нищо, че идвах точно от въпросната България. Оказа се, че " гадостите " тук, са точно нещата, които ми харесват и липсват точно нещата, които винаги са ме дразнили в България. Не защото хапват, а заради вида на храната. Остава и една глава чесън да добавят и картината е завършена.
, а преди какви плажове бяха само. Спокойни и чисти. Как пък някой идиоти ги разкриха на всички. Ходеха само на буните, а сега и тука се довлякоха. Добре, че знам ако се наложи къде да заведа някоя жена, на самотно плажче да сме само двамата. 
, а преди какви плажове бяха само. Спокойни и чисти. Как пък някой идиоти ги разкриха на всички. Ходеха само на буните, а сега и тука се довлякоха. Добре, че знам ако се наложи къде да заведа някоя жена, на самотно плажче да сме само двамата. 
нищо, че идвах точно от въпросната България. Оказа се, че " гадостите " тук, са точно нещата, които ми харесват и липсват точно нещата, които винаги са ме дразнили в България. Ти си легнал, а над главата ти някой люпи семки и плюе. Нечие дете бяга до носа ти и пълни цялата ти глава с пясък, който те шиба точно в лицето, а майка му надува бири и го гледа с гордост. А класиката е потен ром с казан царевица, захаросани ябълки, сладолед или семки,който крещи като ненормален. И понеже знам, че някой веднага ще подскочи ужилен заради бягащите деца, да си кажа предварително. Нямам против да бягат, да играят и да се забавляват, просто ще е добре родителите да ги научат, че като минаваш до главата на някой не се бяга. Същото е и с изтупването на хавлиите. Всеки ходи на плаж с различна цел. И колкото и да не ви се вярва, има хора, които ходят, за да релаксират. Хубаво е да не навлизаш в чуждото пространство все пак. А доматите и буцата сирене на плажа, си е чиста селяния, както и да го погледнеш. Не защото хапват, а заради вида на храната. Остава и една глава чесън да добавят и картината е завършена.Препоръчани теми