи кутии и с гръцки надписи. Не взех само защото тук си имам течен и немски. Simple Smile Но за да не съм капо, забърсах бързешката един Ариел ексел гел, с непозната за мен картинка, защо не погледнах поне бар-кода... Оказа се белгийски, за бяло и цветно, тоест - универсален, миризма - доста постна, имайки предвид ужасно силната миризма на немския, но снощи изпрах с него - нямам забележки. Имаше едни захабени бели чорапки - светнаха...

# 266
  • София

Потвърждавам - бяла е бутилката. Има и пълнител - пак бял, в плик от много плътен найлон. Като го миришеш от бутилката или прясно изпран, от мокрите дрехи, омекотителят е доста силен. Като изсъхнат обаче, остава един приятен, съвсем леко остър, но наистина много приятен и мноооого траен аромат.

# 267
I az много го харесвам белия омекотител на Сано,но нали бил пълен (а и праховете май) с фосфати,та затоваа гледам да не го ползвам Tired не че нямам сега на свършване една малка разфасовка  Crazy

# 268
  • София
Аз ли не виждам, или наистина изчезна сивата Семана? Ако някой е срещал, моля нека сподели!

# 269
  • София
Каква е цената на най-малката опаковка на Сано? На моя близка дрехите ухаеха от сезон до следващия, та затова съм се запалила.

Сивата Семана май окончателно изчезна  Sad

Общи условия

Активация на акаунт