Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 807
  • 705
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна/Лондон
Валя цял месец по час два следобед, а имаше и дни по цял ден. Все пак не съм мърдал от Варна доста отдавна. Пък за баните бяха те като бяхме деца по 100 и нагоре на лято, ама вече ми е втръснало до болка и ходя само с детето по 5 пъти на лято. Но имаше преди дъждовния месец и един дето беше горещо, но водата беше студена още.
Може с настъпването на април да и почва наряда по плажа. Все ще се намери  някой в лошото време да се шматка по брега със сандвич ...или пък да мъкне хляб за лебедите.

# 151
Рискът от кръвното е по-висок през зимата, не през лятото. Жегата не вреди.
Така че не, няма да спра да ходя на плаж:) Благодаря за загрижеността -
Изобщо крайно време е бг мама да направи един наръчник - кой може, кога, как .. при какви условия
да ходи на плаж:) Аз поне по 3 форумни критерия не ставам за черноморието :lol

# 152
tanch, да ти дам децата да им обясниш и те да разберат! че по плажа не се бяга?
Оказа се, че нашите плажове са само за хора, които не огладняват и следва да са забранени за деца!
Към авторката- щом твърдиш, че имаш база за сравнение, не мога да си обясня за какъв ... ти е да ходиш на южния плаж?
Там не стъпвам и пари да ми дават.
Само да не тръгнем да си издаваме местата, по които ходим, че и без друго цивилизованите места с всяка година стават все по-малко и все по-гъсто населени.

# 153
Оказа се, че нашите плажове са само за хора, които не огладняват и следва да са забранени за деца!

Хайде сега се върни да прочетеш отново какво съм написала:peace: По плажа СЕ бяга, но не до главите на хората. Племенникът ми е на две и много отдавна разбира, когато му се каже, че не трябва да прави нещо.

# 154
  • out of space
Към авторката- щом твърдиш, че имаш база за сравнение, не мога да си обясня за какъв ... ти е да ходиш на южния плаж?
Само да не тръгнем да си издаваме местата, по които ходим, че и без друго цивилизованите места с всяка година стават все по-малко и все по-гъсто населени.

О, хич не си издаваме! Има цял подфорум по въпроса  Simple Smile

Все пак по темата- нищичко не може да ме издразни на плажа, наистина нищо.

# 155
  • Sunshine state
Това ми напомня на една история. Точно се преместих в Испания, беше края на февруари, събрани сме с още две българки и аз се надявам на глас скоро да е топло за плаж. Едната ме поглежда изумена и казва " Ти май не си ходила тук на плаж и затова искаш. Знаеш ли колко е гадно тук на плажа, не е като в България. Аз не ходя. " Поглеждам неразбиращо и питам " Защо да е гадно? Водата ли е мръсна, много водорасли ли има? ", а отговорът " Не, ама не продават никаква храна по плажа. То не е като в България да ти замирише на царевичка, на семки, да си купиш, да си хапнеш. А и е много скучно. В България идват те свалят, запознаваш се с разни хора, става весело " Останах ей така  #Crazy #Crazy нищо, че идвах точно от въпросната България. Оказа се, че " гадостите " тук, са точно нещата, които ми харесват и липсват точно нещата, които винаги са ме дразнили в България. Не защото хапват, а заради вида на храната. Остава и една глава чесън да добавят и картината е завършена.
Невероятна история,наистина.Някой да те сваля? Shocked Егати..Наистина не знам какви са ти приятелите и познатите,но аз за такова чудо не бях чувала.Деца от всякакви народности бягат между хавлиите и хвърлят пясък.Циганите с царевицата са ми колоритни и за забавление,не съм си купувала,никой не ми е опрял пистолет в главата.А каквото ми е вкусно,ще си го ядем по плажа,независимо какво разбират хората под "вида на храната". Rolling Eyes

# 156
Да, любимия ми плаж на Черноморец и Фичоза, вече се насели с разни новоизлюпени "Варненци" дето се наричат "Варналии" Joy Joy Joy , а преди какви плажове бяха само. Спокойни и чисти. Как пък някой идиоти ги разкриха на всички. Ходеха само на буните, а сега и тука се довлякоха. Добре, че знам ако се наложи къде да заведа някоя жена, на самотно плажче да сме само двамата.

# 157
А доматите и буцата сирене на плажа, си е чиста селяния, както и да го погледнеш. Не защото хапват, а заради вида на храната. Остава и една глава чесън да добавят и картината е завършена.
Ахаааааа.
Черно хайверче и трюфели може, а доматче със сирене /пък било то и синьо/ не може... newsm62
Га стана циганин, га ти почерня гъзът.  Whistling

# 158

Май в това ми е грешката- мястото И интеграционен проблем, когато всички са някъде и аз сама трябва да ходя на плаж избирам най близкия. Сори, но това е положението, видях, шокирах се, споделих,  това че на много не им хареса........ Mr. Green

# 159
  • София
тц, пия вода и кафе, ядем сладоледи, не стоим обаче целодневно, идваме закусили, на обяд се прибираме да ядем и спим и привечер евентуално за още час-два на плажа.... ако кисех по цял ден, може би щях да похапвам... въпреки, че не мие приятно да поглъщам песъчинки, което не знам как би могло да се избегне при хранене на плажа.

Лютеници и сирене не съм виждала никога, бири и коктейли - често Simple Smile

# 160
  • out of space
Да, любимия ми плаж на Черноморец и Фичоза, вече се насели с разни новоизлюпени "Варненци" дето се наричат "Варналии" Joy Joy Joy , а преди какви плажове бяха само. Спокойни и чисти. Как пък някой идиоти ги разкриха на всички. Ходеха само на буните, а сега и тука се довлякоха. Добре, че знам ако се наложи къде да заведа някоя жена, на самотно плажче да сме само двамата.

Имаше едно предаване, българска версия на "размяна на съпруги". Софиянка отива във Варна и обратното.
Варненката имаше две деца, на 10 и 11 години. Софиянката за първи път ги заведе на плаж. Не бяха виждали морето никога!
Не е ли за бой такава....

# 161
Ако човек се храни на масичка, няма да влиза пясък в храната.

# 162
  • София
Не мога да повярвам, че в Испания няма никакви свалячи по плажовете.  Shocked newsm78

Офф бееее, изядохте я жената, то атаки, то чудо. Не ям на плажа, не ми харесва и не е това целта на посещението. Като огладнея се прибирам. И на мен ми е странно, че още с идването се разпъват софрите. Предполага се, че поне може да закусиш нормално и тогава да идеш на плаж. Чак да ми пречат не, но ми е странно. Тези със семките са друга работа, отврат е като се почнат едни слънчогледи, едни тиквени семки. Всички уж знаем къде да изхвърляме боклука, но досега не съм видяла някой да чопли семки и да си хвърля боклука в коша, всички дружно плюят на пясъка. Това ми напомня на една история. Точно се преместих в Испания, беше края на февруари, събрани сме с още две българки и аз се надявам на глас скоро да е топло за плаж. Едната ме поглежда изумена и казва " Ти май не си ходила тук на плаж и затова искаш. Знаеш ли колко е гадно тук на плажа, не е като в България. Аз не ходя. " Поглеждам неразбиращо и питам " Защо да е гадно? Водата ли е мръсна, много водорасли ли има? ", а отговорът " Не, ама не продават никаква храна по плажа. То не е като в България да ти замирише на царевичка, на семки, да си купиш, да си хапнеш. А и е много скучно. В България идват те свалят, запознаваш се с разни хора, става весело " Останах ей така   #Crazy #Crazy нищо, че идвах точно от въпросната България. Оказа се, че " гадостите " тук, са точно нещата, които ми харесват и липсват точно нещата, които винаги са ме дразнили в България. Ти си легнал, а над главата ти някой люпи семки и плюе. Нечие дете бяга до носа ти и пълни цялата ти глава с пясък, който те шиба точно в лицето, а майка му надува бири и го гледа с гордост. А класиката е потен ром с казан царевица, захаросани ябълки, сладолед или семки,който крещи като ненормален. И понеже знам, че някой веднага ще подскочи ужилен заради бягащите деца, да си кажа предварително. Нямам против да бягат, да играят и да се забавляват, просто ще е добре родителите да ги научат, че като минаваш до главата на някой не се бяга. Същото е и с изтупването на хавлиите. Всеки ходи на плаж с различна цел. И колкото и да не ви се вярва, има хора, които ходят, за да релаксират. Хубаво е да не навлизаш в чуждото пространство все пак. А доматите и буцата сирене на плажа, си е чиста селяния, както и да го погледнеш. Не защото хапват, а заради вида на храната. Остава и една глава чесън да добавят и картината е завършена.

# 163
Варненчетата ли? За бой и още как. Та ние израснахме на плажа. Нищо не може да замени това. А сега нещо не ми се ходи. Още не съм ходил дори, чакам да стане 25 градуса водата за да заведа малкото. Мен не ми се ходи нещо. Иначе мога да гледам Морето от пейка в Морската с часове и да мечтая.

# 164

Изобщо крайно време е бг мама да направи един наръчник - кой може, кога, как .. при какви условия
да ходи на плаж:) Аз поне по 3 форумни критерия не ставам за черноморието :lol
Какво да правиш на черноморието ....препоръчвам ти Амалфи -тихо, спокойно , от италианската ривиера от Триесте до Геноа най красиво е Салерно, плажовете са плажове и дори и да си носят храна в кутия не съм и разбрала дори, кога и как са я яли...

Общи условия

Активация на акаунт